APEL MONDIAL URGENT!


APEL MONDIAL URGENT (de Arcturius - Sept 2011)

Către toate persoanele care au dorinta si intentia supremă de a face să domnescă în permanentă si de o manieră definitivă Iubirea, Pacea si Bucuria.

Din dorinta de a ajuta Planeta si pe toti locuitorii săi să creeze o Lume nouă, le cerem tuturor Creatorilor de Lumină, ce simt ca si noi necesitatea, de a se implica în emiterea în permanentă a acestei Stări de A Fi la maximum de intensitate.

Aceata este o urgentă pentru a putea creea Saltul Cuantic necesar de care avem cu toti nevoie pentru a re-naste.

Pentru a vă implica, este suficient să spuneti cu voce tare

EU HOTĂRĂSC AICI ȘI ACUM SĂ DOMNEASCĂ ÎN PERMANENȚĂ , IUBIREA, PACEA ȘI BUCURIA, ÎN MINE ȘI ÎN CEI DIN JURUL MEU ÎN BINELE MEU ȘI BINELE SUPERIOR AL TUTUROR !

Apoi trebuie să simtiti emotiile voastre ca fiind "îndrăgostite" de ceeea ce voi vreti să obtineti ,mentinând această frecventă de o manieră cuasi-obsesivă si bine înteles să aliniati actiunile voastre în consecintă.

Trebuie să vă implicati pentru o perioadă de minimum 21 de zile, pentru a putea crea si activa retelele neuronale si energetice necesare.

În timpul acestor 21 de zile veti repeta SUNT IUBIRE , PACE ,BUCURIE simtind emotiile corespunzatoare si în plus veti începe să creati toate astea în voi si în jurul vostru.

Rezultatele sunt colosale.

"Un individ care trăieste și vibrează în acord cu Energia Optimismului și a Dorintei de a nu judeca pe altii va contrabalansa negativitatea a 90.000 de persoane ,care au cel mai jos nivel de energie.

Un individ care traieste și vibrează în acord cu Energia Iubirii și Respectului pentru tot ce este viu va contrabalansa negativitatea a 750.000 de persoane care au cel mai jos nivel de energie.

Un individ care trăieste și vibrează în acord cu Energia Iluminării, Fericirii și Păcii Infinite va contrabalansa negativitatea a 10.000.000 de persoane care au cel mai jos nivel de energie."

Dr. Wayne W Dyer

TOATĂ CREAȚIA VĂ MULȚUMEȘTE ANTICIPAT PENTRU DĂRUIREA VOASTRĂ , CE VA FI RĂSPLĂTITĂ ÎNSUTIT !

@2011 - CRONICILE LUI ARCTURIUS Traducere - Elena Morar și Adrian Iliescu

Niciun comentariu: