Kiesha in Zurich - Sa traim din inima! (video)


"Ar trebui sa ne urmam inima în deciziile noastre. Dar pe masura ce nivelul de constiinta global trece de la minte la inima vom face translatia împreuna. Deci, daca noi începem sa traim din inima si ne reamintim cine suntem, vom reusi sa schimbam planeta. Si cu cât constiinta inimii devine din ce în ce mai densa, va prelua locul celeilalte.
De aceea înteleptii ne spun: “Nu este necesar sa mergeti nicaieri si sa faceti nimic!” Nu trebuie sa faceti nimic sa schimbati lumea în care traim!
Tot ceea ce trebuie sa facem este sa fim Iubire! Doar prin a fi Iubire, a ramâne în acea stare de a transmite planetei Iubire, veti schimba lumea! Deci, putem transmite aceasta stare de Iubire apelor pentru a se regenera, animalelor, planetei în sine sau oamenilor."


"Frati nostri, Fiintele de Lumina vor sa vina sa ne asiste, sa ne ajute. Si singurul motiv pentru care ei nu o fac este fiindca ne este frica de ei. Ei nu doresc sa vina pentru a rezolva toate problemele în locul nostru. Dar doresc sa vina pentru a ne învata. Ne iubesc enorm de mult si vor sa ne fie alaturi si sa ne ajute. Dar nu trebuie sa ne mai fie frica de ei. Ei chiar exista. Si guvernele noastre au început sa recunoasca faptul acesta. Sunt multe locuri pe internet unde veti putea gasi declaratii ale unor fosti membri ai guvernului care afirma ca aceste Fiinte de Lumina chiar exista cu adevarat, pentru s-a interactionat cu ei. Mii dintre acestia au fost vazuti în ultimele doua saptamâni pe strazile Manhattan-ului si New York-ului, în multe zone din California. Au fost închise aeroporturi în New York, în China. În urmatorul an cred ca se va face publica existenta lor.
Când ne aflam conectati cu inima noastra, nu ar trebui sa trimitem iubire doar planetei si umanitatii, ci sa le trimitem iubirea si respectul nostru fratilor nostri extraterestrii, sa îi chemam si sa îi rugam sa ne mai învete cum sa ne vindecam pe noi însine si planeta noastra!

Traim niste timpuri extraordinare! Vom fi martorii unor evenimente la care nici o fiinta umana nu a mai asistat! Planeta Pamânt va arata complet diferit în urmatorii ani. Îmi doresc nespus sa mergem mai departe împreuna cu ea! Tot ceea ce avem de facut este sa fim Iubire. Iubirea poarta cu sine toate raspunsurile."

Multumim lui Andreea Sarcani pentru traducerea acestui material si deasemenea multumiri lui Simona si Horatiu pentru sprijinul acordat.

Eckhart Tolle despre materializare


"Deseori oamenii intreaba despre materializare si despre puterea intentiei si cum au toate acestea legatura cu puterea Prezentului. Cineva m-a intrebat care este diferenta intre dorinta continua despre care scriu in „Noul Pamant”si intentie – intentia de a crea ceva. Care este importanta materializarii sau a creatiei lucrurilor in viata voastra si daca nu este cumva ceva contraproductiv?

Exista multe carti interesante in zilele noastre, legate de materializare: Secretul, Invataturile lui Abraham si asa mai departe. Deseori oamenii intreaba cum se leaga toate acestea cu Linistea si pacea interioara? Si cu acceptarea a ceea ce este? Si cu capitularea in fata Momentului Prezent? Exista vreun conflict intre ele, este vreuna gresita? Sau sunt inselatoare?

Este o intrebare importanta pentru aproape toata lumea. Viata voastra este asemenea unui microcosmos, parte din macrocosmos. Daca ve uitati la Univers, primul lucru pe care il veti observa este ca ii place sa creeze si sa manifeste. Chiar si numai pe aceasta planeta, Universul ceeaza continuu si materializeaza nenumarate forme de viata. Si la fel, in spatiu, putem numai sa presupunem – pentru ca nu avem cum sa stim cu exactitate – exista ata de multa viata si probabil mult mai multe forme de viata decat avem noi aici pe planeta. Formele de viata, din ocean si de pe pamant, inclusiv oamenii par sa se bucure de dansul venirii pe lume si al distrugerii. Este un proces de transformare.

Daca ne uitam numai la viata, putem vedea ca Universului ii place sa materializeze. De asemenea, de-lungul timpului, formele de viata devin tot mai diferite. Apar multe forme noi. Chiar si societatile umane devin mai complexe. Este drept ca si civilizatiile antice erau foarte complexe, dar civilizartia noastra prezenta este cu siguranta cea mai complexa dintre toate. Si acest lucru implica si o multitudine de probleme. Este ceva caracteristic complexitatii. Fiecare individ care face parte din aceasta civilizatie are o viata plina de probleme. Numai ca aceasta complexitate nu poate merge la infinit.

Universului ii place sa creeze, sa materializeze, sa cunoasca jocul formelor. Aceasta reprezinta o miscare. O miscare pe o puteti observa si in voi la un anumit nivel. Dar mai exista si altceva in oameni - ceva ce puteti iarasi observa in voi insiva - un fenomen interior. Universul nu vrea numai sa experimenteze viata manifestata, el vrea sa experimenteze in acelasi timp si pacea si ceva ce nu este atins de continua fluctuatie a formelor. El vrea sa se cunoasca pe sine in profunzime, direct, in esenta sa. Aceasta reprezinta cu adevarat originea spiritualitatii. Universul nu vrea numai o miscare catre exterior, dar vrea si miscarea inversa, orientata catre interior – miscarea de intoarcere spre Unime. Fiecare fiinta umana, la randul ei, intrupeaza aceste doua tendinte. Uneori se pare ca suntem sfasiati intre miscarea spre exterior catre forma si miscarea de recul interior catre Sursa de la care au pornit toate. Sursa care nu a fost niciodata pierduta, este intotdeauna aici pentru ca este atemporala si este in interiorul vostru. Va simtiti atrasi inapoi catre ea, si aceasta atractie reprezinta atractia catre spiritualitate, pace, Liniste.

Oricare dintre cele doua nu este nici buna nici rea. Poate deveni doar daca te pierzi complet in una sau in cealalta – asta s-ar putea sa nu fie cel mai bun lucru. Poate ca aceasta este provocarea Universului aici, pe aceasta planeta si poate si pe alte alte planete. Provocarea de a reconcilia cele doua miscari, in loc de a le pastra separate. Este oare posibil sa impaci miscarea interioara catre Liniste si Fiinta, cu miscarea orientata catre exterior, a facerii? Eu spun ca se poate si ca asta este incercarea noastra in aceste timpuri

In mod traditional, ceea ce oamenii au materializat in aceasta lume a fost foarte inconstient. Ei s-au identificat cu ceea ce faceau, s-au identificat cu forma. Acest lucru s-a intamplat multa vreme, de cand ne putem cu totii aduce aminte – inca de la inceputurile izvoadelor istorice si chiar dinaninte. Si noi numim asta „ego”. Constiinta Unimii, care sta la baza tuturor lucrurilor, se indreapta catre forma, ia forma si se bucura de jocul formei, dar nu este suficient ca unica constiinta sa se bucure de jocul formei, ea are nevoie sa creada complet in forma si sa o faca sa „para” reala.Trebuie sa te pierzi in acel vis al formei.

Fiecare fiinta umana crede ca are o viata a sa proprie si asta inseamna ca ea se identifica cu forma vietii respective. Acest corp fizic anume, aceasta forma anume de viata psihologica, acumularea de ganduri si emotii legate de aceste ganduri; totul devine parte din aceasta forma-identitate.

Constiinta este prinsa in capacana - sau crede ca este prinsa in capcana acestei forme. Am putea spune ca in aceasta stare, Universul sau Constiinta intra intr-o stare de „reverie”. Vrea sa faca asta, trebuie sa se bucure de acest vis pana la un punct. Constiinta a intrat in aceasta stare „de vis”, in care s-a identificat total cu forma. Ea nu realizeaza ca fiecare alta forma reprezinta un aspect al sau. Si bine inteles, atunci nu esti decat o entitate izolata. Dupa o vreme, devine destul de neplacut. Asa ca trebuie sa te unesti cu alte entitati si in loc de forma „Eu”, sa ai o forma „Noi”.

Pentru o vreme, Universul pare sa fie de acord cu asta, sa aiba Constiinta identificata complet cu forma. Apoi „filmul” continua. Urmarind istoria, poti vedea ce se intampla, atunci cand Constiinta se identifica complet cu forma. Urmeaza apoi o etapa noua, in care Constiinta incepe sa se trezeasca din identificarea completa cu forma. Acest lucru se petrece in mai multe etape si din aceasta cauza fiintele umane sunt atrase catre invataturile spirituale. Este trezirea din visul formei."

Eckhart Tolle

Sursa: Editura For You

Iubirea Divina


"Am cautat iubirea in multe vieti. Am varsat lacrimile amare ale separarii si caintei pentru a cunoaste ce este iubirea. Am sacrificat totul, toate atasamentele si iluziile, pentru a invata in final ca sunt indragostit de iubire - de Dumnezeu - doar atat. Apoi am baut iubirea din toate inimile adevarate. Am vazut ca El este Unicul Iubit Cosmic, Unica Mireasma care patrunde toate variatele flori ale iubirii in gradina vietii.

Multe suflete se intreaba pline de dor si lipsite de ajutor de ce iubirea zboara dintr-o inima in alta; sufletele treze realizeaza faptul ca inima nu este nestatornica in iubirea diferitelor fiinte, ci ea iubeste Unicul Dumnezeu al Iubirii, care este prezent in toate inimile.

Dumnezeu, in tacerea Sa eterna sopteste: "Eu sunt Iubire. Dar pentru a experimenta daruirea si darul iubirii Eu m-am divizat pe Mine insumi in trei: iubire, iubit si iubita. Iubirea mea este frumoasa, pura, eterna bucurie; Eu sunt gustat in multe moduri, prin intermediul multor forme.

Ca tata eu beau iubirea plina de respect izvorata din inimile copiilor mei. Ca mama eu beau nectarul iubirii neconditionate din cupa sufletului micutului copil. Copil fiind eu ma impregnez de iubirea protectoare a ratiunii drepte a tatalui. Ca adolescent eu beau iubirea fara de motiv din sfantul Graal al atractiilor materiale. Ca stapan eu beau iubirea plina de compasiune din cupa aprecierii Maestrului. Ca Guru preceptor eu ma bucur de iubirea pura provenita din caliciul devotiunii atotcuprinzatoare a discipolului. Ca prieten eu beau din fantana clocotitoare a iubirii spontane. Ca prieten divin, eu golesc dintr-o sorbitura apele cristaline ale iubirii cosmice, provenite din rezervorul inimilor ce-L adora pe Dumnezeu.

Eu sunt indragostit doar de iubirea insasi, dar imi permit sa fiu inselat cand ca tata sau ca mama gandesc si simt doar pentru copil, atunci cand ca iubit imi pasa doar de iubita, atunci cand ca discipol traiesc doar pentru Maestru. Dar deoarece Eu iubesc doar Iubirea, in mod ultim Eu sfaram aceasta iluzie a miriadelor de Sine umane. Din acest motiv Eu transfer tatal intr-un taram astral atunci cand el uita ca iubirea Mea si nu a sa, este cea care protejeaza copilul. Eu ridic copilul de la pieptul mamei, astfel incat ea sa invete ca iubirea Mea este cea pe care o adora in el. Eu rapesc iubitul iubitei care isi imagineaza ca ea este cea pe care el o iubeste, mai curand decat iubirea Mea care raspunde in ea.

Astfel iubirea Mea se joaca de-a v-ati-ascunselea in toate inimile umane, astfel incat fiecare sa poata sa invete sa descopere si sa adore, nu acele receptacole umane temporare ale iubirii Mele, ci insasi Iubirea Mea, dansand dintr-o inima in alta.

Fiintele umane solicita una alteia „Iubeste-ma doar pe mine”, si astfel Eu racesc buzele lor si le pecetluiesc pentru totdeauna, astfel incat ei sa nu mai rosteasca niciodata acest neadevar. Deoarece ei toti sunt copiii Mei, Eu doresc ca ei sa invete sa vorbeasca despre adevarul ultim: ”Iubiti Iubirea Unica (prezenta) in noi toti”. A spune cuiva „Te iubesc” este fals pana cand tu vei realiza adevarul: „Dumnezeu prezent ca iubire in mine este indragostit de iubirea Sa din tine.”

Luna rade de milioanele de iubiti bineintentionati care fara sa-si dea seama isi mint iubitele spunand: „Te voi iubi pentru totdeauna.” Craniile lor sunt acoperite de nisipul maturat de vant al eternitatii. Ei nu isi mai pot utiliza rasuflarea pentru a spune „Te iubesc”. Ei nici macar nu-si mai pot reaminti sau respecta promisiunea lor de a se iubi unul pe altul pentru totdeauna.

Fara a spune un cuvant, Eu v-am iubit intotdeauna. Eu singur pot spune cu adevarat „Te iubesc”; deoarece eu va iubesc dinainte ca voi sa va nasteti; iubirea Mea va confera viata si va sustine in fiecare moment al ei; si Eu singur va pot iubi dupa ce portile inchisorii mortii se inchid in spatele vostru; acolo unde nici cel mai sincer iubit omenesc nu va poate atinge.

Eu sunt iubirea care manevreaza papusile umane cu sforile emotiilor si instinctelor, pentru a juca spectacolul iubirii pe scena vietii. Iubirea Mea este frumoasa si nesfarsit plina de bucurie atunci cand o iubiti doar pe ea; dar linia vietii, pacii si bucuriei voastre este intrerupta atunci cand in loc de aceasta va lasati angajati in emotii si atasamente omenesti. Realizati, copiii Mei, iubirea Mea este cea dupa care voi tanjiti!

Cei care Ma iubesc doar sub forma unei singure persoane, sau care Ma iubesc intr-un mod imperfect doar intr-o singura persoana, nu cunosc ce este Iubirea. Doar cei care Ma iubesc intr-un mod intelept si egal in tot si care Ma iubesc perfect si egal ca tot pot cunoaste cu adevarat Iubirea."

Paramahamsa Yogananda

Keisha Crowther - despre 2012


"Traim niste timpuri magice, cele mai extraordinare timpuri ale planetei Pamant, care va renaste din "propria cenusa" si va redeveni ceea ce a fost in timpurile primordiale. Schimbarile au inceput deja, iar noi avem sansa de a ne ilumina impreuna cu Mama Pamant. Practic avem doi ani la dispozitie pentru a schimba felul in care percepem viata. S-au scris mii de carti despre acest eveniment major, si am aflat multe lucruri diferite, dar stiti ca poporul maias, singurul popor care a mai trecut printr-o schimbare de poli in istoria lor, a inceput sa ne spuna din experienta lor doar de cateva luni? Iar ei ne spun sa nu ne fie frica, sa ne bucuram in inimile noastre, pentru ca va fi minunat.

Avem o sansa sa mergem inainte ca si umanitate, daca ne ridicam vibratia si ne iluminam, pentru ca in acel moment totul are sens, traind prin inima. Stiti ca acum noi ne folosim mai putin de o treime din creierul nostru? Foarte curand, cu ocazia schimbarii ni se va darui toata capacitatea noastra de gandire. Ne temem pentru ca nu intelegem, dar cand te iluminezi totul are sens si nu exista nici un motiv de temere. Grandfather Alejandro, cel care ne-a dezvaluit aceste secrete minunate ale maiasilor, ne spune ca singurii "pereti" care se darama in jurul nostru sunt cei care ne-au tinut in sclavie, si ca ar trebui sa fim fericiti sa iesim din aceasta ordine a lucrurilor. Pe ce iti cheltui energia si emotiile, aceea va deveni realitatea pe care o vei avea. Acesta este darul nostru, al oamenilor, avem puterea de a ne crea propria realitate.

In urmatorii ani, multe lucruri se vor schimba. Putem ramane in frica pentru ca nu stim ce va veni, si vom trai la maximum aceasta frica, dar daca ramai in inima ta si vei fi extaziat de ce va veni, atunci vei trai in bucurie. Daca ati stii ca maine lumea voastra se va schimba in ceva mult mai frumos, v-ati mai teme? Raiul revine pe Pamant, si noi putem trai in acest Rai. Este alegerea noastra. Daca vom trai in inima si vom fi Iubirea, ne vom inalta si vom merge inainte impreuna cu Mama Pamant catre ceva mult mai evoluat. Maiasii au spus, pentru ca au trait o schimbare a polilor si in trecutul lor, ca intregul proces va dura doar cateva minute, va fi extrem de rapid, ca vor fi cateva zile de intuneric, iar in acele zile este foarte important pentru noi sa stam in inima. Adunati-va familiile si stati in Iubire si calm. Nu va lasati prada fricii pentru ca totul va fi bine in cele din urma. Si atunci cand va rasarii soarele din nou, veti vedea un Pamant Nou si totul va avea sens pentru ca vom fi deja iluminati. Vom pasi intr-o noua Umanitate condusa de Iubire.

Multi oameni nu inteleg cum se va petrece fenomenul si le este teama ca acesta schimbare va aduce distrugeri in masa. Vor fi intradevar dezastre naturale, dar cand nu a trecut umanitatea prin dezastre naturale? Se intampla in permanenta. Planeta Pamant are un miez foarte tare, in jurul acestuia avand lava fierbinte, iar crusta Pamantului sta pe aceasta lava. Cand polii se vor schimba, totul se va opri. Centrul Pamantului nu se va misca, in timp ce crusta isi va urma cursul. Planeta isi va urma procesul de transformare in perfectiune, iar acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze, pentru ca Raiul sa fie aici cu adevarat. Iar noi de asemenea vom trai si vom vedea acea stare minunata. Schimbarea deja a inceput, polii au inceput deja sa se deplaseze, si mase enorme de energie vin catre planeta Pamant. Pentru ca putem vedea si simti aceasta energie, oamenii nostrii de stiinta o pot masura, iar fata de anul trecut s-a triplat.

Cantitati enorme de energie vin catre Pamant si vin in cantitati suportabile, pentru a ne da timp sa le "digeram". Unii dintre noi simt efectele secundare ale acestor energii, pentru ca trupurile noastre incearca sa asimileze aceste energii noi care vin. Cand Marea Schimbare va avea loc, va ajunge o cantitate enorma de energie, iar daca noi nu ne preocupam sa asimilam aceste mici cantitati de acum, trupurile noastre nu vor putea suporta cantitatea aceea masiva. Adevarul este ca acest proces deja a inceput, ca Planeta cu noi impreuna avem cantitati de energie incorporate ca niciodata inainte.

Multi ar putea spune ca este o "poveste" spusa de indigeni de multa vreme si nu realizam ca se intampla cu adevarat ACUM. Lumea se schimba, trupurile noastre se schimba, la fel si structura noastra ADN. Este o realitate: VOM EXPERIMENTA ACEASTA SCHIMBARE. Vom fi cei ramasi in viata in timpul aceste schimbari, si depinde de noi sa ne schimbam modul de viata. Daca nu ne schimbam si vom continua sa traim prin minte si ego, vom fi eliminati pentru ca o ucidem pe Mama Pamant. Este o Lege Universala care spune ca planeta va continua, dar depinde de noi daca dorim sa mergem impreuna cu Ea sau nu. Tot ce ni se cere este sa fim Iubire. Asta-i tot, este atat de simplu si usor, iar sufletul vostru va va indruma intotdeauna spre calea cea buna."

Multumim lui Carmen pentru traducere: carmensilvaciocolata.blogspot.com

Cateva Reguli pentru a fi Om...


1. Vei primi un trup. Poate să îţi placă sau îl poţi detesta, însă va fi al tău pentru întreaga călătorie pe care o faci pe Pământ de această dată. Cum îl tratezi depinde numai de tine.

2. În fiecare zi vei primi o lecţie pentru că eşti înscris la cursul full time numit VIAŢĂ. Poate să îţi placă lecţia sau să o consideri irelevantă ori prostească, dar în fiecare zi o lecţie va apărea într-o formă oarecare. Ai zilnic ocazia să înveţi din aceste lecţii. Ele se vor repeta regulat, până când experiența necesară ție va fi pe deplin asimilată.

3. Nu există greşeli; există numai lecţii. Creşterea este un proces de încercare şi eroare - se numeşte experimentare. Experimentele eşuate sunt la fel de mult parte din proces ca şi cele care la un moment dat reuşesc.

4. Deseori o lecţie învăţată va apărea din nou ca recapitulare. Ea poate fi deghizată faţă de forma originală în care a fost învăţată tocmai pentru a te testa dacă ai învăţat bine.

5. Învăţarea lecţiilor nu se termină. Nu există nici o parte a vieţii care să nu conţină lecţii. Dacă mai trăieşti înseamnă că mai ai lecţii de învăţat. Câinii bătrâni poate că nu mai învaţă trucuri noi, dar oamenii bătrâni cu siguranţă mai pot învăţa lucruri noi.

6. Nu există un loc mai bun decât AICI. Când noţiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obţine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arăta mai bine decât AICI.

7. Ceilalţi nu sunt decât nişte oglinzi pentru tine. Nu poţi să iubeşti sau să urăşti ceva la o altă persoană fără ca acel aspect să fie o parte din tine pe care o iubeşti sau o urăşti. Din nou iată o ocazie să mai înveţi încă o lecţie.

8. Ce faci cu viaţa ta este pe deplin decizia ta. Ai toate uneltele şi resursele să o modelezi aşa cum vrei. Alegerea este a ta. Alegerea este o recapitulare a lecţiilor pe care le-ai primit zilnic.

9. Ai deja toate răspunsurile. Răspunsurile la toate întrebările vieţii sunt deja în tine, tot ceea ce trebuie să faci este să te uiţi înăuntru, să asculţi şi să ai încredere. A te ruga înseamnă să ceri răspunsuri, a medita înseamnă să le asculţi.

CEL MAI PROBABIL VEI UITA TOATE ACESTE REGULI.
NU TE DESCURAJA!
VIATA VA AVEA GRIJA SA TI LE REAMINTEASCA DE FIECARE DATA!

Mesaj de la FECIOARA MARIA 2010


Mesaj de la FECIOARA MARIA - prin Daniela Nistor - Medjugorje 2010



Mai multe informatii pe site-ul doamnei Daniela Lucia Nistor - "Mesajul Luminii"