Traieste viata pentru care ai fost creat!


WORKSHOP: Traieste viata pentru care ai fost creat!
28-30 octombrie 2011, BRASOV


"TRAIESTE VIATA PENTRU CARE AI FOST CREAT- experienta de a fi intreg complet si perfect!

Acest workshop a fost creat in 2008 si este o binecuvantare pentru toti cei care-l co-creeaza impreuna cu mine. Fiecare om care a participat si-a adus contributia, a devenit sursa de transformare in viata sa, a fost atins, miscat si inspirat. Modul de expunere, simplu, cald si direct, mesajul imbracat in iubire, generozitate si umor, au creat mereu un cadru potrivit in care cei prezenti sa-si poata deschide inimile cu usurinta.

Este un workshop care pur si simplu te trezeste, iti aminteste cine esti cu adevarat, te provoaca sa te vindeci incepand din interior, te ajuta sa-ti descoperi potentialul si sa dizolvi blocajele mentale, te inspira sa faci o alegere esentiala: aceea de a te detasa de orice suferinta trecuta si a fi fericit si implinit chiar acum, chiar aici.

Atat instrumentele oferite, cat si exercitiile si temele propuse, sunt create astfel incat tie sa-ti fie usor sa integrezi totul si sa obtii rezultate incredibile intr-un timp scurt.

Transformarea incepe inca din momentul inscrierii, prin intentia ta ferma de a trai aceasta experienta, si este desavarsita pe parcursul celor trei zile, pas cu pas. Chiar si prin simpla participare, transformarea se produce si va ramane acolo, in interior, pentru totdeauna.

Nu sunt necesare cunostinte prealabile, nu exista limita de varsta, ci e de ajuns sa vii cu inima deschisa. Nu este un workshop pentru minte, ci unul in care sa-ti accesezi sinele divin, in care sa te vezi asa cum esti cu adevarat, dincolo de personalitate. Vei afla ca suferinta se datoreaza atasamentului de trecut si vei invata cum sa vindeci toate ranile vechi si cum sa traiesti in pace, libertate si armonie, indiferent ce.

Vindecarea incepe din interior. Totul se intampla din interior catre exterior. De aceea, oricate incercari ai facut sa-ti schimbi viata nu au functionat. Nu functioneaza sa repari acolo, afara. Nu functioneaza nici macar incercarea de a te schimba mereu. Insa functioneaza sa transformi in interior, sa regasesti lumina si iubirea din inima ta, sa te experimentezi ca fiind intreg, complet si perfect.

Auzi vocea aceea din cap care-ti spune ce poti si ce nu poti sa faci, cine e vinovat pentru suferintele tale, cat de slab sau de puternic esti, ce meriti si ce nu? Aceea este vocea ego-ului tau, a mintii, a personalitatii tale. Vei putea trece dincolo de ea si vei invata cum sa te detasezi de ea. In schimb, te vei plasa in inima ta, in pace, armonie, iubire si putere. In spatiul in care totul este posibil!

Vor fi alaturi de tine, in aceasta experienta minunata:

1. Dr Nicoleta Svârlefus: consilier transpersonal, trainer spiritual, astrolog;
2. Isabela Cosneanu: asistent si organizator workshop. "

mai multe detalii aici: www.astrocafe.ro

Niciun comentariu: