David Wilcock: ADN-ul nu este un efect intamplator...


David Wilcock : "ADN-ul nu este un efect intamplator...
Este atat de complex incat poate fi comparat cu intreg continutul Enciclopediei Britannica.
Ca si cum ai lasa sa cada din cer, o serie de litere, iar aceste litere s-ar aranja singure intr-o intreaga enciclopedie de text. Atat este de ridicol sa crezi ca ADN-ul s-a format singur, pe cale naturala.
Avem de-a face cu un camp de energie ce porneste din centrul galactic, si cand ajunge la noi produce schimbari in sistemul nostru solar, produce activarea moleculei noastre de ADN. Acesta prieteni, este procesul care sta la baza ciclurilor evolutive de 65 de milioane de ani, ale speciilor.

Legatura dintre acest lucru si 2012 este ca noi experimentam in perioada asta o schimbare a climatului interplanetar, iar ceea ce se intampla pe Pamant cu incalzirea globala este doar o singura functie, si nu se limiteaza doar la planeta Pamant, ci se petrece in iintreg sistemul solar. Stim, si putem dovedi ca dpdv istoric procesul evolutiei apare in diverse stadii sau trepte. Exista cicluri de 62 milioane de ani si exista cicluri de 26 de milioane de ani.
Toate creaturile de pe Pamant, metamorfozeaza spontan, in decurs de una-doua generatii, intr-o specie cu totul noua. Se pare ca asta se petrece pe planeta noastra acum. Cu alte cuvinte noi ne mutam intr-o zona a Iubirii Neconditionate, si cand ajungem acolo, exista o schimbare a frecventei, ce transmuta toata materia fizica de pe planeta precum si toata viata biologica. Amprenta(scheletul) ADN-ului este energetic, ca un fel de piese de puzzle ce pot fi ansamblate, si apoi reansamblate in diferite moduri, in functie de energiile ce urmeaza sa vina (din centrul galactic). Vreau sa subliniez faptul ca totul este real, ca studiul fosilelor nu sustine evolutia Darwinista. Evolutia Darwin-ista nu poate explica salturile bruste de evolutie si diferentele de aspect dintre specii, nici nu ofera dovezi despre cum speciile au trecut de la o forma la alta. Deci iata ceea ce se intampla : corpul noastru 4D(tetra dimensional) devine corpul activ(principal), nu doar pentru celulele noastre dar pentru intreaga planeta. Pentru ca planeta este insasi un organism viu, si se muta la fel ca si noi intr-un camp de energie ce are frecventa mai inalta. Deci noi ne mutam impreuna cu planeta in aceasta noua frecventa. Este adevarat ca, am putea sa ne rematerializam corpurile fizice daca vrem.

Legea lui Unu spune ca pentru asta ar trebuie sa ne concentram atentia pe o noua configuratie a mintii si asta ar fi oarecum dificil. Adevarul este ca noi ne transmutam corpul fizic, si il aducem cu noi in aceasta noua vibratie, iar acea energie care a dat nastere corpului tau in primul rand, isi are sursa in corpul de lumina. De fiecare data cand vei vrea sa-ti aduci corpul fizic inapoi, ai putea. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti concentrezi atentia, dar corpul energetic (corpul 4D), e mult mai distractiv decat corpul 3D.
In acest corp poti sa levitezi, poti calatori in trecut sau viitor prin timpul linear, poti face vindecari instantanee, comunicare telepatica instantanee, si o multime de alte lucruri. Este o cantitate fenomenala de lucruri pe care le poti face dupa ce aceasta ascensiune are loc..."

Multumim lui Alin pentru aceasta traducere!

Niciun comentariu: