Teodor Rosca - Eliberarea Constiintei Umane

Framantat inca din copilarie de intrebari existentiale ca de pilda - “Cine suntem , de unde venim si incotro ne indreptam dupa moarte?”, “Cine este Creatorul si cum s-au realizat toate aceste lucruri minunate din natura ?”, “Ce este in acest Univers si daca exista viata pe alte planete?” – Teodor a incercat pe cat i-a fost posibil, intr-o societate materialisto-comunista, cum era cea din Romania, sa caute raspunsuri. Filmele si cartile stiintifico fantastice i-au hranit setea de cunoastere si i-au inflacarat imginatia, incet, incet formandu-si propria sa imagine despre adevar, cu mult diferita de cea oficiala. Studiul Bibliei i-a ridicat noi intrebari, dar i-au si intarit anumite supozitii. Si anume ca este o mare discrepanta intre Vechiul si Noul Testament . Aceasta l-a facut sa deduca logic ca in Vechiul Testament este vorba de niste extraterestri, falsi zei, negativi, ce au urmarit sa-i controleze pe locuitorii Pamantului. Adevarul a fost dat de Isus, care a incercat sa aduca adevarata lumina a dragostei pe planeta, fiind insa neanteles-religiile oficiale folosindu-i numele si autoritatea pentru a tine masele in supunere. Dupa revolutia romana au aparut mult mai multe carti si viziunea sa s-a largit. A inteles de pilda, ca omenirea a fost condusa din umbra de cateva grupari secrete, care au detinut toata cunoasterea si au dirijat destinele celor multi.

Insa abia dupa stabilirea sa in Canada a inceput adevarata “aventura a cunoasterii”. Cazandu-i in mana una din cartile lui Jane Roberts, in care o entitate energetica constienta dintr-o alta realitate, mai evoluata, pe nume Seth, facea dezvaluiri cutremuratoare omenirii, in scopul de a o ajuta in evolutie, la inceput, aceste informatii i-au cutremurat mintea, care desi fiind destul de “deschisa”, a avut probleme in a intelege si accepta lucruri atat de diferite de cele stiute. Insa o voce interioara ii soptea sa continue, caci va descoperi lucruri extraordinare ce-i vor schimaba total viata. Sufletul nu i-a dat pace si astfel a inceput o febrila cercetare, in care a citit enorm, din domenii cum ar fi religii, spirituallitati, metafizica, shamanism, yoga, esotericism, fizica relativista, cuantica si moderna, stiinte alternative, precum si alte carti transmise prin chanelling, cum ar fi cele ale lui Ra sau Pleiadanilor. Vorbirea curenta a limbii engleze si accesul permanent la Internet i-au fost de un ajutor incomensurabil. Astfel a aflat ca din cele mai vechi timpuri au existat scoli si societati secrete care au stiut adevarul si ca l-au tinut ascuns in cercuri restranse. A aflat cum americanii si rusii au cheltuit enorm in studiul fenomenelor paranormale si ca au avut contacte cu fiinte extraterestre, cu care au facut proiecte secrete, de fapt stiinta si tehnologia oficiala devenind mai de graba un arhaism, pe langa ceea ce s-a relizat in secret. A aflat ca omul este cu mult mai puternic decat se crede, fiind capabil de a realiza adevarate miracole, daca stie cum sa-si foloseasca forta mentala.

Dorinta de a intelege totul stiintific, fizic si matematic, i-a fost pe deplin satisfacuta prin citirea cartilor lui David Wilcock. O perioada scurta de pace si iluminare i-a stapanit atunci sufletul. Insa nu pentru mult timp, caci ce fel de intelegere este aceea fara a fi sustinuta de experienta ? A inteles cum cunosterea si intelegerea unversului pleaca de la cunoasterea personala, omul fiind el insusi un microcosmos. De aceea si-a intensificat experientele si antrenamentele spirituale, mentale si fizice. Cu timpul, aceste experiente au devenit atat de puternice si de reale, incat nu au mai putut fi exprimate in cuvinte, bogatia si complexitatea lumii spirituale fiind mai presus de realitatea aceasta.

Teodor a devenit convins ca peste cativa ani omenirea va trebui sa aleaga intre a merge intr-o alta lume, bazata pe dragoste, lumina si constiinta de grup, sau sa paraseasca planeta, pentru a-si continua drumul intr-o alta zona din galaxie. Pamantul va deveni o planeta noua si va sustine viata intr-o alta frecventa, mai ridicata, practic toata civilizatia actuala disparand subit. De aceea, pentru el, a devenit limpede ca nu exista la ora actuala nimic mai important de facut decat sa-si continuie propria ascensiune spirituala si sa-i ajute, prin asistenta si informatie, pe cei ce sunt dornici de a face acest salt extraordinar in constiinta, pe cei ce vor sa traiasca intr-un alt fel de lume si sa experimenteze, asa cum spunea Isus, “adevarata Imparatie a lui Dumnezeu".



Mai multe informati aici: http://evolutiaconstiintei.webs.com

Niciun comentariu: