Ne priveste pe toti Cine Suntem cu Adevarat


"Astazi, viitorul este mai promitator si lumea mai buna, pentru ca voi sunteti aici, pe pamant, in acest moment. Stiati asta? Este adevarat. Fiecare particula de iubire si de energie, menita evolutiei si vindecarii pe care voi le raspanditi in diferite momente ale vietii voastre au, de asemenea o influenta asupra momentelor vietii celorlalti si astfel voi schimbati lumea. Sunteti investiti cu o enorma putere. Aceasta forta este, intr-adevar, puterea lui Dumnezeu. Dumnezeu lucreaza prin voi toti, cu voi, in masura in care voi ingaduiti ca acest lucru sa se petreaca in mod constient, ca un eveniment intentionat si in aceasta masura voi deveniti salvarea pe care o asteptam cu totii.

Nu am ales aceste cuvinte la intamplare. Fiecare dintre noi este un salvator, chiar daca suntem prea mici sa o stim. Suntem veniti aici pentru a salva toate fiintele umane de notiunile gresite despre noi insine pe care le mentinem, le intretinem. Suntem veniti pentru a ne aminti unii altora Cine Suntem cu Adevarat.

Este ceea ce Buddha a venit sa faca. Este ceea ce a venit Moise sa faca. Este ceea ce Iisus a venit sa faca. Este ceea ce Mahomed si Krishna si toti marii maestri au venit sa faca. Este ceea ce si NOI, la randul nostru, am venit sa facem. Singura diferenta intre noi si acesti mari maestri este ca ei isi aminteau cine erau cu adevarat, iar noi am uitat – bine ar fi sa fie altfel. In aceste momente in care ne amintim, ne reconectam in constiinta cu acesti mari maestri. Este ca spiritul unificat al lui Spock din vechea serie televizata „Star Trek”. Noi nu reprezentam astfel decat UNUL in constiinta, laolalta cu Singura Constiinta care exista.

Cea mai mare parte dintre noi – o data ce descoperim acest secret – intram si iesim din aceasta Constiinta Unica (Constiinta Universala) pe firul zilelor vietii noastre. Marii maestri, in ceea ce ii privea, ramaneau aici permanent. Si noi putem, la randul nostru, sa ramanem aici. Sau, cel putin, putem cu siguranta ramane aici ceva mai mult timp decat o face cea mai mare parte dintre noi in prezent. Stiti cum sa faceti acest lucru? Exista un mijloc, si este usor!

Modalitatea de a ramane intr-o stare mai elevata a constiintei, adica de a te conecta la Constiinta Unica, este aceea de a ajuta o alta persoana sa ramana aici! De aceea toti marii maestri au facut tot ceea ce au facut. Ei au purtat mesajul a ceea ce erau, si a ceea ce toti suntem, catre toti cei si cele cu care li s-a incrucisat calea! Si-au petrecut viata amintindu-i fiecaruia dintre noi cine suntem toti cu adevarat – Una cu Dumnezeu, Una cu creatia lui Dumnezeu si Una cu fiecare dintre noi. Voi puteti face acelsi lucru! Este ratiunea de a fi a Humanity’s Team – Impreuna pentru umanitate.

Humanity's Team are un program foarte clar. Noi cautam sa invitam lumea intreaga sa ia in considerare idei alternative referitoare la Dumnezeu, privind viata si referitoare la fiecare dintre noi. Noi suntem lucratorii (mesagerii, vectorii) spirituali (de lumina), noi cerem umanitatii sa ia initiativa in lupta pentru ridicarea noastra deasupra ideilor noastre cele mai primitive in legatura cu noi insine. Si cautam sa cream o comunitate in jurul acestui scop, pentru ca fiecare membru al Humanity's Team sa-si poata creste individual puterea, sa o multiplice considerabil si sa o amplifice, mai mult, sa i se consacre cu o asemenea intensitate combinata incat sa poata face ca miracolele sa se produca.

Ideea Echipei Humanity's Team mi-a venit intr-un vis, cu mai multi ani in urma. Cu ajutorul extraordinar al fiecaruia dintre voi, acest vis a devenit realitate si cu fiecare zi misiunea Echipei se aproprie de implinirea lui.

Sunt sigur ca Echipa Omenirii – atata timp cat vom avea membri ca voi – poate si va putea schimba lumea. Nu vom reusi asta in cateva luni, poate nici in cativa ani. Dar daca staruim in atingerea scopului nostru, cata vreme intentiile noastre sunt clare, iar noi suntem uniti in eforturile noastre, nu vom putea esua.

Va sunt atat de recunoscator pentru ceea ce faceti cu totii – si cate mai faceti – pentru a construi aceasta miscare mondiala care da un sens vietii oamenilor de pretutindeni. Unul dintre obstacolele pe care lumea noastra le are de infrant astazi, asa cum spune unul dintre redactorii presei americane JB, este acela ca „civilii nu sunt organizati iar cei organizati nu sunt civili”. O data cu formarea Echipa Omenirii si consolidarea acesteia prin aportul propriei voastre forte, putem spune ca aceasta nu mai este adevarat.

Fie ca Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru ceea ce faceti spre a ne ajuta unii pe altii sa cautam o lume mai buna."

Cu dragoste,
Neale Donald Walsch

Traducere: Diana Efrem

Sursa: http://humanitysteam.ro

Niciun comentariu: