INTERVIU CU DRUNVALO MELCHIZEDEK (2)


– REPTILIENII, EXTRATERESTRII SI FIINTELE DE PLASMA –


- Ce crezi despre alte forte sau fiinte despre care vorbesc oamenii – cum ar fi reptilienii sau fortele intunecate, care se implica in aceste schimbari?

- Mie nu-mi pasa de tipii astia. Ei nu inving niciodata si nu vor invinge nici acum. Daca intelegi cum se petrec lucrurile cu adevarat, in profunzimile Pamantului, la toate nivelurile sale, stii ca s-a terminat cu ei.

Noi am castigat acest joc. Ne vom inalta cu totii, va fi perfect.

Eu am discutat cu reptilienii, cu unii de la cel mai inalt nivel al lor, pentru ca cei care au calitatea de Melchizedek comunica cu toate fiintele vii, de oriunde. Iar scopul nostru este ca intreaga viata sa reuseasca. Noi nu judecam cine este bun sau rau. Iar reptilienii au o problema. Ei se afla aici de sute de milioane de ani si si-au pierdut latura feminina, iar acum nu stiu cum sa o recapete; daca nu vor face repede ceva, pur si simplu, vor disparea.

- Ce ar putea sa faca ei acum? Ce fac si ce anume cred ei?

- In urma cu cateva saptamani, ei nu credeau ca lucrurile se vor schimba radical. Iar acum, cand realizeaza inerenta schimbarii ciclurilor si tot ceea ce se intampla cu restul Creatiei, inteleg ca au gresit. Si ca trebuie sa faca ceva.

Au creat o rasa intre noi si ei si si-au pus creierul, inima si aspectul feminin in aceste fiinte, au creat si o Merkaba, asa ca vor putea supravietui in viitor. Ei stiu ca este posibil sa dispara, dar amintirile, intelepciunea lor si tot ce au avut se afla acum in fiintele din noua rasa.

Acele fiinte au corpuri emotionale dominate de inima, care sunt la fel de puternice precum creierul lor. Deci, ei vor supravietui in aceasta rasa si vor putea trece prin schimbare. Bashar este una dintre aceste fiinte. El vine din viitor (300 de ani) si s-a intors aici pentru a face cateva mici schimbari in noi – asa ca ar fi bine pentru noi toti, sa le acceptam. In primul rand, noi suntem prea seriosi; este bine sa incercam sa ne inseninam, sa nu mai luam lucrurile atat de in serios si sa intelegem ca suntem deja cu totii maestri, ca am mai facut acest lucru inainte, ca am uitat o multime de lucruri – dar, cand va veni momentul potrivit, ne vom aminti cu precizie cine suntem noi cu adevarat si ce inseamna aceasta schimbare si totul va fi bine.

Iar el s-a intors pentru a ne face sa ne relaxam si sa fim mai copilarosi si mai fericiti. Asta, pentru ca se va petrece o schimbare enorma si ea este extrem de pozitiva.

- Cand spui ca ai vorbit cu reptilienii, la ce nivel are loc comunicarea cu ei?

- De fapt, eu nu am avut nicio comunicare cu ei, pana de curand, cand eram in zona Pacificului de Sud, unde ei au venit de trei ori si au incercat sa ma omoare. Vorbesc serios, chiar au incercat sa ma omoare, iar faptul ca nu au reusit i-a descumpanit foarte mult. Si, fiindca am supravietuit acestor incercari, au vrut sa vina la Sedona. Erau in forma fizica, aratau ca niste barbati, dar nu asa arata ei – erau reptile in forma umana, stiu acest lucru. Ei stiau o multime de lucruri care se intamplasera, dar si ce anume urma sa se intample. Nu eram pe picior de razboi si nu m-am luptat cu ei. In incercarea de a ma ucide isi pierdusera 9/10 din flota lor. Si-o facusera cu mana lor, desi nu ar fi trebuit sa faca asta, dar nu au inteles natura lucrurilor in care se bagasera. A fost bine, fiindca am inceput sa inteleg cine erau ei. Tehnologia lor este minunata. Ei chiar inteleg ce este o tehnologie avansata. Dar, la nivelul bunului simt uman, erau nebuni – si de aceea au pierdut intotdeauna. Ei lupta impotriva omenirii, de peste 400.000 de ani, cam de cand suntem noi pe aici, dar au pierdut de fiecare data. Spre sfarsitul precesiunii echinoctiilor, noi suntem mai slabi decat in mod normal, iar acestea au fost momentele in care ne-au atacat.

Acum, ei incearca sa afle ce trebuie sa faca pentru a supravietui. Dar, daca vor supravietui, nu vor putea sa actioneze ca pana acum. Trebuie sa faca o schimbare profunda, in ei insisi.

- Acum cateva zile, aici, in Hawaii, i-am luat un interviu lui Nassim Haramein. Ce parere ai despre activitatea lui?

- Nassim Haramein?

- Da, fizicianul. Si am vorbit despre guverne si despre descoperirile in domeniul fiintelor intunecate, iar el a explicat faptul ca, fiindca suntem cu totii unificati, trebuie sa ajungem la un nivel de constiinta atat de inalt, incat sa devenim, in mod automat, umanitari, fiindca asa este ecuatia si nu exista o alta cale. Tehnologia intunecata nu poate fi folosita de catre ei, fiindca acest lucru presupune un anumit nivel de constiinta si de unificare, iar daca ajungi acolo, oricum devii umanitar. Deci, se pare ca se pot face anumite lucruri, pentru ca nivelul de constiinta sa nu permita ca aceste arme intunecate sa ajunga in mainile celor cu intentii distrugatoare.

Tehnologia, inclusiv oamenii, se afla inca la un anumit nivel de constiinta polarizata; acesta este un nivel foarte jos. Cred ca nu conteaza faptul ca detii o tehnologie superavansata; daca o folosesti, cand esti inca la un nivel scazut de constiinta. Daca depasesti nivelul constiintei polarizate si realizezi unimea tuturor formelor de viata si ca trebuie sa evoluezi in continuare, atunci nu mai ai nevoie de tehnologie. Faci parte din procesul de Creatie si poti crea absolut orice, fara nicio tehnologie. Apoi, incepi sa intelegi ce este posibil, de la un alt nivel. Acest lucru se petrece acum pe Pamant. Urmeaza ca noi sa trecem de la constiinta polarizata – in care ne aflam de 13.000 de ani – la o forma simpla a constiintei celei de-a 4-a Dimensiuni. Iar corpurile noastre, care acum sunt masa pura si au foarte putina energie, vor deveni energie pura, cu o cantitate de masa foarte, foarte mica. Daca o asemenea fiinta ar fi acum in aceasta camera, nu ai putea-o vedea, pentru ca ea ar fi doar energie – iar ceea ce vedem noi este doar masa, nu aceasta energie.

Cred ca vom ajunge acolo cam in doi ani, pentru ca trebuie sa iei cu tine acest corp. Despre acest lucru vorbeste Crestinismul si la el se refereau inainte si egiptenii. Mumificarile erau incercari de a duce corpul fizic in Dimensiunea a 4-a.

Dar nu conteaza ce forma va avea corpul, intrucat el va fi oricum mutat. Iti vei reaminti procesul Creatiei si vei putea sa-ti schimbi instantaneu forma corpului, in felul in care iti vei dori sa arate. Dar, indiferent cum va arata corpul tau, acolo vei fi un nou nascut, iar corpul va creste. Inaltimea fiintelor din Avatar este medie. Femeile vor avea o inaltime de 3 - 3,5 metri, iar barbatii de 4 - 4,5 metri.

Vorbim despre 2 ani de acum inainte. La nivel de constiinta, vom face un salt la care nu am mai fost niciodata. Si sunt foarte nerabdator.

- Spune-ne ceva despre activitatile pe care le desfasoara extraterestrii, despre contactele cu fiintele de plasma (intraterestrii).

- Noi am avut experiente neplacute cu reptilienii, cu omuletii gri si cu anumiti plutonieni. Sunt sase rase care s-au unit si au urmarit sa distruga rasa umana. Ei au pierdut aceasta batalie, iar atacul nu se va mai intampla. Dar mai sunt cam 350.000 – 400.000 de alte civilizatii, care se afla in Dimensiunea a 4-a (nu stiu cate sunt in Dimensiunea a 3-a) si care stau si privesc, observa ce se intampla cu noi. De fapt, ei se roaga pentru noi, vor ca noi sa reusim, ne considera fratii si surorile lor si nu au nicio reactie negativa fata de noi. Dar nu pot face nimic, pentru ca asa este legea: nu poti interfera cu forte ale vietii aflate la un nivel inferior, intrucat este ilegal. Trebuie sa le lasi sa evolueze in felul lor, in modul pe care aleg sa o faca si nu te poti amesteca pentru a le schimba tiparul de evolutie.

- Chiar daca asteptarile nu au fost implinite?

- Ei nu se pot amesteca in nicio circumstanta. Ei nu fac decat sa observe.

Dar noi suntem intr-un moment critic. Pe Pamant sunt cca. 400 de oameni – si vor fi si mai multi – care au invatat sa-si deschida cel de-al treilea ochi si sa patrunda in spatiul sacru al inimii. Asa numitul ochi al inimii este cunoscut in intreaga lume, dar foarte putini oameni stiu sa faca acest lucru. Dar vom incepe sa ne amintim. Cand faci acest lucru, te afli la acel nivel de constiinta care nu este omenesc. Te afli intre nivelul omenesc si cel urmator, ajungi la un nivel de constiinta care permite comunicarea cu intregul spectru al constiintei; nu numai cu fiintele de plasma, dar si cu Ingerii si cu alte fiinte de Lumina; si cu delfinii si balenele.

Oamenii incep sa faca acest lucru, iar aceasta tendinta se raspandeste cu rapiditate in lume. Si ne vom aminti cum sa comunicam la acel nivel. Nu va mai fi nevoie de cuvinte, pentru ca oamenii sa comunice intre ei. Iar acesta este un pas urias. Si in acelasi mod putem vedea si fiintele de plasma. Noi ii putem vedea pe ei, iar ei ne pot vedea pe noi. Vom putea comunica, rade si discuta impreuna.

- Tu le-ai mai intalnit, din februarie incoace?

- Acum cateva zile, a fost a cincea oara cand grupul nostru s-a intalnit cu ei.

- Ati avut acelasi gen de experienta?

- Da, a fost cam la fel, dar cumva neobisnuita. Pentru ca i-am contactat intr-un alt mod decat inainte; imi este greu sa explic; e vorba de o anumita tehnica interioara de un alt nivel, care a generat o altfel de Merkaba in jurul nostru – un camp Markaba care se activeaza in mod natural.

Si pentru ca i-am abordat intr-un mod diferit, au vrut sa faca si ei un experiment cu noi si mi-au explicat ce anume: sa se conecteze cu noi intr-un mod special, astfel incat, la nivelul campurilor energetice, sa putem face schimb de amintiri, adica ei sa ne ofere experienta si intelepciunea lor si sa preia toata experienta si cunoasterea noastra. Dar, cand eram pregatiti sa facem acest schimb, ne-au spus ca le pare rau, dar trebuie sa se intoarca pe taramul lor si au disparut in mare viteza, cu navele lor. Iar oamenii din grupul meu s-au temut ca poate am gresit noi cu ceva. Probabil ca acest lucru se va intampla in cursul urmatoarei noastre intalniri.

- Ce ne poti spune despre actiunile extraterestrilor? Cum sprijina ei, schimbarea?

- Practic, fac si ei ce pot, fara a ne influenta evolutia. Ei fac o multime de lucruri. Daca-ti amintesti, acum un an au aparut sfere de lumina in jurul zonelor cu radiatii atomice, pe care le-au neutralizat.

- Imi amintesc de cele aparute deasupra Japoniei, ajutand la neutralizarea radiatiilor.

- Sunt sfere de lumina, iar inauntru sunt fiinte mici, cam de 30 cm in diametru, o sfera de lumina alba (cam asa vom arata si noi, cand vom atinge un nivel inalt de constiinta), care se poate deplasa oriunde doreste, in mod instantaneu (de exemplu, vezi o stea pe cer si poti ajunge instantaneu acolo). In acest mod vom calatori.

Iar aceste fiinte au aparut in Rusia, in SUA, in toate locurile cu arme nucleare si eu cred ca acum suntem dezarmati. Nu sunt sigur, dar asa cred.

Dar noi nu trebuie sa ne temem de nimic.

- Chiar cu toate datele pe care ni le-ai impartasit si cu tot ceea ce stii tu?

- Se imagineaza mult prea multe scenarii acum.



Partea a III-a – NATURA REALITATII SI PARTICIPAREA NOASTRA –



- Depinde schimbarea de modul in care reactionam noi, in care se schimba fiecare dintre noi?

- Noi nu intelegem prea bine natura realitatii. Credem ca lucrurile sunt reale, solide si ca le putem schimba – dar nu intelegem ca este vorba de constiinta, de constiinta pura. Iar la anumite niveluri, constiinta poate schimba orice. Cand va veni vremea, vom vedea lucruri care apar pe Pamant. Nu ne vom putea crede ochilor vazand ceea ce vom vedea, dar ni se vor declansa amintirile; vom incepe sa ne amintim cine suntem cu adevarat. Aceasta schimbare va fi o imensa binecuvantare pentru Pamant. Este incredibil, dar aceasta rasa micuta a fost aleasa pentru ceva maret.

- Toata rasa umana a fost aleasa pentru aceasta schimbare enorma?

- Da, toti au fost alesi. Karma se va rezolva, intr-un fel sau altul. Nimeni nu va fi lasat deoparte, indiferent de cat de rau este, indiferent de ceea ce a facut. Unii dintre noi se vor inalta, altii vor muri, altii vor trece prin reinviere, dar nicio disparitie nu va fi fortata. Si mai este o a patra cale de a face trecerea – si vor fi cativa dintre noi care o vor putea urma.

- Si care este aceasta cale?

- Este un alt mod de a te inalta. Omenirea nu a cunoscut inainte, aceasta cale. Este legata de alchimie. Daca mori, mori inconstient. Ajungi in a 4-a Dimensiune, dar te misti pe acolo si revii aici, intr-un alt corp, pentru a incerca din nou, pentru ca nu ai murit constient. Trebuie sa-ti inchei socotelile cu corpul, inainte de a muri. Daca nu, trebuie sa o iei de la capat.

Ma refer, deci, la Inaltare. Inaltarea inseamna ca esti la un nivel la care, de fapt, nu mori, in acceptiunea obisnuita, ci te misti totalmente constient, impreuna cu corpul tau. Corpul dispare, iar tu faci calatoria cu ochii larg deschisi, intelegand tot ce se intampla.

Mai este si un alt mod. In alchimie, au existat dintotdeauna doua moduri cunoscute: unul corespunde reinvierii, iar celalalt Inaltarii.

Sa transformi plumbul in aur si sa transformi mercurul in aur. Intr-un anume fel, este periculos, pentru ca prelucrarea plumbului si a mercurului are efecte secundare extrem de negative. Iar daca nu faci lucrurile cum trebuie, poti muri sau poti deteriora mediul inconjurator.

Dar acum, recent, cu cateva zile in urma, un barbat din Arizona a descoperit o alta modalitate de a transforma cristalul in aur. Iar acest procedeu este cu adevarat curat, simplu, usor si fara efecte secundare. Iar noi studiem acum acest lucru si incercam sa intelegem despre ce este vorba.

- Ce putem face noi acum, ca fiinte obisnuite ale planetei? Ce putem face, la nivel individual, pentru a participa la aceasta schimbare?

- Desigur, la nivel fizic nu este nimic de facut, nimic care sa va ajute. Poate niste lucruri minore, dar nimic nu va poate ajuta sa faceti aceasta trecere. Tot ce puteti face este sa va mentineti corpul intr-o forma buna, sa mancati mai sanatos, sa meditati si sa va conectati cu natura. Noi suntem totalmente deconectati de natura.

Singurul lucru care conteaza este sa va amintiti cine sunteti cu adevarat si cum sa va deplasati de la un nivel de constiinta, la altul. Sa va reamintiti aceste cai stravechi. Ele se afla in fiecare om, in inimile voastre – sunt scrise, sunt codificate acolo. Nu conteaza cine esti si ce ai facut in viata ta; daca vrei sa te schimbi, sa lasi la o parte creierul si sa patrunzi in inima – si sa analizezi existenta de la acel nivel – acesta este lucrul pe care il puteti face, nimic altceva.

Banii nu schimba cu nimic lucrurile. Este bine sa-i ajuti pe cei sarmani, sa faci afaceri intr-un mod care nu raneste lumea si care creeaza lucruri bune pentru toti. Nu e rau sa faci afaceri, dar, pana acum, afacerile nu s-au facut in mod benefic.

Desigur, totul este polarizat, totul este pozitiv, dintr-un punct de vedere pozitiv – si totul este negativ, dintr-un punct de vedere negativ. Dar si negativitatea se poate transforma in ceva pozitiv.

- Neutralitatea si punctul zero sunt importante. Trebuie sa ramanem neutri, indiferent ce se intampla pe planeta?

- In primul rand, trebuie sa ne ajutam pe noi insine si sa ne ajutam familiile, dar sa-i ajutam si pe ceilalti, indiferent de ceea ce gandim despre ei. Daca reusim acest lucru, vom descoperi restul, cu usurinta.

Trebuie sa iesim din polaritate. Practic, polaritatea judeca totul – tot ce facem, spunem, vedem sau simtim. Aceasta este problema pe Pamant.

Iar cand reusim sa iesim din polaritate si vedem ca totul este unificat, interconectat, ca traim impreuna – nu doar aici, pe Pamant, ci peste tot in Univers – cand ajungem la nivelul la care realizam acest lucru, atunci toata cunoasterea vine la noi. Ne amintim cine suntem, despre ce este vorba, ne amintim de unde venim, de ce am venit aici. Iar acest lucru este extraordinar.

Cand iti amintesti de ce te afli aici, e un lucru extraordinar, pentru ca totul se concentreaza pe ceea ce ai dorit sa realizezi aici. Cateodata sunt lucruri mai putin importante, alta data sunt lucruri foarte importante. Nu conteaza.

Asadar, fiecare om de pe Pamant are sanse egale.

Avem in inimile noastre tot ceea ce ne trebuie, iar ceea ce trebuie sa facem este sa ne dorim sa patrundem in inimile noastre, pentru a descoperi adevarul despre cine suntem si ce scop are viata noastra.

Si e usor; cu cat te conectezi mai mult, cu atat mai usoara devine viata ta. Asa stau lucrurile.

- Abia astept sa postez pe Facebook acest interviu; mii de oameni sunt nerabdatori sa il vada. Iti multumesc foarte mult pentru pretioasele informatii si pentru intelepciunea ta extraordinara.

Sursa: Editura For You

Niciun comentariu: