Marturiile unui clarvazator - Structura aurica a omului


"Structura aurica a omului este formata din urmatoarele elemente componente:

1.Spiritul este un invelis sferic nu mai mare decat o minge de ping pong, foarte stralucitor, situat in centrul fiintei umane, undeva in regiunea pieptului.


2.Invelisul spiritului apare clarvazatorului ca o membrana energetica foarte subtire care inveleste spiritul.


3.Corpul cauzal este depozitarul memoriei ancestrale a omului, de forma unei sfere ce cuprinde invelisul spiritului si spiritul insusi.
Aceste trei sfere se afla insa situate pe trei planuri cuantice diferite, astfel incat arata ca si cum ar fi trei sfere de sine statatoare care ocupa acelasi spatiu, dar care, vizibile in planul material prin clarvedere, par a fi incluse una in alta.

4.Corpul duh este corpul diafan de lumina, purtator al spiritului de la prima incarnare in Terra aurica pana la ultima. Corpul duh este invelisul de forma umanoida al omului atat in lumea materiala, cat si in lumea spirituala, dupa moarte


5.Linia Divina este ca un fel de linie laser extrem de stralucitoare care vine de undeva din inalt, trece exact prin centrul spiritului si, implicit, prin centrul invelisului spiritului, corpul cauzal si corpului-duh si se continua in pamant. Alaturi de linia divina mai este vizibila o veche linie divina, care astazi nu mai are nici un fel de functionalitate. Ea pare sa fi fost in functiune candva, in trecutul umanitatii.


6. Sufletul este reflectarea pentru o singura existenta a corpului duh. Sufletul este format din cinci structuri aurice distincte:

1.Steaua sufletului, o stea stralucitoare situata la nivelul laringelui, care este sufletul propriu-zis.

2.Corpul cauzal al sufletului, de forma unui cocon ce invaluie Steaua sufletului, care este depozitarul amintirilor sufletului din prezenta existenta sau, pentru a folosi limbajul actual, subconstientul.

3.Mantaua sufletului este dublura corpului-duh pentru prezenta existenta, ca un fel de fantoma ce invaluie corpul eteric al omului.

4.Corpul oglinda al constientei arata ca un fel de antena parabolica ce invaluie intreaga suprafata a aurei omului.

5.Corpul flacara al constiintei arata ca un fel de flacara aurica ce izvoraste direct din steaua sufletului, pana la o inaltime de aproximativ 20 de centimetri.


7.Corpul eteric-vital este dublura exacta a corpului material, care contine contrapartea energetica a tutoror organelor trupului. La nivelul corpului eteric-vital sunt situate nadisurile - canale energetice prin care circula mai multe tipuri de energii vitale - si chakrele.


8.Corpul material este perceptibil prin organele de simt.


9.Corpul emotional contine reflectarea dorintelor, emotiilor primare, pasiunilor umane pe timpul existetei incarnate a omului.


10.Corpul astral este expresia aurica, pe timpul vietii unui om a corpului duh prin intermedeiul sufletului si corpului eteric.


11.Corpul mental, "corpul gandurilor", reflecta intelectualitatea omului.


12.Corpul mental superior reflecta modul in care omul se integreaza ordinii naturale si se simte una cu tot ce exista in cosmos. In masura in care recunoaste interior ca in cosmos toate sunt una, omul poseda intuitia drept principal instrument de cunoastere.


13.Corpul eteric sablon este patternul informational al corpului eteric. Vizibil prin clarvedere arata ca un fel de negativ fotografic al corpului eteric.


14.Corpul spiritual este corpul astral transformat : marimea sa indica cat din cimpul astral al omului, ce contine dorinte si pasiuni, a fost transformat prin activitatea umana constienta si voluntara.


15.Corpul eteric superior arata ca un fel de dublura deocamdata destul de palida a corpului eteric. El este un corp eteric transformat.
Inima aurica arata ca o bituta care se invarte in jurul omului la nivelul pieptului.

16.Banda de lumina din jurul capului contine 11 stelute stralucitoare precum o centura de asteroizi in jurul unui sistem solar


17 Corpul haric al plaselor mesianice este format din doua plase distincte care apar in momentul rugaciunii crestine sau al rostirii numelui lui Iisus Hristos sau al lui Dumnezeu.


Inainte de nastere, omul este format din urmatoarele elemente componente: spirit, corpul spiritului, corpul cauzat si corpul duh. Corpul duh poseda o anumita culoare, in functie de nivelul evolutiv al omului respectiv, iar aceasta culoare nu se modifica pe timpul vietii omului.
Dupa doua-trei saptamani de la momentul conceptiei, incepe sa se formeze corpul eteric, a carui desavarsire este incheiata in momentul nasterii. In momentul nasterii fizice, se naste sufletul, care este reflectarea pentru o singura existenta a corpul-duh. Mai intai se formeaza steaua sufletului si corpul cauzal al sufletului, apoi, instantaneu, ca un fet de lichid care se imprastie pe o forma oarecare, se formeaza corpul sufletului.
Pe durata vietii omului, fiecare corp auric este legat de functionarea si de activarea unei chakre corespondente. De fapt, fiecare corp auric se formeaza in mod efectiv prin intermediul chakrei corespondente. Astfel, corpul eteric este legat de chakrele svadistan si manipura. Cele doua chakre nu sunt prea departe una de alta, functionand oarecum in tandem. Corpul astral si mentalul inferior - ceea ce hindusii numesc Kama-manas- este legat de chakra manipura. Corpul mental superior este legat de chakra anahata. Corpul spiritual este legat de vishuddi.
La omul actual exista corpuri care inca nu s-au format, si care sunt in relatie cu ajna chakra, respectiv cu sahasrara. Astfel, corpul spiritual este o contraparte a corpului astral - un corp astral transformat -, iar corpul eteric superior este in legatura cu corpul eteric vital - un corp eteric transformat. Corpul eteric transformat, precum si corpul astral transformat vor constitui, candva, in viitorul speciei omenesti, vehiculele omului de manifestare constienta.
Dar, informatii importante cu privire la fiinta omului si la structura sa energetico-informationala pot fi cercetate observand si modul in care apare omul dupa moarte.
In momentul mortii, corpul eteric se desprinde de trup. Toate chakrele corpului eteric se sting. Instantaneu sau in cateva fractiuni de secunda inainte de acel moment, toate corpurile aurei exterioare sunt resorbite prin chakre in suflet. Nu dupa mult timp, la randul sau, sufletul se desprinde de intregul angrenaj care compusese fiinta umana.
Dupa moarte, toate straturile aurice exterioare - corpul emotiilor, corpul astral al dorintelor, corpul mental intelectiv, corpul mental superior, corpul spiritual - sunt resorbite in suflet si apoi in corpul duh prin chakrele care candva le-au produs.
Imediat dupa moarte, sufletul transmite corpului duh, prin intermediul chakrelor, toate informatiile acumulate in existenta ce tocmai s-a incheiat. Dupa acel moment, sufletul "golit" de informatii ramane ca un fel de fantoma, aparenta a sufletului din timpul vietii, care vorbeste neinteligibil, pastrand o vaga amintire din personalitatea fizica. Sufletul continua sa rataceasca o perioada de timp, dupa care, la fel ca si corpul eteric, se descompune.
Strans legat de trup, corpul eteric inca reproduce organele interne ale acestuia, chiar daca par "stinse", iar fantoma sufletului care are doar aparenta umanoida, o forma vaga de ou, din care se vad doar ochii, continua sa haladuie, ca o frunza purtata de vant, incoace si incolo. In timp ce fantoma sufletului continua sa rataceasca o perioada, plangand si vorbind fara noima, reminiscenta a personalitatii terestre a omului, corpul eteric ramane langa trup, pana ce va fi absorbit in entropia universala.
Aceasta enumerare succinta a elementelor ce compun fiinta omeneasca din punct de vedere auric, la fel ca si trecerea in revista, foarte pe scurt, a modului de formare a structurii aurice in cazul omului incorporat in trup material, evidentiaza un fapt extrem de important pentru intelegerea completa a fiintei unane: la baza manifestarii omului in lumea materiala se afla corpul duh, trupul de lumina diafana, purtator al spiritului, in care se manifesta omul atat in lumea materiala, cat si in Lumea de "dincolo". Corpul duh are drept caracteristica definitorie o anumita culoare specifica, in functie de nivelul evolutiv al omului.
In timpul vietii omului, corpul duh nu poate fi observat cu foarte multa claritate, fiind acoperit de aurele corpurilor emotional si astral. Exista o singura zona, zona denumita vizorul de control, care este situata in centrul pieptului, in apropierea chakrei anahata, prin care se poate vedea cu claritate culoarea corpul-duh. Corpul duh poseda o culoare unica, care nu se modifica de-a lungul vietii omului.
Toate celelalte structuri aurice poseda culori variate, care se succed cu mare viteza. Daca omul este suparat in acel moment, culoarea corpului astral si a corpului emotional se modifica, devenind intunecata, iar daca se concentreaza asupra unui lucrari, rezolva o problema de matematica sau citeste o carte, corpul mental devine mai mare si mai luminos.
Astfel, aura exterioara umana se modifica cu rapiditate in functie de starile emotionale sau afective momentane ale individului, de activitatea sau de ocupatia sa dintr-un anumit moment si, bineinteles, de nivelul de sanatate reflectat la nivelul corpului eteric.
Dar, indiferent in ce stare emotionala, afectiva sau mentala se afla omul in orice moment al vietii sale, culoarea corpului duh nu se modifica. Ea ramane aceeasi pe toata durata vietii.
Practic, culoarea nu este altceva decat expresia cromatica a unei energii modulate informational, iar o energie modulata informational poseda o anumita lungime de unda si o anumita frecventa. Aceasta modulare in aptitudine si in frecventa a unei energii se reflecta in mai multe moduri, perceptibile fie prin organele de simt fizice, fie cu ajutorul unor instrumente tehnologice, fie prin clarvedere.
Astfel, a vorbi despre culoarea unui strat auric oarecare, despre culoarea corpului duh sau chiar despre culoarea spiritului uman nu are de ce sa fie chiar atat de surprinzatoare pe cat ar parea la prima vedere. Tot la fel de bine s-ar putea vorbi despre sunetul sau despre mirosul emis de aceste structuri aurice. De fapt, fiecarei culori ii corespunde un anumit sunet si un anumit miros specific. Culorile tuturor structurilor aurice observabile corespund culorilor spectrului solar, iar sunetele corespund notelor gamei muzicale. Exista o sinonimie perfecta intre aceste elemente caracteristice, intrucat sunt fatete diferite ale aceluiasi fenomen."

Sursa: Cristian Ganescu - Marturiile unui clarvazator

Niciun comentariu: