Astazi - Luna Noua si Eclipsa partiala de Soare


"Eclipsa partiala de Soare care a avut loc in aceasta dimineata la ora 08:10, intr-un moment de Luna Noua in Sagetator este, din punct de vedere astrologic, un eveniment ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor deoarece ni se pune la dispozitie un urias rezervor de energii. Aceasta conjunctura ne cheama sa dezvoltam trasaturile pozitive ale Sagetatorului, sa ne bazam pe intuitie, spontaneitate, incredere, speranta ,credinta... Schimbarile radicale fac parte din limbajul karmic al unei Eclipse de Soare. Ascendentul momentului maxim este in Sagetator. Astfel, vorbim de un ascendent mutabil de foc ce induce un puternic spirit de aventura, cautarea unor noi directii, noi orizonturi, cautarea spiritualitatii si a cunostintelor inalte. Este o lectie a curajului, a optimismului. Aceasta energie ne poate ajuta sa devenim “exploratorii” neajunsurilor noastre, problemelor noastre, putand gasi o rezolvare, o noua directie. Este o oportunitate de a descoperi in noi toate raspunsurile de care avem nevoie..."
( http://adriana-astro.com/eclipsa-de-soare-in-sagetator-25-noiembrie-2011-ora-0810-%E2%80%93%E2%80%9C-un-noroc-sortit/)

Si pentru ca energia acestei eclipse inca va continua sa se manifeste o perioada, va invitam la o noua experienta meditativa pe Radio Vocea Sufletului. In aceasta seara, de la ora 23:00, puteti participa la o meditatie la unison, menita sa ne ajute sa beneficiem de energia transformatoare a acestui moment. Va asteptam cu drag!

www.radiovoceasufletului.ro

Niciun comentariu: