Puterea iubirii si a recunostintei infinite


Astazi vom vorbi despre aparitia unei noi carti editate de Editura For You: “Puterea iubirii si a recunostintei infinite. O calatorie de evolutie si de trezire a Spiritului vostru”, Darren Weissman. Cartea explica modul de functionare a tehnicii numite Lifeline, care se bazeaza pe folosirea cuvintelor Iubire si Recunostinta Infinita ca metoda de vindecare.

Acest tratament nu doar identifica si corecteaza sursa dezechilibrului din organism, care manifesta simptomele, boala si problemele personale (emotiile reprimate, negate si deconectate, depozitate in mintea subconstienta), dar ajuta si corpul sa se vindece.

De multe ori, rezultatele sunt imediate cu aceasta tehnica: de la eliberarea vechilor traume si imbratisarea vietii cu pasiune, la crearea unei sanatati optime si marirea potentialului de a va imbogati.

Cartea doreste sa prezinte filosofia ce sta la baza fiecarui aspect al tehnicii Lifeline: de la mecanismul independent si interdependent al fiecarui sistem, pana la modul in care toate se unesc complet si armonios, pentru a echilibra mintea, corpul si spiritul.

In cuprinsul cartii sunt prezentate diferite exemple de tratamente, folosind tehnica Lifeline si povestea subconstienta ce se ascunde in spatele simptomelor pe care le-a avut fiecare pacient.

Asa cum a aratat Masaru Emoto prin experimentele sale, atunci cand Iubire si recunostinta sunt scrise sau rostite cu voce tare, ele au efecte imediate asupra structurii moleculare a apei – aceeasi substanta care umple fiecare celula din corp. Folosind Tehnica Lifeline, se pot produce vindecari fenomenale, care se pot masura in mod obiectiv. Frumusetea acestei metode este ca vindecarea tine doar de iubire si recunostinta.

Folosind analiza celulelor vii din sange, la un microscop, se observa ca dupa aplicarea tehnicii Lifeline se observa producerea unor schimbari moleculare instantanee. Unul din cele mai importante rezultate ale cercetarii doctorului Emoto si ale celor aduse de tehnica Lifeline este dovada documentata si tangibila a puterii de vindecare pe care o au Iubirea si Recunostinta Infinita.

De ce vindeca iubirea? Intrucat corpul este doua treimi apa si apa se comporta ca un magnetofon lichid, acesta este foare sensibil atat la mediul intern, cat si la cel extern. Potrivit celor demonstrate de dr. Emoto, iubirea si recunostinta imbunatatesc structura si functia moleculara a apei, ajutand astfel corpul sa-si trezeasca potentialul de vindecare optima. Cand structura moleculara a celulelor noastre este sanatoasa si intacta, acestea devin conductoare electrice mai bune si regleaza homeostaza eficient.

Atunci cand cuvintele Iubire si Recunostinta Infinita sunt rostite sau experimentate, structura moleculara a celulelor corpului trece imediat printr-o schimbare ce duce la vindecare. Esenta iubirii nu poate fi captata, cu adevarat, prin lectura unei carti…ea trebuie experimentata cu mintea.

Puterea mintii si a iubirii consta in faptul ca ambele sunt unul si acelasi lucru si sunt infinite. Pentru a le percepe, trebuie sa renuntam la tot ce inseamna judecata. Puterea Iubirii si a Recunostintei infinite este o experienta- un moment in care esti prezent, sfidezi logica si imbratisezi intuitia si inima.

Iubirea est o stare de deschidere, esenta acceptarii. Frecventa iubirii potenteaza conductibilitatea. Acest termen inseamna miscare, iar miscarea, cum ne spune Legea Lifeline a Transformarii si Creatiei, este schimbare, esenta vietii. Atunci cand ne deconectam de iubire, frica este mai vizibila. Astfel, starea constanta de frica se instaleaza atunci cand ne-am deconectat de iubire si, in aceasta stare, cream granite de protectie. Construim linii iluzorii si diferente intre oameni, locuri si lucruri. Doar prin recunoasterea faptului ca suntem cu totii uniti prin iubire si prin descoperirea unitatii in cadrul diversitatii vietii, aceste granite incep sa dispara. Iubirea este un comportament pe care il invatam.

Autorul Richard Carlson, a scris: “Iubirea incepe in inimile noastre. Ea este o alegere…fiecare alegere pe care o facem pe parcurs devine un pas important pe calea iubirii.” Asa cum procesul vietii este un continuum de mai multe experiente, iubirea este produsul acceptarii totale a experientelor noastre, fara judecata. Viata ofera nenumarate resurse si ocazii de a invata cum sa devenim experti in a iubi. Este alegerea pe care o facem pentru a ne accepta maretia…este o alegere pe care o facem pentru a deveni maestri.

Cea mai simpla componenta a Tehnicii Lifeline este tratamentul in sine: rostirea cuvintelor Iubire si Recunostinta Infinita si asezarea mainii in pozitia care in limbajul semnelor inseamna “te iubesc.” Nu trebuie sa aveti doctorat, diploma medicala sau orice alt tip de instruire holistica, pentru a aplica tehnica Lifeline.

Sursa: aimee.ro

Un comentariu:

Toteu spunea...

iar nemiscarea ce este?