Workshop "Trezirea inimii"



"AWAKENING THE ILLUMINATED HEART"

Bazat pe experienta si cunoasterea de o viata a lui Drunvalo Melchizedek sicartea sa Spatiul Sacru al Inimii

Sunt un trainer autorizat de Drunvalo Melchizedek si al scolii pe care acesta creat-o de curand “Scoala Readucerii Aminte”

L-am urmarit pe Drunvalo in ultimii cativa ani, prin intermediul cartilor si emisiunilor sale, iar in ultimul an l-am cunoscut personal si am participat la worshopurile pe care le-a organizat. Un spirit total deosebit, cu o candoare si dorinta fara limite de a ridica si ajuta spiritele acestui pamant.

In ultimii ani si mai ales de la inceputul lui 2010, Drunvalo a lucrat foarte mult pentru a intelege mai bine cum poate aduce la cunostiinta noastra a tuturor, invataturile pe care le-a primit de la spirite superioare. In luna iulie a.c. am participat la un seminar in care Drunvalo a pregatit aproximativ 50 de noi profesori, care sa il ajute in a duce mai departe in lume cunoasterea lui prin metodele invatate si experimentate cu el. Sunt privilegiata sa ma numar si eu in acest grup de trainers acreditati si doresc sa duc mai departe invataturile lui Drunvalo, cu inima deschisa dupa cum isi doreste el. Pot spune ca lucrand cu Drunvalo au fost cele mai frumoase momente din viata mea. Am trait sentimentul de implinire, de pace si liniste, am inteles la modul profund ce inseamna a fi in inima.

Tot ce va pot promite este ca aceste invataturi va vor schimba viata pentru totdeauna.

4 Zile - Workshop Intensiv - Mihaela Pacheco


10- 13 Mai - PIATRA NEAMT




Persoane de contact : 
Mihaela Pacheco:    mihapach@yahoo.com  /  tel: 072-953-6551
Irina Piluta :          irinapiluta@gmail.com / tel:  0724-161-166


http://trezirea-inimii.blogspot.com/ sau http://awakeningtheilluminatedheart.blogspot.com/

Mihaela Pacheco este un trainer autorizat de Drunvalo Melchizedek si al scolii create de curand “Scoala Readucerii Aminte (http://drunvalo.net/teachers/teachers_display.php?teacher_id=110 )

DE CE TRAIREA IN INIMA
Sunt privilegiata sa ma numar printe cei acreditati de Drunvalo sa predea invataturile sale. Acest workshop este bazat pe informatiile primite direct de la Drunvalo Melchizedek, profesor, mentor si un prieten drag de la inceputul timpurilor.


Prin trairea in inima se realizeaza :
·        Conectarea inimii cu creierul, cresterea nivelului de constiiunta…. Aminteste-ti cine esti
·       Activarea celui de-al treilea ochi, a glandei pineale, facilitand astfel procesul creatiei din inima.
·        Intrarea si procesul creatiei din Spatiul Sacru al Inimii
·        Activarea razelor de lumina, creearea Holoului uman. (Aura Umana)
·       Crearea unei MerKaBe permanente din inima, care va fi in conectie permanenta cu energía Mamei Pamant.
·         Procesul de a ne intoarce in inima si cum sa traim in inima.
·         Diferenta care o face creearea unei MerKaBe din inima, trairea in inima, in Unitate si cum ni se schimba viata odata ce ne eliberam si ne reamintim procesul creatie din inima.
Va recomand  sa urmariti blogul meu (listat mai jos) si sa vizionati interviul pe care  Drunvalo mi l-a acordat.
Ma simt deosebit de onorata sa fiu un mesanger al scolii lui Drunvalo si va astept cu deosebita placere si onoare la acest workshop ca sa va impartasesc aceste invataturi.


Mihaela Pacheco
„Numai cu inima poti vedea, esentialul este invizibil pentru ochi.” - Antoine de Saint-Exupery


Un comentariu:

Anonim spunea...

Foarte interesant blogul mai ales pentru cei care au intradevar ceva de invatat de la viata,dar problema e ca nu toti au o dorinta de a-si schimba mentalitatea si mai ales viata.Iti multumim ca esti aici sa ne deschizi ochii si o poarta catre calea corecta a vietii.Aceasta cale trebuia sa fie inclusa de mult in viata tuturor dar nu multi vor sa dea posibilitatea acestei schimbari deoarece traiesc in umbra,ura si competitie.Sa nu uitam ca toti suntem egali,nimeni nu e mai superior decat celalti.Succes in continuare,persoanele ca tine va schimba lumea!