Împlinirea prin rugăciune


Pleoapele căzute dau ochilor putinta să privească înăuntru. Miscarea mâinilor apropiate, aplecarea capului, paloarea obrajilor arată cum sufletul încearcă să se smulgă din trup spre zări eterate. Durerile se topesc una câte una în undele albastre ale cântecelor tămăduitoare.
Omul s-a ridicat a privit înainte si zâmbetul i-a înflorit gura. Pasul i-a devenit mai sigur, lumina mai curată, cerul mai larg si mai admenitor; lucrurile au căpătat o frumusete nepământească.


Rugăciunea este meditatie si concentrare.
Rugăciunea este lumina interioară.
Pentru a rodi, trebuie făcută în ceasurile de mare liniste ale firii, în vremea de adâncă trăire a întelesurilor, când orice lucru e învăluit în taină.
Rugăciunea e bună în ceasurile de veghe, când orice lucru e transparent de poti vedea jocul minunilor din el.
Rugăciunea e dăruire totală; tainică legătură cu datele permanente ale firii, liberă supunere durerilor creatoare, înăltător contact cu Dumnezeu. Linistea si bucuria ce o întovărăsesc sunt semnele acestei rodnice legături si ale propriei noastre depăsiri.

 Îndemn la simplitate – Ernest Bernea

RUGĂCIUNEA STAREŢILOR DE LA OPTINA 

 Doamne dă-mi sa întâmpin cu linişte sufletească tot ce-mi va aduce ziua de azi. Doamne, dă-mi întru totul să mă supun voii Tale Sfinte. 

 În tot ceasul acestei zile povăţuieşte-mă şi ajută-mă în toate. Toate câte le voi auzi şi mi se vor întâmpla în această zi, învaţă-mă să le primesc cu sufletul liniştit şi cu credinţă tare, că pentru toate este Sfântă voia Ta. 

În toate cuvintele şi faptele mele călăuzeşte-mi gândurile şi simţămintele. În toate întâmplările neprevăzute, fă să nu uit că totul este trimis de către Tine.Doamne, învaţă-mă să mă port cu dreptate şi înţelepciune cu toţi fraţii mei, să nu tulbur şi să nu supăr pe nimeni. 

Doamne, dă-mi putere să duc povara zilei şi toate câte mi se vor întâmpla în această zi cu pace în suflet. 

Doamne, călăuzeşte-mi voia mea şi învaţă-mă să mă rog, să cred, să nădăjduiesc, să rabd, să iert şi să iubesc. Amin. 

Multumim doamnei Cristina David!
Sursa: http://cristinadavidniculiu.wordpress.com/author/cristinadavidniculiu/

Workshop "Trezirea inimii"



"AWAKENING THE ILLUMINATED HEART"

Bazat pe experienta si cunoasterea de o viata a lui Drunvalo Melchizedek sicartea sa Spatiul Sacru al Inimii

Sunt un trainer autorizat de Drunvalo Melchizedek si al scolii pe care acesta creat-o de curand “Scoala Readucerii Aminte”

L-am urmarit pe Drunvalo in ultimii cativa ani, prin intermediul cartilor si emisiunilor sale, iar in ultimul an l-am cunoscut personal si am participat la worshopurile pe care le-a organizat. Un spirit total deosebit, cu o candoare si dorinta fara limite de a ridica si ajuta spiritele acestui pamant.

In ultimii ani si mai ales de la inceputul lui 2010, Drunvalo a lucrat foarte mult pentru a intelege mai bine cum poate aduce la cunostiinta noastra a tuturor, invataturile pe care le-a primit de la spirite superioare. In luna iulie a.c. am participat la un seminar in care Drunvalo a pregatit aproximativ 50 de noi profesori, care sa il ajute in a duce mai departe in lume cunoasterea lui prin metodele invatate si experimentate cu el. Sunt privilegiata sa ma numar si eu in acest grup de trainers acreditati si doresc sa duc mai departe invataturile lui Drunvalo, cu inima deschisa dupa cum isi doreste el. Pot spune ca lucrand cu Drunvalo au fost cele mai frumoase momente din viata mea. Am trait sentimentul de implinire, de pace si liniste, am inteles la modul profund ce inseamna a fi in inima.

Tot ce va pot promite este ca aceste invataturi va vor schimba viata pentru totdeauna.

4 Zile - Workshop Intensiv - Mihaela Pacheco


10- 13 Mai - PIATRA NEAMT




Persoane de contact : 
Mihaela Pacheco:    mihapach@yahoo.com  /  tel: 072-953-6551
Irina Piluta :          irinapiluta@gmail.com / tel:  0724-161-166


http://trezirea-inimii.blogspot.com/ sau http://awakeningtheilluminatedheart.blogspot.com/

Mihaela Pacheco este un trainer autorizat de Drunvalo Melchizedek si al scolii create de curand “Scoala Readucerii Aminte (http://drunvalo.net/teachers/teachers_display.php?teacher_id=110 )

DE CE TRAIREA IN INIMA
Sunt privilegiata sa ma numar printe cei acreditati de Drunvalo sa predea invataturile sale. Acest workshop este bazat pe informatiile primite direct de la Drunvalo Melchizedek, profesor, mentor si un prieten drag de la inceputul timpurilor.


Prin trairea in inima se realizeaza :
·        Conectarea inimii cu creierul, cresterea nivelului de constiiunta…. Aminteste-ti cine esti
·       Activarea celui de-al treilea ochi, a glandei pineale, facilitand astfel procesul creatiei din inima.
·        Intrarea si procesul creatiei din Spatiul Sacru al Inimii
·        Activarea razelor de lumina, creearea Holoului uman. (Aura Umana)
·       Crearea unei MerKaBe permanente din inima, care va fi in conectie permanenta cu energía Mamei Pamant.
·         Procesul de a ne intoarce in inima si cum sa traim in inima.
·         Diferenta care o face creearea unei MerKaBe din inima, trairea in inima, in Unitate si cum ni se schimba viata odata ce ne eliberam si ne reamintim procesul creatie din inima.
Va recomand  sa urmariti blogul meu (listat mai jos) si sa vizionati interviul pe care  Drunvalo mi l-a acordat.
Ma simt deosebit de onorata sa fiu un mesanger al scolii lui Drunvalo si va astept cu deosebita placere si onoare la acest workshop ca sa va impartasesc aceste invataturi.


Mihaela Pacheco
„Numai cu inima poti vedea, esentialul este invizibil pentru ochi.” - Antoine de Saint-Exupery