Traiti-va potentialul!


Mesaj de la Arhanghelul Uriel 1 martie 2010 (ii multumim Alexandrei)
Traiti-va potentialul!

Potentialul reprezinta o energie neexprimata, aflata in asteptarea intentiei, a gandului si a credintei, pentru a da nastere unei forme. Fiecare dintre voi are potential sub forma multor niveluri diferite de energie ce asteapta conectarea si exprimarea. In cadrul fiecaruia dintre aceste niveluri puteti crea o realitate diferita, oricare dintre ele fiindu-va disponibila atunci cand va gasiti alinierea corespunzatoare si aveti intentia care se potriveste cu vibratiile respective. Intreaga energie raspunde Legii Universului, asa ca, atunci cand manifestarea nu are loc, inseamna ca exista un aspect al procesului care nu este in aliniere.

Va indepliniti intotdeauna potentialul care va este disponibil in fiecare clipa. S-ar putea sa va doriti mai mult decat traiti in prezent pentru ca stiti ca acest lucru este posibil, dar nu va aflati inca la vibratia necesara pentru stabilirea conexiunii. Sau vedeti potentialul in ceilalti si incercati sa il manifestati pentru ei, si nu pentru voi. E adevarat ca este un dar sa poti sa le oferi altora o imagine a realitatilor care le sunt posibile, insa acest potential se poate manifesta numai si numai prin eforturile lor. Cel mai mare dar pe care il puteti face lumii este sa va traiti propriul potential. Cum creati o realitate care sa va exprime potentialul de la un moment la altul? Incepeti prin intelegerea ca transformarea reprezinta miscarea de la un nivel de potential la altul. Planificarea acestei miscari este divina si se petrece dincolo de nivelul mintii. Ea reprezinta comunicarea pe care sufletul vostru o are cu el insusi, este cea care impune ca raspuns transformarea voastra. Puteti interpreta aceasta miscare prin intermediul ego-ului si sa raspundeti cu frica sau sa o interpretati prin centrul vostru divin si sa stiti ca va pregatiti pentru un nou potential si ca modelul unei noi realitati se creeaza in interiorul vostru.

Nevoia de a intelege aceste miscari cu mintea voastra constienta va reflecta frica de necunoscut si credinta ca Universul va face lucruri pentru care nu sunteti pregatiti. Pe masura ce evoluati spre incredere, puteti exersa crearea unei realitati in desfasurare care trece de la o transformare la alta, fiecare dintre realitati exprimand un nou nivel al potentialului. Puteti face asta fara teama, pentru ca acest proces va reflecta cresterea si intelegerea, iar potentialul reprezinta ceva ce ati creat deja ca o posibilitate pentru voi. Cand aveti intentia de a trai la nivelul potentialului va exprimati cele mai inalte energii posibile pe care le puteti accesa in momentul respectiv. Si, astfel, daruiti Pamantului si omenirii cea mai inalta prezenta a voastra.

Echilibrarea energiilor

Unul dintre lucrurile pe care le putem preda copiilor Indigo si Cristal (si pe care il putem practica noi insine) este modul de echilibrare a energiilor. Atunci cand sunt in dezechilibru, energiile sunt resimtite ca fiind imprastiate, inspaimantatoare si naucitoare. Ele ne pot face sa ne simtim fara control, sa simtim ca avem prea multe alegeri care ne preseaza si ca trebuie sa luam hotarari prea repede si fara suficiente informatii. Putem fie sa permitem acestor energii sa ne ia pe sus, fie sa luam o pauza, sa gasim echilibrul si apoi sa luam decizii care sa reflecte modul in care dorim sa folosim aceste energii.

Aceste energii au surse diferite, inclusiv acelea de care suntem constienti, cum ar fi alti oameni si situatii. Dar ele exista si in asteptari (asteptarile noastre sau cele pe care credem ca le au ceilalti in legatura cu noi) si in credinte. Echilibrarea lor nu are atat de mult de-a face cu eliberarea, cat cu decizia de a alege ce energii ne permitem sa pastram sau sa exprimam si ce energii eliberam. Chiar daca noi credem ca trebuie sa echilibram toate energiile care ne ies in cale, ceea ce avem de facut in realitatate este sa discernem care sunt benefice pentru noi, lasandu-le pe toate celelalte sa treaca.

Ia ceva timp si efort sa il inveti pe un empatic (asa cum sunt multi copii cu energii inalte) sa fie selectiv in ceea ce priveste energia la care raspunde. Dar asta este ceea ce trebuie sa facem daca vrem sa-i dam uneltele de care are nevoie pentru a invata cum sa-si gaseasca propriul centru, in haosul creat de multitudinea de tipuri de energie pe care le simte. Cel mai bun mod in care se poate face asta este sa punem intrebarea simpla: „Este a mea sau a altcuiva?”. Raspunsul va fi intotdeauna adevarat. Daca nu este energia lui, si de obicei nu este, este nevoie sa fie tratata corespunzator. Orice energie care apare brusc, este prea intensa sau dramatica si ne da o senzatie de disconfort, este o energie straina, care isi cauta echilibrul. Ar trebui trimisa inapoi la proprietar sau eliberata in Univers.

Chiar si copiii mici pot fi invatati sa faca asta, ceea ce ii va ajuta sa evite sentimentul ca sunt raspunzatori de toate energiile din jurul lor. Atunci vor fi mai calmi, mai centrati si mai putin nelinistiti, avand cunoasterea faptului ca detin controlul asupra energiilor care candva le invadau spatiul, cerandu-le timp si atentie. Aceasta unealta simpla ii va ajuta sa ramana centrati atunci cand sunt in preajma celorlalti si le va da puterea sa-si gestioneze energiile in moduri care sa serveasca binelui lor superior. Aceasta este o unealta pe care o poate folosi oricine, in orice situatie, pentru a ramane centrat si echilibrat. Cu cat este folosita mai mult, cu atat devine mai automata utilizarea ei, pana cand procesul de a te indeparta de energia straina si de a ramane in propriul centru devine un raspuns automat la orice energie care distruge pacea si bucuria.

Sursa: editura for-you

Niciun comentariu: