Copiii de acum


Acesta este titlul unei carti care ne ofera informatii uimitoare despre generatia actuala : Copiii de Cristal, Copiii Stelari, Ingerii Pamantului si Copiii de Tranzitie. Fiecare grup de copii prezinta inzestrari uimitoare si este unic in ceea ce priveste setul de atribute. Cartea, aparuta la Editura for You, este scrisa de dr. Meg Blackburn Losey, o autoare cu intuitie medicala si practica internationala de vindecare.

De-a lungul experientei sale practice, a intalnit nenumarati copii incredibil de inzestrati, care nu numai ca erau nerecunoscuti ca atare, dar erau si contestati de catre parinti, profesori si alte persoane din preajma, deoarece acestia nu reuseau sa aprecieze importanta faptului ca aveau copii diferiti de ceilalti.

Aceasta carte este stimul de constientizare si un mecanism de sprijin pentru parinti, profesori, personal de ingrijire, educatori si pentru cadrele medicale. Multi copii sufera inutil, pentru ca nu le sunt recunoscute nevoile. Unele familii sunt speriate, pur si simplu, de inzestrarile de care dau dovada copiii lor. Aceasta frica produce probleme suplimentare, pe masura ce copiii cresc si se maturizeaza. Asa ca, e bine sa cunoastem multe informatii despre acesti copii speciali, chiar daca nu i-am intalnit inca si sa fim constienti ca intr-o zi putem ajuta, recunoscand nevoile unui astfel de copil.

Ce au deosebit acesti copiii care au venit si continua sa vina pe Pamant in ultimii ani?


Copiii de Acum aduc sansa unei schimbari remarcabile in evolutia lumii noastre. Ei au o misiune si un scop urias si au nevoie de ajutorul nostru. Sunt intr-o misiune de a ne invata despre realitatea superioara, dar reprezinta si viitorul lumii noastre.

Copiii de Acum dau dovada de o constienta, cunoastere si intuitie uimitoare. Datorita ADN-ului lor, Copiii de Acum sunt hipersensibili in ceea ce priveste sentimentele lor, cat si in ceea ce priveste sentimentele oamenilor care ii inconjoara.

S-a dovedit stiintific faptul ca acesti copii vin cu tipare ADN noi si mult mai avansate. Campurile lor de energie sunt acordate la un camp de transmisie si receptie mult mai larg. Copiii de Acum comunica in cadrul lumii noastre, cu fiecare particula a fiintei lor, iar lumea le raspunde.

Pentru ca au o inteligenta avansata, se plictisesc foarte usor si dau semne de apatie, care iau forma unor performante slabe la scoala, sau a unui comportament distructiv.Campurile energetice din creier se unifica, creand un camp de energie ce acceseaza parti ale creierului pe care, in mod normal, cei mai multi oameni nu le folosesc.

Constiinta lor devine constienta de realitatile alternative si de lumile multidimensionale. Acesti copii pot sa treaca foarte usor dintr-o realitate in alta si, in acelasi timp, sa ramana constienti de toate realitatile.

Copiii de Cristal au inceput sa soseasca in 1997 sau 1998. Ei sunt cei care se lumineaza cand ne vad si ne prind cu o privire care rezoneaza profund cu noi, ca o aducere aminte. Atunci cand suntem captivati de privirea Copiilor de Cristal, ochii lor exprima o cunoastere esentiala, de dincolo de timp si spatiu si, de obicei, este greu sa te uiti in alta parte. Ei sunt extrem de intuitivi si constienti de sentimentele lor. Sunt extrem de sensibili energetic si au o inclinatie spre a fi empatici, ceea ce inseamna ca simt, la propriu, durerea altora, atat la modul emotional, cat si la modul fizic.

Pentru acesti copii, conflictele sunt extrem de distructive si vor face tot posibilul pentru a evita circumstantele ce ar putea duce la conflicte. Ei sunt extrem de profunzi, ca dovada sunt lucrurile pe care le spun din senin. Iata cateva exemple din experienta autoarei:

“Viata nu este despre lucruri si tot felul de chestii. Ea este despre a ne iubi pe noi insine si unul pe celalalt, cat de mult putem.”


“Doresc ca oamenii sa poata intelege ca atunci cand se infurie, sunt fericiti sau se intristeaza, ei impartasesc efectiv acele sentimente cu fiecare din jurul lor. Sentimentele sunt energie si energia se misca.”


Copiii stelari
Sunt copii cu calitati deosebite. Multi dintre ei influenteaza echipamentele electronice, producand fie defectarea, fie pornirea sau oprirea lor, la intamplare. Au daruri intuitive puternice si stapanesc energia de vindecare. Multi dintre ei pot vedea aura si alte campuri energetice. Folosindu-si darurile extrasenzoriale, pot diagnostica precis boala din corpul fizic. Proceseaza, fara niciun efort, informatii legate de mai multe subiecte deodata, fara sa faca vreo confuzie. Sunt capabili sa extinda si sa comprime timpul, in mod constient: pot sa faca ca evenimentele sa fie mai lungi sau mai scurte, lucrand in afara timpului.

In cazul unor asemenea copii, e bine sa intelegem ca lucrurile ciudate despre care vorbesc ei nu sunt fantezii, ci sunt indiciul unei realitati mai cuprinzatoare, ce va fi candva parte a constiintei noastre cotidiene, a tehnologiilor noastre si chiar a vietilor noastre.

Copiii de tranzitie
Sunt cei care au venit dupa copiii Indigo, si au acum intre 19 si 25 de ani. Ei au un bagaj amestecat de energii, seamana si cu copiii Indigo si cu cei de Cristal. Vad realitatea in mod diferit decat cei mai multi oameni. Pe masura ce inainteaza in varsta, nu se simt in siguranta. Ei vad diverse lucruri si fiinte din planuri eterice, insa nu inteleg ca viziunile lor sunt manifestari ale unor planuri ale realitatii. Cum nimeni altcineva nu le poate vedea, copilul incepe sa creada ca nu e normal si il cuprinde un profund sentiment de singuratate.

Ce putem face pentru acesti copii si, implicit, pentru a crea schimbari pozitive in lumea noastra?

Primul pas e sa acceptam adevarul acestor copii. Sa nu lasam ego-ul sau ignoranta sa ne stea in drum.

Apoi, sa raspandim aceasta informatie, astfel incat ea sa ajunga la cei mai multi oameni de pe planeta. In loc sa ne uitam la copiii nostri inzestrati, ca la niste fiinte diferite sau defecte si in loc sa-i lasam sa se piarda, doar pentru ca nu se potrivesc cu perceptiile noastre, noi trebuie sa-i imbratisam, sa-i ingrijim si sa-i incurajam sa-si impartaseasca darurile cu noi.

Trebuie sa cream, in plan social, acasa si in scoli, constienta ca intr-adevar copiii sunt diferiti, iar faptul ca sunt diferiti esti o binecuvantare pentru noi.

Sursa: aimee.ro

Niciun comentariu: