11. 11. 2011 - Un moment de cotitura...


11. 11. 2011 - Un moment de cotitura in evolutia omenirii.

Fara indoiala ca multi dintre dumneavoastra ati remarcat o accelerare a evenimentelor in ultimii ani, un proces intens de transformare la nivelul constiintei. Ne aflam oare pe un prag dincolo de care se dechid oportunitati spirituale deosebite? Este oare aceasta zi de 11. 11. 2011 o zi speciala, un portal de trecere spre acel Nou Cer si Nou Pamant despre care diverse traditii spirituale ne-au tot vorbit?

Conform unora dintre cercetatorii Calendarului Mayas, suntem deja in perioada marii translatii la nivelul constiintei, a unei transformari pe toate nivelele la care participa inclusiv Planeta Pamant, cea care, intr-un anumit sens, ne este mama.

Pentru unii, aceste afirmatii pot sa para exagerate, nefundamentate stiintific, o expresie a unui misticism care nu ar trebui sa existe in societatea noastra moderna, super-civilizata...

Dar oare ne putem baza cu adevarat doar pe cunoasterea stiintifica oficiala? Cu siguranta ca nu! Toti cei care au sufletul deschis intuiesc o realiate subtila infinit mai complexa, un Univers infinit mai bogat, o lume cu posibilitati nelimitate care ne asteapta sa ii patrundem tainele si sa ne bucuram de miracolele ei.

Pe toti cei care simt in acest fel, Radio Vocea Sufletului ii invita maine, 11. 11. 2011, la doua meditatii speciale ghidate, prilejuri pentru a ne deschide la unison in fata acestor energii cosmice, prilejuri de a ne afla in comuniune unii cu altii si, impreuna, in comuniune cu tot ceea ce exista.

Prima meditatie se va desfasura maine dimineata la ora 11:11, iar a doua, mai lunga, va avea loc seara, la ora 23:11.

Te asteptam pe Radio Vocea Sufletului!

www.radiovoceasufletului.ro


P.S. Incepand cu data de 11. 11. 2011 vei putea asculta pe Radio Vocea Sufletului, in fiecare dimineata, la ora 10:00, emisiunea "Energia zilei din perspectiva Calendarului Mayas", o emisiune prin care iti vom prezenta o inedita analiza a energiilor care guverneaza in mod specific fiecare zi.

Niciun comentariu: