Trezirea Inimii iluminate Workshop


"AWAKENING THE ILLUMINATED HEART"

Bazat pe experienta si cunoasterea de o viata a lui Drunvalo Melchizedek sicartea sa Spatiul Sacru al Inimii

Sunt un trainer autorizat de Drunvalo Melchizedek si al scolii pe care acesta creat-o de curand “Scoala Readucerii Aminte”

L-am urmarit pe Drunvalo in ultimii cativa ani, prin intermediul cartilor si emisiunilor sale, iar in ultimul an l-am cunoscut personal si am participat la worshopurile pe care le-a organizat. Un spirit total deosebit, cu o candoare si dorinta fara limite de a ridica si ajuta spiritele acestui pamant.

In ultimii ani si mai ales de la inceputul lui 2010, Drunvalo a lucrat foarte mult pentru a intelege mai bine cum poate aduce la cunostiinta noastra a tuturor, invataturile pe care le-a primit de la spirite superioare. In luna iulie a.c. am participat la un seminar in care Drunvalo a pregatit aproximativ 50 de noi profesori, care sa il ajute in a duce mai departe in lume cunoasterea lui prin metodele invatate si experimentate cu el. Sunt privilegiata sa ma numar si eu in acest grup de trainers acreditati si doresc sa duc mai departe invataturile lui Drunvalo, cu inima deschisa dupa cum isi doreste el. Pot spune ca lucrand cu Drunvalo au fost cele mai frumoase momente din viata mea. Am trait sentimentul de implinire, de pace si liniste, am inteles la modul profund ce inseamna a fi in inima.

Tot ce va pot promite este ca aceste invataturi va vor schimba viata pentru totdeauna.

4 Zile - Workshop Intensiv - Mihaela Pacheco

5 workshopuri in Romania in perioada 15 Martie – 5 May

Pentru informatii suplimentare:
email-mihapach@yahoo.com
tel: 0724-161 166/0729-536-551
http://trezirea-inimii.blogspot.com/ sau http://awakeningtheilluminatedheart.blogspot.com/

Mihaela Pacheco este un trainer autorizat de Drunvalo Melchizedek si al scolii create de curand “Scoala Readucerii Aminte (http://drunvalo.net/teachers/teachers_display.php?teacher_id=110 )

DE CE TRAIREA IN INIMA

Sunt privilegiata sa ma numar printe cei acreditati de Drunvalo sa predea invataturile sale. Acest workshop este bazat pe informatiile primite direct de la Drunvalo Melchizedek, profesor, mentor si un prieten drag de la inceputul timpurilor.

In acest workshop ne vom readuce aminte impreuna :
• sa activam MerKaBa permanenta din inima, conectarea cu Mama Pamant, si programe de protectie
• sa intram in Spatiul Sacru al Inimii si sa activam razele de lumina
• procesul Creatiei din Inima, cum putem sa traim din inima in fiecare zi din viata noastra

http://drunvalo.net/index.html

Mihaela Pacheco
„Numai cu inima poti vedea, esentialul este invizibil pentru ochi.” - Antoine de Saint-Exupery

Program workshopuri

Un comentariu:

danicet spunea...

Buna...sunt f interesat de asa cv....am inteles ca e vital necesar ptr oameni sa ne putem activa MerKaBa......as dorii sa stiu pretul [sigur nu o sa aflu ].....si as mai dorii sa stiu dc nu se face public un curs pe youtube....din care sa poata invata cati mai multi....si apoi sa transmita si altora care habar nu au macar de pc....cand ai invatat...ai platit?...cred ca nu....atunci dc ceri bani...fie si numai 1 leu....ptr cv ce ar trebui sa daruiesti cu toata Dragostea ta, din camera aceea secreta care e in inima ta ???????????....de teama sa nu ne accidentam cumva?...hai...nascoceste un motiv....sa vad ce imaginatie ai...///totusi...iti doresc sa ajungi acolo...in dimensiunea 5...tu si cu cei care platesc ptr a invata cum sa ajunga.....sa ai o viata fericita.