PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A...


PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (ii multumim Irinei)

de Dr. GEORGE A. KOEMTZOPOULOS – cercetator in domeniul inteligentei extraterestre


Cea de-a 3-a Dimensiune, in care Pamantul s-a aflat pana in octombrie 2006, este, in mod clar, dimensiunea materiala a carei experienta am trait-o pana acum. In Dimensiunea a 4-a, in care ne aflam acum, materia a devenit mai rarefiata si vibreaza mai rapid, ca o pregatire pentru dimensiunea a 5-a. De aceea, frecventa pulsatiilor Pamantului a crescut de la peste 7, cate erau in Dimensiunea a 3-a, pana aproape de 13, in timp ce constiinta oamenilor se modifica, iar ei se trezesc, intuitia lor este activata, iar unii dintre ei capata abilitati paranormale. Totusi, acest lucru nu inseamna ca astazi (in iunie 2010) noi am devenit cu totii fiinte ale Dimensiunii a 4-a, dar numarul celor care au facut-o creste cu fiecare zi. In Dimensiunea a 5-a, in care materia din jurul si din interiorul nostru va deveni si mai rarefiata – eterica – (spatiul gol din si dintre atomi – particulele de materie – va deveni mult mai mare) si va vibra si mai rapid.

Mai mult, spiritul va domina materia, iar gandurile noastre vor crea, treptat, realitatea, dirijand materia, cum faceau, de exemplu, magicienii din povesti, cu bagheta lor magica. Dimensiunea a 5-a va fi atinsa la sfarsitul anului 2012, iar schimbarile pe care ea le va crea se vor desavarsi pana in anul 2017. Demn de remarcat este faptul ca, dupa 2012, calendarul si timpul – asa cum il cunoastem noi – se schimba, si drept urmare, 2017 este stabilit pe baza vechiului calendar (cel actual). Apoi, conform celor spuse de extraterestri (iar informatiile lor converg), se vor intampla lucruri extraordinare, care, chiar daca se vor dovedi a fi manifestari ale dorintelor noastre, asa cum pot crede multi dintre noi, cel putin ele sunt foarte optimiste si ne-ar putea ajuta sa ne simtim mult mai bine si, drept urmare, sa fim mai sanatosi, daca avem incredere ca este posibil sa se intample astfel, asa cum cred eu.

In aceasta dimensiune, boala va disparea, iar corpul nostru va ramane sanatos, supunandu-se vointei noastre, in timp ce se va adapta treptat, devenind tipul de corp pe care ni-l dorim, la varsta dorita, fapt care ne va permite sa traim ani multi si placuti. Hrana nu va mai constitui prea mult o necesitate, cata vreme ne vom asigura energia de care are nevoie corpul nostru si din alte surse, ea devenind mai mult o placere gustativa. Gravitatea va fi invinsa, fapt care va influenta foarte mult constructiile, transporturile si deplasarile noastre dintr-un loc in altul.

In general, vehiculele noastre nu vor mai avea nevoie de combustibili si vor urma anumite “linii energetice”, putand schimba directia in punctele de intersectare a acestor linii. De asemenea, vor exista posibilitati de teleportare (asemenea unei raze) instantanee intr-un alt loc, impreuna cu corpul nostru fizic. Aici ar fi potrivit de mentionat ca, dupa cum spun extraterestrii, ca, pe langa corpul material, pe care il cunoastem cu totii, noi mai avem, in aura noastra, alte corpuri imateriale (corpuri energetice), care ne inconjoara precum foile cepei. Unul dintre acestea, unde se afla sentimentele noastre, va capata o importanta speciala in Dimensiunea a 5-a. Cu totii vom avea capacitatea de a vedea aura, care contine informatii pretioase despre trecutul nostru si despre noi, si prin care exercitam influenta si suntem influentati de oamenii din jurul nostru.

Mai detaliat, mijloacele noastre de transport vor trece prin trei stadii, dupa cum urmeaza: a) Chiar inainte de a ajunge in Dimensiunea a 5-a, vom folosi masinile pentru a ne deplasa pe drumurile existente, folosind energie pura (nepoluata), gratuita (fara combustibil), cum ar fi electricitatea, s.a.m.d. Aceasta tehnologie exista deja, dar cei de la putere o tin ascunsa, pentru a apara interesele companiilor petroliere. b) Pe langa tehnologiile care elimina gravitatia, vor exista vehicule de zbor de mari dimensiuni, care vor transporta marfuri si pasageri, cu mare viteza, folosind, de asemenea, energie pura gratuita, dar vom avea si vehicule de zbor personale, mai mici, pe care le vom folosi precum folosim acum masinile personale. Aceasta tehnologie ne-a fost oferita, de asemenea, de catre extraterestri, dar si ea este tinuta la secret de catre cei care au primit-o. Aceasta tehnica poate fi utilizata si dupa ce ne vom afla in a 5-a Dimensiune, initial pentru transportul materialelor. c) Dupa ce vom deveni pentadimensionali, ne vom putea teleporta in cateva secunde, singuri sau odata cu vehiculele noastre (impreuna cu pasagerii si bunurile noastre) si in orice loc de pe planeta dorim sa ajungem; pentru calatoriile interplanetare (chiar in alte galaxii), vom fi teleportati in navele noastre spatiale, in cateva minute (in principal folosind nave spatiale-mama, in cazul calatoriilor intergalactice). De aceea, dupa 2012, drumurile, caile ferate, terminalele s.a.m.d., care au adus atatea distrugeri mediului nostru, vor deveni inutile.

Constructiile noastre, casele, cladirile etc. vor fi cladite mult mai usor decat astazi, si vor putea fi mutate in alte locuri, daca rezidentii decid sa se mute, fapt care se realizeaza deja pe alte planete. De asemenea, va fi posibil sa construim orase plutitoare, care vor dispune de toate facilitatile si cu care vom calatori pe mari si oceane. Cand veti patrunde in diferite spatii – incaperi, care vor dispune de dimensiunile lor exterioare, o noua dimensiune “interioara” vi se va prezenta, suficient de extinsa pentru a va implini toate necesitatile, situatie care exista acum pe multe nave extraterestre.

Mai mult, veti putea aranja anumite parti ale cladirii, pentru a avea vedere la diferite locuri din lume (fara ca acest lucru sa va permita si accesul direct la acele locuri), lucru pe care, atunci cand l-am vazut, m-a uimit peste masura. De asemenea, am fost foarte impresionat de culorile minunate, intense si neobisnuite, care se misca, facand ca obiectele sa para vii, ca si cum ar respira, si abia astept sa ajungem in Dimensiunea a 5-a, pentru a vedea zilnic aceste culori. In ceea ce priveste energia electrica, fiecare cladire va avea, pe acoperis, o instalatie care va colecta energia care intra din univers si merge in centrul Pamantului; aceasta energie va acoperi, fara niciun cost, tot necesarul nostru de energie casnica. In plus, cadastrul, birourile de inregistrari si alte institutii publice relevante vor deveni inutile, intrucat totul va fi scris in aura persoanelor si obiectelor, putand fi citite de catre oricine.

Deoarece fiecare om va putea citi gandurile celorlalti oameni, in mod telepatic, in general, nu vor mai exista secrete, ceea ce va limita considerabil casatoriile (ele se vor incheia doar intre cei care se iubesc cu adevarat) si va face ca relatiile personale sa depaseasca limitele actuale, devenind mult mai libere, asa cum se intampla in prezent, in cadrul altor civilizatii ale galaxiei.

Nevoia de monogamie va disparea, cata vreme nu a reprezentat niciodata o dorinta a sufletului. In plus, nasterile vor fi limitate, fapt care nu va influenta in niciun fel populatia Pamantului, cata vreme varsta medie va creste impresionant de mult. Actualele sisteme de administrare si guvernare vor colapsa si vor fi create altele noi. Intrucat nu va mai exista niciun fel de interes personal, persoanele care au pozitii de conducere nu se vor mai bucura de privilegii speciale, in ciuda responsabilitatilor sporite si a presiunii muncii, comparativ cu ceilalti oameni. Cu toate acestea, ei vor fi mult mai putini decat astazi, fiindca oamenii vor fi capabili sa-si gaseasca singuri solutiile pentru existenta. Ei vor fi cu adevarat “slujitori” ai societatii, se vor bucura de munca lor, asa cum fac astazi cei care lucreaza in domeniul caritatii. De asemenea, tribunalele si inchisorile vor disparea, pentru ca, treptat, isi vor dezvolta relatiile pe baza iubirii lipsite de egoism.

Cei care vor alege sa traiasca intr-un mod diferit vor fi “pedepsiti” prin ceea ce conditiile de viata pe care au ales sa le traiasca vor crea pentru ei, pana cand vor intelege ca trebuie sa se adapteze, asa cum fac ceilalti oameni. Anumite persoane evoluate, care au intrat primele in Dimensiunea a 5-a, vor avea ca indatorire de baza ajutorul oferit altora, pentru a ajunge si ei in aceasta dimensiune si a valorifica toate posibilitatile existente acolo. In cele din urma, calatoriile interplanetare, contactul cu alte civilizatii, ritualurile si acumularea de noi cunostinte si experiente vor constitui unele dintre “distractiile” oamenilor in Dimensiunea a 5-a.

Dezamagiti de aceste schimbari vor fi, probabil, doar cei obisnuiti sa detina puterea, sa se foloseasca de alti oameni si sa adune pentru ei insisi gramezi de bunuri materiale, privilegii care nu vor mai exista in Dimensiunea a 5-a. Totusi, chiar si acestia vor fi obligati sa se adapteze, urmand sa beneficieze de alte multe avantaje oferite de existenta in aceasta dimensiune. Oricum, dupa cum se sustine, in univers nu exista lipsuri, ci abundenta, de care se poate bucura oricine. Mai mult, in Dimensiunea a 5-a, vom avea acces la arhivele eterice (sau Cronica Akasa), in care sunt inscrise toate informatiile universale, avand astfel acces la toata cunoasterea, deci nu vor mai exista secrete si nici nu va mai fi necesar tipul de scoli pe care le avem astazi. In cele din urma, vom avea capacitatea de a materializa obiecte (hrana, imbracaminte, mobila, etc), putere pe care anumiti maestri din Orient deja o detin (intr-o masura minima), dupa cum am auzit, dar, in general, nu prea credem.

Clima pe Pamant va deveni subtropicala (mult mai calda decat este acum), si o mare parte din ghetari se vor topi. Poluarea va fi limitata, in timp ce vom transforma gunoaiele provenite din materie in energie. O mare atentie va fi acordata mentinerii mediului intr-o conditie excelenta.

In ceea ce priveste frica de catastrofe si milioanele de morti, pe parcursul trecerii in Dimensiunea a 5-a, extraterestrii sustin ca toate aceste dezastre (care, initial, ar fi trebuit sa aiba loc) au fost evitate, in cele din urma, iar razboaiele si catastrofele naturale vor avea un caracter limitat. Desi scoarta Pamantului se va modifica spectaculos si continente pierdute vor aparea din nou (Lemuria - in Pacific, Atlantida – in zona atlantica si Marea Sri Lanka – in Oceanul Indian, in timp ce Sahara si alte zone aride se vor transforma in lacuri, astfel incat suprafata Pamantului va fi 50% uscat si 50% apa), aceste schimbari se vor petrece lin, pentru a permite mutarea populatiei (cu ajutorul navelor spatiale extraterestre), fie in locuri mai sigure, fie pe Pamantul Sacru.

Sursa: Editura For You

14 comentarii:

ZeroRDK spunea...

Cu tot respectul, dar asa zis-ul "Doctor" nu stie ce vorbeste. Nu stiu cine i-a acordat diploma de doctor in domeniul pe care il sustine, insa "razboaie si catastrofe naturale vor avea caracter limitat in dimensiunea a 5a"...sau ca acum suntem ca vibratie medie deja in 4D...orice om cu minim de cunostinte asupra a ceea ce se intampla in marea imagine de ansamblu in aceste timpuri, in aceasta parte de univers, isi da seama ca schimbarile abia au loc in mod subtil, si transformarile profunde care vor implica si transformarile materiei vor deveni evidente din 2012 pana peste 2030. Dimensiunea a 4a este de extrem de complexa si cuprinde o parte fizica si o parte energetica, situandu-se in paliere de vibratii mai extinse, si pozitiv, si negativ decat dimensiunea a 3a. Iar in a 5a dimensiune, totul este materie energizata, de o vibratie sublima, fiind doar lumina. Din dimeniunea a 5a se poate lua deja contact fizic cu fiintele angelice. Fiintele extraterestre de lumina cat si de intuneric se afla in 4D. Mai sus de 5D deja nu mai poate fi vorba despre o provenienta sau o adresa fizica a universului, acolo distantele nu mai functioneaza ca aici, si nici timpul. Dar na, toti "Doctorii" apar in perioada asta ca ciupercile dupa ploaie. Pacat ca faima si mandria nu le hraneste sufletul, si ei nu stiu.

GabyS spunea...

Multumesc pentru comentariu si precizari ZeroRDK.
Interesant ceea ce ai spus...
Mi-ar place sa vorbim, daca doresti scriemi pe adresa dincolo_de_limite@yahoo.com
Numai bine!

Anonim spunea...

Foarte de acord cu ceia ce spune ZeroRDK... Doctorul care face acest comentariu, de unde l-o fi scos? citind, pe alocuri iti vine sa si razi de naivitatea lui, a doctorului si a ceia ce domnia sa scrie. Dar cu siguranta ca vor apare si alti ca si el...RABDARE

Mihail spunea...

Suntem deja în cea de-a IV-a dimensiune, sau Astralul - cum mai este cunoscut. Există Astralul pozitiv (cu oameni miloşi şi sinceri) şi negativ (cu avari, răi şi egoişti şi câte şi mai câte anticalităţi). Ei bine, nu cred că e greu de dat seama că noi chiar acum ne aflăm în această a IV-a dimensiune. Priviţi în jurul vostru şi vedeţi la tot pasul câtă negativitate există, foarte puţină lume fiind blajină. Eu unul am simţit o schimbare semnificativă asupra mea, asupra fiinţei mele, de ceva vreme şi sunt dispus să evoluez, să merg mai departe, bineînţeles din propria iniţiativă. Energia ce vine din Univers (şi în această perioadă este prezentă mai mult decât era până acum, energie ce se va intensifica în perioada următoare) are efecte asupra omului, pentru că, nu-i aşa, omul este făcut atât din materie (corpul) cât şi din energie (sufletul). Pământul o să fie şi el supus unor modificări, normal, dar am credinţa că nu peste mult timp vom scăpa de fiinţele întunericului şi vom sta în armonie şi iubire. Să nu vă fie teamă de schimbările ce vor veni. Rămâneţi în inima voastră şi gândiţi-vă că totul are un sens şi că este spre binele omului, al naturii. Mie unul nu mi-e frică, pentru că simt că o să fie bine. Fiţi binecuvântaţi!

Anonim spunea...

Ai dreptate in tot ce ai spus, Mihail.
De asemenea si eu simt ceea ce simti tu si sunt incantat de ceea ce urmeaza.
Am mai citit si pe alt site ca se poate ca evenimentul sa se petreaca mai devreme.

Anonim spunea...

cele mai proaste kestii le-ati spus aici..enough said...si terminati cu dimensiunile si astea ca nu suntem in star trek..maturizati-va ca Dumnezeu nu se joaca SIMS ok??get a life ..21 Decembrie al vostru:))

Sorin spunea...

Deja suntem in luna mai 2013 si nu s-a produs nici cea mai mica schimbare din cele mentionate intr-atatea articole SF,despre dimensiuni si alte transformari radicale;aceeasi viata plina de necazuri si neimpliniri,bucurii ,mai putine si tristeti,rautate si egoism...eu unul cred doar in bunul Dumnezeu si in mila lui nesfarsita

Psiholog Constanta Furdui spunea...

Bine v-am gasit. Subiectul cu trecerea in dimensiunea a 5-a a inceput sa ma intereseze incepand cu anul 2013, cand evolutia mea pe toate planurile si in mod special spirituala a fost intr-o continua dezvoltare si expansiune. Ma simt foarte bine asa cum sunt dar asta nu inseamna ca ma opresc din dezvoltare si cunoastere. Imi place sa ma descopar in fiecare zi si sa ma incarc de fiecare data cu energie pozitiva si sa am alaturi energii divine. Dau mai departe cu placere din cunostintele pe care le detin, chiar daca uneori sunt privita cu scepticism, dar asta nu conteaza. Conteaza ca oamenii, cat mai multi, sa inteleaga ca Divinitatea este doar magie pura si este necesar sa intelegem schimbarile si transformarile prin care trecem. Nu imi este teama de schimbari, mai ales ca ele mi-au adus doar beneficiii, mi-au deschis calea catre informatii care imi umplu sufletul de fericire.

Anonim spunea...

transformarea se produce continuu, ne-am intalnit aici dar fiecare o ia in directia lui, ce o sa iasa ramane de vazut.

Anonim spunea...

Cind toti oameni vor sti ca toti sint o singura fiinta suprema se va incepe de la 0

Unknown spunea...

In dimensiunea a5a ce ginduri ai se materializeaza inatant in viata ta de acea invatati sa va controlati orce gind sau emotie aveti acum si cind veti face tranzitia veti fi fericiti avind controlul vieti voastre insasi si instanranee

Anonim spunea...

Interesant am citit articolul si comenturile..credeam ca m-i se pare ..si nu intalegeam schimbsrea care se petrece cu mine cu starile si cu trairile mele intradevar simt si eu o energie o schimbare cu mine nu as putea sa o explic in cuvinte dar simt o energie care ma impinge sa caut mai mult sa fac imi gasesc menirea sa ajut oameni ceva de genul si culmea ceva se schimba in gandirea mea...ma multumesc cu lucruri simple,si in momentul de fata lucrurile de care depindem zi de zi mie m-i se par doar o necesitate.Deci suntem prezenti a venit si 2015..voi cum il simtiti?chiar nu simtiti ca multe lucruri se schimba in jurul vostru?

Unknown spunea...

Imaginativa doar simplul fapt sintem fii lui cel suprem am intrat in materie sa simtim maretia lui si cind vom fi complet maturi spiritual atunci fiecare va fi un creator suprem

Anonim spunea...

NAMASTE DRAGILOR ,FITI BINEVENITI IN DIMENSIUNEA A 5A ,pe noul pamint in acest ACUM 2016 ,sa ne bucuramsa ne binecuvintam caam evoluat,am CREZUT,in MAMA _TATA DUMNEZEU, IN cREATORUL DIVIN ,ne asteapta clipe minunate ,miracole pe care unii nicinu le-au banuit ,dar le vor trai cu si guraanta .Eu sunt ,,beneficiara,,multor sa zise ,,miracole,,pe care la un moment dat le voi inpartasi la toata LUMEA,,va doresc tuturor ,LUMINA DIVINA_IUBIRE.PACE SI PROSPERITATE,,,M:C