Iubirea este adevarata voastra natura


Salutari, dragii mei! Sunt Kryon, din Serviciul Magnetic.

E minunat sa fiu cu voi aici, in San Jose, Costa Rica, in aceasta dupa-amiaza. E multa iubire in aer, iar multa iubire inseamna si multe schimbari. Urmeaza numeroase schimbari pentru intreaga planeta, dar si pentru Costa Rica. Va veni o Lume Noua – o lume cu totul noua. Constiinta omenirii a avut foarte mult de suferit, iar acest lucru este in curs de remediere. Constiinta planetei si a fiintelor umane care o populeaza se va reintoarce la un nivel nou, un nivel la care exista iubire. Si bucurie. Si libertate. Va fi un nivel al constiintei la care veti intelege realitatea si spiritul, prin iubire absoluta si pura.

Va veni o noua lume, dragii mei, iar acest lucru inseamna ca va trebui sa va schimbati – inseamna ca va veti schimba in launtrul vostru. Voi toti, cei aflati in aceasta sala, sunteti vindecatori si cea dintai menire a unui vindecator este aceea de a se vindeca pe sine… cea mai mare parte a acestei cunoasteri s-a pierdut, iar acum v-o aducem prin intermediul lui David. Pe durata acestui channelling, va vom oferi posibilitatea de a simti energia anului 2012. Ii vom permite energiei din aceasta sala sa atinga nivelul inalt al energiilor anului 2012.

Ne aflam aici pentru a ne deschide inimile si a realiza o conexiune intre noi. Deschideti-va, asadar, inimile catre univers; stabiliti cu adevarat o conexiune cu universul. Permiteti-le energiilor voastre sa se apropie si mai mult de energiile si sincronicitatile sistemului vostru solar, caci Lumea cea Noua se apropie intr-adevar – o lume in care furia, tristetile si durerile voastre sufletesti vor fi de domeniul trecutului. O lume cu totul si cu totul noua va veni, iar voi primiti, cu totii, cele mai noi informatii despre aceasta lume. Noi ne aflam aici, pentru a va ajuta sa porniti pe drumul catre aceasta noua lume.

Amintiti-va, dragii mei, ca totul pe aceasta planeta e lumina, vibratie si energie si ca voi, cei care va aflati in aceasta sala, sunteti, cu totii vibratie, lumina si energie; ca aveti cu totii visuri si ca aceste visuri va conduc spre Noua Lume. Noua Lume este o lume a visurilor voastre. Va invitam sa va relaxati, sa inchideti ochii si sa va conectati la Mama-Pamant, prin intermediul talpilor si al chakrei-radacina. Simtiti sub voi prezenta Mamei-Pamant. In centrul Mamei-Pamant se afla o minunata inima roz; priviti cum aceasta inima bate si simtiti bataile inimilor voastre. Urmariti-va respiratia si coborati in interiorul acestei inimi roz… devenind asemeni unui burete care absoarbe aceasta minunata lumina roz… aceasta energie roz, care este energia Mamei-Sfinte si a Femininului-Sacru. Absorbiti aceasta energie si sincronizati-va bataia inimii, cu cea a Mamei-Pamant. Urmariti-va respiratia… continuati sa respirati… va aflati intr-o calatorie.

Va aflati cu totii intr-o calatorie ce are ca destinatie iubirea… sunteti pe cale sa creati viata visurilor voastre… lasati iubirea sa curga… si, pe masura ce realizati conexiunea cu Mama-Pamant, lasati senzatiile sa vina… apoi sa plece. Lasati senzatiile sa vina si sa plece… simtiti aceste senzatii tot mai adanc si tot mai adanc in trupurile voastre. Simtiti cum se invarte luna in jurul Pamantului… imaginati-va, pur si simplu, cum se invarte luna in jurul Pamantului si simtiti aceasta miscare…. fie ca sunteti barbat sau femeie, aveti cu totii o latura feminina… permiteti-i feminitatii voastre sa se conecteze la aceasta rotatie a lunii si sincronizati-va cu luna, lasand iubirea sa curga si, in acelasi timp, lasati-va inimile sa se deschida tot mai mult si tot mai mult, pana la crearea unei punti intre inimile voastre si toti cei aflati in aceasta sala… permiteti-le energiilor voastre sa se inalte tot mai sus si tot mai sus…si permiteti crearea unei legaturi profunde cu cei aflati langa voi… lasati-va inimile sa creasca, pana cand vor ajunge in inimile celor de langa voi si primiti iubirea lor…

Sa ne imaginam acum ca, in mijlocul marelui Soare Central, se afla o minunata inima verde… si ca inima verde este simbolul Tatalui-Sfant si al Masculinului-Sacru… lasati aceasta energie sa se scurga prin chakra-coroana… prin al treilea ochi… lasati-o sa se combine cu elementele feminine si sa curga impreuna cu ele prin chakra gatului… prin inima… prin plexul solar… prin cea de-a doua chakra… prin chakra-radacina si sa se uneasca cu inima Mamei-Pamant.

Concentrati-va din nou atentia asupra inimii voastre…fiti alaturi de inima voastra…lasati-va inima sa se deschida chiar mai mult decat este deja… pana in 2012, inimile voastre vor fi cu totul deschise, in permanenta… aceasta este, dragii mei, Noua Lume si inspre aceasta lume ne indreptam. Permiteti-le energiilor voastre sa se inalte tot mai sus… ghizii vostri spirituali va stau la dispozitie si e atata iubire in aer, incat nu depinde decat de voi sa le permiteti energiilor voastre sa se deschida catre aceasta iubire… sa devina iubire… iubirea este adevarata voastra natura… iubirea este sinele vostru adevarat… sunteti iubiti – sunteti iubiti foarte, foarte mult.

Ghizii vostri spirituali sunt la dispozitia voastra si au venit sa va ofere iubire… sunt uimiti si isi exprima admiratia fata de ceea ce voi ati realizat deja. Simtiti prezenta ghizilor vostri spirituali… rugati-i sa va dea un semn ca sunt aici – poate o atingere usoara a fetei sau a urechii… intrati intr-un spatiu in care ii puteti simti… sunteti cu totii fiinte spirituale, care se afla, in acest moment, intr-un corp fizic… si care uneori se bucura de viata pe Pamant, iar alteori sufera… dar suferinta se apropie de sfarsit, dragii mei, caci toata suferinta voastra este cauzata de durerea sufleteasca.

Acolo unde simtiti o suferinta in corp, concentrati-va atentia asupra acestei senzatii de durere si lasati, pur si simplu, senzatiile sa apara… apoi sa plece. Noi suntem aici, in aceasta dupa-amiaza, pentru a va purta spre nivelul energiilor din 2012. Permiteti-le acestor energii sa se inalte tot mai sus; numeroasele prezente din lumea spiritelor le permit energiilor din aceasta sala sa se inalte tot mai mult… Energiile taramului ingerilor umplu si ele aceasta sala si se afla aici pentru a va ajuta; lasati iubirea si energiile din sala sa se inalte tot mai sus… Kryon este si el aici, pentru a va invalui cu afectiunea lui…lasati acest val de afectiune sa se astearna peste voi… si simtiti iubirea… simtiti iubirea lui Kryon.

Va aflati cu totii intr-o calatorie intre doua niveluri – subconstient si constient… intuneric si lumina… lasati lumina sa se reverse si sa va patrunda in trupuri, conectati-va din nou la energiile iubirii… deschideti-va inimile tot mai mult si mai mult, lasati-le sa devina atat de mari, incat sa atinga dimensiunile acestei incaperi… si, pe masura ce ating aceste dimensiuni, veti simti imparatia ingerilor… lasati energiile sa se intrepatrunda, prin contopirea energiilor voastre pamantene, cu energiile spiritului.

Punctul terminus al calatoriei voastre este adevarul – voi, asa cum sunteti cu adevarat… le permiteti energiilor voastre sa se inalte tot mai sus si tot mai sus… in aceasta dupa-amiaza veti ajunge la nivelul de energie al anului 2012… in acest moment, nivelul energiilor voastre reprezinta un procent de 80 – 90% din nivelul care va fi atins in anul 2012… Noua Lume se apropie, dragii mei, iar in aceasta zi dorim sa punem capat suferintelor voastre… simtiti, asadar, ce anume va face sa suferiti cel mai mult… ceea ce va face sa suferiti cel mai mult nu va mai exista in viata voastra, dupa 2012. Lasati acel „ceva” care va face sa suferiti cel mai mult sa va patrunda in trup… si concentrati-va atentia asupra acelei parti a corpului… intoarceti-va in timp, in perioada copilariei… si lasati gandurile si senzatiile sa vina… lasati-le sa vina… si sa plece. Vedeti care sunt aceste ganduri si senzatii.

Sunteti pe drumul catre Lumea Noua, dragii mei – o lume in care nu exista suferinta, o lume in care veti fi puternic conectati cu divinitatea… o lume in care va veti cunoaste ghizii spirituali… in care ii veti putea vedea pe ghizii vostri spirituali si in care acestia va vor prinde de mana si va vor conduce catre o noua vibratie… Lumea Noua va fi extrem de diferita de cea veche. Vom trai cu totii in abundenta si vietile voastre, ale tuturor, vor fi asa cum le-ati visat… va fi o lume in care va veti iubi sotul sau sotia, o lume in care relatiile vor avea un curs firesc, o lume in care vom avea legaturi profunde cu ceilalti, fie ei de sex masculin sau feminin si fara deosebire de culoarea pielii si de multe alte aspecte. Va veti pretui si respecta unii pe altii pe deplin si de o maniera care vine de la sine, fiind incarcata de profunzime si semnificatie… nu va veti mai simti singuri… va veti simti una cu universul… veti fi in legatura cu universul si va veti simti in deplina siguranta, cu desavarsire feriti de pericole.

Nivelul energiilor voastre reprezinta acum 90% din nivelul pe care il veti simti in 2012… permiteti-le energiilor voastre sa se inalte tot mai sus si sa realizeze o legatura tot mai profunda cu Tatal-Cer …aceia dintre voi care vor pleca primii… si va stiti… vor simti o legatura perfecta cu universul… veti deveni fiinte complete… veti deveni acele fiinte extraordinare, ce strabat uimitoarea cale dintre Cer si Pamant. Nivelul energiilor se afla acum la 95% din nivelul care va fi atins in 2012; urmariti cum va arata viata voastra pe masura ce ne apropiem tot mai mult de nivelul de 100%...viata va fi altfel pentru fiecare…va fi cu totul si cu totul diferita pentru fiecare. Va veti alege viata pe care o doriti…toate deciziile voastre vor avea la baza iubirea…veti fi profund legati de Tatal-Cer si Mama-Pamant si va veti cunoaste toate legaturile de familie; cu totii va conduceti familiile catre aceasta noua lume – lumea visurilor voastre.

Urmariti-va energiile – lasati tot ceea ce nu apartine energiilor anului 2012 sa vina… si sa plece… prin chakra-coroana, simtiti legatura profunda cu inima marelui Soare Central, cu Cerul-Tata…energiile Tatalui-Sfant se intorc… toate energiile Masculinului-Sacru se intorc… toate energiile Femininului-Sacru se intorc. Veti simti mai multa iubire, va veti simti mai deschisi… multi dintre voi au mai fost aici, pe Pamant… cu totii v-ati inaltat… voi toti, cei aflati in aceasta sala, v-ati inaltat intr-una dintre vieti si multi dintre voi ati fost prigoniti pentru ca v-ati inaltat catre adevarata divinitate, iar acum aceste persecutii vor inceta. Traim alte vremuri acum. Intreaga planeta se indreapta, in mod constient, catre Noua Lume… caci voi, cei aflati in sala, deschideti drumul catre aceasta stare a constiintei, catre aceasta noua lume si va invitam sa va intoarceti la vietile trecute in care v-ati inaltat si sa le permiteti acestor energii sa revina, sa le permiteti cunoasterii si intelepciunii sa curga prin voi… intoarceti-va in timp tot mai mult si tot mai mult, pana la momentul in care ati devenit o fiinta luminata, care traieste pe planeta Pamant… si lasati aceste energii sa curga prin voi si aceste ganduri sa patrunda tot mai adanc si tot mai adanc in trupurile voastre… iar acesta va fi nivelul cel mai scazut de energie pe care il veti simti in 2012…

In acest moment puteti simti energia anului 2012… este motivul pentru care, in aceasta dupa-amiaza, un mic grup select poate simti energiile anului 2012… si poate experimenta senzatia… poate simti, pur si simplu, aceasta senzatie… viata nu este un proces intelectual… viata este o senzatie; orice ati simti acum, veti putea crea chiar voi si veti simti cu usurinta aceasta energie in 2012… simtiti legatura profunda pe care o aveti cu Tatal-Cer si legatura profunda pe care o aveti cu Mama-Pamant.

In timpul unor channellinguri derulate in trecut, am putut simti aceasta energie pentru doar cateva secunde; acum, insa, va invitam sa mentineti aceasta energie timp de cateva minute… renuntati la tot ceea ce nu va mai e de trebuinta si tot ceea ce nu sustine aceasta energie a anului 2012. Simtiti starea de gratie si de libertate… de siguranta si protectie… simtiti unitatea… permiteti-le energiilor voastre sa se amplifice, ajungand la niveluri tot mai inalte… primiti, chiar in acest moment, un sprijin important din partea lumii spiritelor, a ghizilor spirituali, a familiei voastre spirituale… ii simtiti? Sunt pretutindeni in jurul vostru… sunteti iubiti… sunteti cu totii iubiti foarte, foarte mult… si, de aceasta data, veti putea trai experienta inaltarii, fara a fi prigoniti. Nu e treaba voastra sa va faceti griji pentru altii… voi trebuie doar sa stiti foarte bine ce anume va spune propriul vostru trup si spiritul vostru… spiritul e cel care va avea grija de ceilalti… pe masura ce va inaltati, energiile voastre ii vor antrena si pe ceilalti… voi trebuie sa va concentrati asupra procesului propriei voastre inaltari… lasati iubirea sa curga si urmariti in continuare cum va arata viata voastra in 2012…

Aceasta este lumea voastra, dragii mei. Aceasta este lumea voastra de iubire – este motivul pentru care atatea fiinte de pe planeta se afla aici pentru a trai experienta inaltarii…

Mergeti cu bine, dragii mei! Dumnezeu sa va binecuvanteze… Kryon se retrage. Va multumesc tuturor.

Sursa: Editura For You

Niciun comentariu: