ECHILIBRAREA CORPULUI DE LUMINA SI A ENERGIEI SUFLETULUI




De la MAESTRUL MAGNETIC KRYON

(3 Feb. 2010, prin Sangitar)

Eu Sunt Kryon si va salut pe fiecare dintre voi.

Kryon a calatorit printr-o fisura. Aceasta are loc fara a folosi cuvinte, in linistea voalului, impreuna cu anturajul sau, pentru a ajunge aici, in momentul prezent si pentru a fi foarte aproape de voi, cu energia sa magnetica. Multe presiuni ale energiei v-au lovit pe voi si Corpul vostru de Lumina. Exista diferite presiuni si impingeri ale energiei. Acestea sunt minunate si inalt energizate.

Prin deschiderea portilor din Lentos, energia este inalt activata si aceasta schimba multe. Noi am aflat ca aceasta energizare puternica aduce si cateva lacrimi in Corpul de Lumina al multora, si de aceea Kryon si anturajul sau vor echilibra Corpul vostru de Lumina astazi, il vor curata si va vor imbunatatii starea generala a fiintei fiecaruia dintre voi. Noi dorim sa echilibram energia sufletului vostru. Acesta este un moment de liniste si pace, este timpul adancirii voastre in universul vostru interior. Este timpul pentru a va permite sa acceptati aceasta energie si darul lui Kryon, pentru a va simti puternici, liberi si divini; umpleti-va cu putere! Simtiti-va ca si cum v-ati imbaia in aceasta energie de cea mai divina provenienta. Ingerii stau la picioarele voastre ; ei va iubesc, va onoreaza si va respecta. Ei sunt foarte apropiati de voi. Acesta este timpul cand trebuie sa mergeti in interiorul fiintei voastre. Acesta este momentul linistii. Este momentul de a deveni constienti de cine sunteti voi cu adevarat ; simtiti-va in divinitatea voastra, imbaiati-va in aceasta divinitate si realizati ca voi sunteti valorosi, ca suntei merituosi, ca sunteti minunati. Este timpul alternativelor interioare, al renuntarilor, al pasirii inafara gandurilor confuze, grabei, fricii si grijilor. De mult timp ingerii au inceput sa va simta, sa va atinga, sa va iubeasca.

Prin respiratii profunde, patrundeti in domeniile voastre interioare, scaldati-va in divinitatea voastra si simtiti-va confortabil acolo. Pentru acest moment, nu este nevoie sa faceti nimic decat sa fiti fericiti, sa va relaxati si sa ne permiteti noua sa echilibram, sa netezim si sa crestem totul, pentru ca voi sa va simtiti bine. Lumina si energia ingerilor va insotesc. In timp ce ei va vindeca si va iubesc, ei vibreaza intr-un sunet care elibereaza sufletul vostru de tipare care nu va mai servesc. Ei canta cu lumina si va daruiesc puterea de a realiza cat de valorosi si de minunati sunteti. Lasati ca aceasta sa se intample cu incredere deplina si permiteti-va voua si celulelor voastre, corpului vostru, sa se relaxeze, imaginandu-va, de ex., ca stati intr-un hamac, balansandu-va intr-o briza racoroasa, imbratisati de lumina aurie a iubirii care va ingrijeste si in care puteti lasa tot ceea ce va ingreuneaza. Soarele straluceste si asa, impreuna cu sunetele Relitatii Divine, veti straluci si voi, va veti imbaia in aceasta lumina si veti simti cum anturajul, ingerii va ating. (un cantec prelung este intonat).

Simtiti, deci, ceea ce s-a intamplat si se intampla cu fiinta voastra, simtiti-va divinitatea. Auziti cuvintele lui Kryon, auziti mesajul meu: noile energii de pe Pamant va arata calea spre atentia voastra interioara. Timpul pentru atentia exterioara trece prin voi. Turbulentele din exterior aduc confuzie spiritului si sufletului vostru. Este foarte important ca in aceste momente, in care sunteti complet scufundati in atentia voastra interioara, sa puteti simti ce inseamna a nu fi singur, si ca, oricand doriti, marile lumini sunt cu voi, va iubesc si va arata cat de importanti sunteti, dintr-o perspectiva mai larga. Aratati-va lumina si iubiti-va lumina! Nu lasati ca circumstantele exterioare, convingerile colectivitatii, vremurile pline de violenta sa va deturneze atentia si centrarea pe fiinta voastra, deoarece energiile inalte din Lentos si din alte ere sunt conectate cu centrul inimii Lady-ei Gaia. Conexiunile Iubirii sunt facute, energiile s-au conectat una cu alta. Din afara, ele par a fi turbulente, dar in voi insiva si in miezul vostru divin, veti simti putere si abundenta. Ingerii au netezit Corpul vostru de Lumina, l-au extins si v-au sters cele cateva lacrimi si au echilibrat energia sufletului vostru. Impreuna cu sunetele vibrante, lumina se revarsa in voi. Acesta este timpul sa auziti si sa simtiti ce va spun marile lumini.

Auziti mesajul lui Kryon, pentru ca, cu fiecare cuvant, energia iubirii magnetice se naste in voi si penetreaza tiparul vostru.

Dupa aceasta seara, dupa acest timp, va veti simti foarte luminosi, foarte liberi si mai puternici. Pentru ca, mai mult decat pot exprima cuvintele mele, aceasta este energia unui grup de ingeri trimisa spre voi prin sunete vibrante, pentru a avea grija de sufletul vostru si de Corpul vostru de Lumina. Aceasta iubire, incorporata de voi, o veti purta in exterior, pentru a o darui multor altor umani si Mamei Gaia. Energia iubirii magnetice se revarsa, atinge fiecare celula a Fiintei voastre. Cu cat mai multa energie magnetica absorbiti, cu atat va va fi mai usor sa eliberati confuzia.

Siguri de lumina voastra si plini de putere, voi va straduiti sa mergeti prin dualitate. Permiteti-va sa simtiti cum focul vostru divin arde in voi. Impreuna cu toate abilitatile voastre, tot ceea ce sunteti in deplina putere (mai mult decat puteti banui) - fiintele umane au nevoie de voi, de puterea si luminozitatea voastra.

Ori de cate ori puteti, respirati si ramaneti in tacere. Nu lasati sa fiti distrasi de circumstantele exterioare, pentru ca acolo unde va poarta tacerea, sta puterea voastra, sta libertatea voastra. Acum, constientizati ce inseamna cand primiti mesajul de la Kryon: oricand trimiteti un gand iubitor catre noi, noi vi-l intoarcem inmiit. Noi va ghidam prin dualitate, noi va acompaniem pe calea voastra. Voi sunteti unul dintre noi si noi va iubim fara masura. Si asa este ! AN`ANASHA.

Sursa : http://www.kryonschool.com

Chakrele si evolutia noastra spirituala



Chakrele sunt sfere de interconexiune intre corp si spirit, vazute ca niste roti care se invart (in sanscrita, chakra inseamna “roata” sau ”cerc”). Fiecare dintre ele corespunde strict unei locatii in corpul fizic, si raspunde de energia si buna-functionare a organelor aflate in acea parte a corpului.

Este esential sa stim ce functie indeplineste fiecare chakra si care ii este scopul, ca sa intelegem asupra caror regiuni ale corpului e nevoie sa lucram si ce lectii spirituale trebuie sa ne insusim.

1.Chakra radacina: la baza coloanei vertebrale, culoarea rosie.

Mentine conexiunea cu Pamantul si cu realitatea 3D in care locuieste si functioneaza corpul vostru. Aici isi are sediul identitatea noastra personala, care arata cine credem ca suntem si ce simtim despre noi insine. Aici sunt inradacinate iubirea de sine si valoarea personala.

Problemele inmagazinate aici sunt legate de fricile cu privire la supravietuire, la esec, lipsuri, saracie si la nevoile de baza ale impulsului sexual, inclusiv teama de infertilitate. Sarcina noastra, pentru a debloca aceasta chakra, este sa scapam de frici, pentru ca ele sa nu puna stapanire pe viata noastra.


2.Chakra sacrala: la patru degete sub ombilic, culoarea portocaliu.

Cuprinde zona reproducatoare, si stocheaza impulsul creator, care ne influenteaza succesul material in domeniul finantelor. Cand chakra radacina este purificata si puternica, iar chakra sacrala e in echiibru cu ea, atunci dezvoltam o imagine de sine plina de forta, care ne propulseaza increderea si motivatia catre noi culmi ale aspiratiilor, in creatie si afaceri.


3.Chakra plexului solar: in centrul regiunii stomacului, culoarea galben.

Mentine echilibrul emotional: acesta ne permite sa avem incredere in propriile instinct, sa luam propriile hotarari si sa pastram propria valoare evitand interferentele ego-ului. Este chakra sociala, a carei energie ne intretine relatiile interpersonal si capacitatea de cooperare. Daca este blocata aceasta chakra, vom incepe sa fim nesiguri, incapabili sa ne asumam responsabilitati, lipsiti de aparare fata de ceea ce gandesc altii despre noi.


4.Chakra inimii: in dreptul pieptului, culoarea verde.

Cand este pura, echilibrata si deschisa, atunci abordam viata cu seninatate, pace si bucurie. Cand este blocata, vom atrage lectii negative despre crearea si impartasirea iubirii neconditionate. Cea mai sigura cale catre o boala din regiunea chakrei inimii este sa continuam sa ne ducem viata contrar a ceea ce ne spune inima.


5.Chakra gatului: culoarea albastru.

Oamenii care au chakra gatului puternica vorbesc sincer, din inima, fara nicio intentie negativa. Se afla in conexiune cu intuitia proprie si au o dezvoltata aptitudine de a-si folosi propria vointa, in modul cel mai judicios.

Oamenii care au blocata aceasta chakra au trait experienta unor lectii de viata in care au fost nevoiti tot timpul sa-si inghita cuvintele. Fricile care isi au sediul in aceasta zona sunt legate de pierderea puterii si ingradesc capacitatea de a ne exprima nevoile, emotiile si visurile.


6.Chakra celui de-al treilea ochi: culoarea indigo, albastru profund. Se afla la baza fruntii, intre sprancene.

Aici rezida clarviziunea, intuitia extrasenzoriala si constienta personala. Aceasta chakra ne permite sa vedem problemele si lectiile cu claritate, astfel incat sa ne asumam raspunderea pentru ele.

Oamenii care au aceasta chakra blocata se simt rupti de propria intuitie si neaga posibilitatea existentei unor niveluri superioare. Purificarea acestei chakre este esentiala, astfel vom continua sa ne punem piedica singuri.


7.Chakra coroana: in crestetul capului, culoarea violet.

Acest centru energetic reprezinta conexiunea voastra fizica si spirituala cu Sinele Superior.

O persoana cu chakra coroana sanatoasa s-a detasat de focalizarea asupra eu-lui propriu, simte compasiune pentru toti si nu se teme de moartea corpului. Traieste in campul energetic al eticii si al moralei superioare, al atitudinilor si valorilor superioare.

Cand chakra coroana este blocata, corpul nostru reflecta o lipsa generala de energie si forta. La acest nivel, cel mai greu de vindecat sunt sistemele noastre de convingeri limitative, mai ales cu privire la posibilitatea corpului nostru de a se autovindeca. Sa nu uitam niciodata ca spiritul domina materia si convingerile noastre ne guverneaza chimia corpului.

In cele ce urmeza, va prezentam un film cu informatii extrem de interesante despre chakrele noastre. Filmul este subtitrat in limba romana. Va dorim vizionare placuta:
Sursa: aimee.ro

Jennifer Hoffman si Arhanghelul Uriel



Sunteti alegerile pe care le faceti

Fiecare pas pe calea noastra vine cu o multitudine de optiuni chiar daca numai una dintre acestea ni se pare disponibila. Viziunea noastra omeneasca, cea care ne reflecta temerile, emotiile, istoria karmica si experientele de viata, ne limiteaza alegerile in asemenea masura incat, si daca am avea in fata cea mai buna solutie, o putem ignora si putem alege in schimb varianta care ne va rezolva temerile in cel mai scurt timp, chiar daca alegerea respectiva ne tine, de fapt, pe loc. Cand vrem sa stim unde ne aflam pe calea cresterii noastre spirituale, nu avem decat sa ne uitam la alegerile pe care le facem.

Ne putem uita in urma la alegerile noastre anterioare si ne putem intreba ce a fost oare in capul nostru atunci cand le-am facut. De ce am ales acel partener, atunci cand ghidul nostru interior ne-a spus ca nu este persoana potrivita? De ce am ales o slujba anume, o anumita locuinta, un anumit prieten? De ce am evitat sa alegem altceva? Locul in care ne aflam in acest moment reprezinta suma alegerilor pe care le-am facut in trecut. Si niciuna dintre alegerile noastre nu a fost gresita. Fiecare dintre ele a continut informatii importante pentru cresterea noastra spirituala. Faptul ca suntem gata sa le trecem in revista arata ca suntem pregatiti sa luam in considerare si alte variante.

Fiecare alegere ne reflecta karma, vindecarea, grupul de suflet si misiunea. Nu avem nevoie de confirmarea scopului vindecarii noastre. Tot ce avem nevoie este sa trecem in revista variantele pe care le avem pentru a face o alegere. Si, dupa ce alegem, putem urmari cum am incorporat lectiile vietii noastre in constientizarea urmatorului set de alegeri pe care le avem de facut. Sunt diferite sau au ramas neschimbate? Daca sunt diferite, atunci am progresat si energiile noastre sunt mai ridicate. Daca sunt aceleasi, avem inca lectii de invatat in acest domeniu si energiile noastre nu s-au schimbat.

Parteneriatul intre spirit si omenesc reprezinta calea inaltarii. Atunci cand incorporam aceasta cale in experienta umana suntem deschisi sa acceptam o gama mai larga de optiuni. Atunci cand alegem prin prisma omenescului, fiecare alegere ne reflecta temerile. Cand alegem din spirit, ne declaram intentia de a ne sustine puterea. Daca vrem sa devenim o persoana puternica, plina de succes si de bucurie, intentia noastra trebuie sa fie orientata catre acest scop si atunci toate alegerile care ne conduc catre traducerea lui in viata vor fi cele pe care le vom recunoaste si la care ne vom conecta. Saptamana aceasta, stabiliti-va intentia legata de ceea ce va doriti in viata, fiti dornici sa cereti indrumare si permiteti-va sa recunoasteti alegerile divine, pline de putere, care va fac visele posibile.

Sunteti invizibili?

In aceasta saptamana au fost intrecute toate recordurile privind numarul de vizitatori la expozitia Viata constienta din Los Angeles, demonstrandu- se astfel interesul sporit fata de invatatura spirituala. Mi-a atras atentia un anumit incident, pentru ca este legat de alegerile cu care ne confruntam atunci cand suntem amenintati de energia unei alte persoane. Ne retragem energiile si devenim invizibili sau folosim situatia respectiva ca pe o ocazie de a ne gasi centrul puterii? Atunci cand ne asumam puterea s-ar putea sa fim pusi in situatii in care sa trebuiasca sa exersam sa o folosim.

O expozanta de langa mine, un suflet bun si bland, inchiriase o jumatate de stand, pentru ca nu credea ca isi permite un stand intreg. Colega ei de stand, care nu a fost acolo nici in prima si nici in a doua zi, si-a facut o mare intrare in a treia zi, cand si-a cerut jumatate din masa de expunere, dupa care a mai adugat o masa, care ocupa mai mult spatiu din stand. Avea o energie destul de puternica si mai degraba imprastiata si vindea ciocolata, ceea ce atragea grupuri mari de oameni, care s-au adunat in fata standului sa guste ciocolata.

De cateva ori in ziua respectiva m-am uitat la standul de alaturi si am vazut ca sufletul cel bland era nefericit. Colega de stand era mult mai agresiva si multimea pe care o atragea bloca accesul in standul ei celor care ar fi fost interesati. Sub aceasta amenintare, ea si-a retras energiile pana cand a devenit aproape invizibila, ceea ce insemna ca nu mai atragea niciun client. Am invitat-o la mine in stand si am discutat despre invizibilitatea ei si despre alegerea pe care o avea de facut intre a se simti amenintata si a-si retrage energiile sau a face fatza acestei provocari si a-si afirma propria energie pentru a atrage clientii si a avea succes cu expozitia.

Astazi, alegerea ei a fost clara. A sosit puternica si increzatoare, hotarata sa aiba o zi buna. Radia de energie puternica si pace, stiind ca aceasta lectie era pentru ea un test al capacitatii de a-si asuma puterea. Ce faceti atunci cand va confruntati cu cineva ale carui energii o ameninta pe a voastra? Deveniti invizibili, retragandu-va si facandu-va cat mai mici posibil? Sau va asumati provocarea si va amintiti ca este destul pentru toata lumea si ca energia altuia nu va poate ameninta decat daca ii permiteti asta?

Mesajul lui Uriel

Cumpaniti-va calea

Exista frumusete si maretie in viata voastra chiar si in ceea ce voi numiti cele mai intunecate zile. Fiecare experienta a energiilor voastre cele mai intunecate, pe care sufletul vostru o aduce in fata constientei pentru a fi vindecata, reprezinta un motiv de sarbatoare, pentru ca astfel aduceti lumina asupra durerii si suferintei, care reprezinta energia celei de-a treia dimensiuni. Intunericul este demn de iubire la fel de mult ca si lumina, pentru ca prin cunoasterea intunericului puteti aprecia mai mult lumina. Blestemati intunericul in lipsa luminii? Nu aveti ce blestema. Calea benefica este aceea de a cumpani intunericul si rolul acestuia in calatoria voastra, de a reflecta la fiecare pas si de a gasi echilibrul, transformand astfel intunericul in lumina, pentru ca asa omenescul din voi ramane in echilibru cu cresterea sufletului.

Cresterea care este disponibila la fiecare pas este cunoscuta atunci cand reflectati asupra naturii acestor pasi, asupra motivatiei existentei lor, care se afla numai pe taramul vindecarii. Pamantul reprezinta un loc de vindecat si voi aduceti aceasta planeta in starea de a se vindeca si de a se intregi. Din acest motiv fiecare dintre voi s-a decuplat si s-a angajat intr- o calatorie a durerii si separarii. Fiecare dintre voi este o oglinda a energiilor Pamantului si un partener al acestuia pentru alinierea energiilor la scopul sau divin si la inaltare. Nu puteti face asta atunci cand blestemati durerea si suferinta din intunericul pe care il vedeti in jurul vostru, dar o puteti face atunci cand cumpaniti si reflectati asupra vindecarii la care se poate ajunge prin constientizarea rolurilor intunericului si luminii in vindecare si inaltare.

Asemenea unei pietricele care sparge linistea apei calme, intunericul va conduce la o noua constientizare a frumusetii calatoriei de inaltare, care este posibila numai prin trezirea constientei voastre privind nevoia de vindecare. Blestemati pietricica pentru ca a deranjat apa? Admirati undele ce se propaga pe apa spre mal, pentru ca apoi sa se linisteasca. Aceasta este calatoria voastra de vindecare. Suprafata iluziei sau calmul sunt transformate pentru a permite energiilor sa se miste si, atunci cand ele se linistesc din nou, totul devine calm si o noua vibratie energetica a fost creata.

Scopul vostru este atat de important incat adevarata sa natura este ascunsa voua, pentru ca mintile voastre omenesti nu pot patrunde maretia rolurilor pe care le jucati in inaltare. Dar sufletul vostru are o constienta care se extinde in cosmos, dincolo de limitele perceptiei umane. Fiecare pas de pe calea voastra reverbereaza pana la Ceruri pe masura ce inchideti toate caile ce aduc energiile joase pe planul pamantesc. Aceasta este inaltarea si voi sunteti conducatorii ei. Bucurati-va de calatoria care v-a adus aici, deoarece era necesara si face parte din planul vostru divin si cosmic! Asumati-va rolul de integratori ai Pamantului in locul care i se cuvine in cosmos si sarbatoriti- va pe voi insiva ca emisari divini, multidimensionali si fara varsta ai inaltarii!

Salbaticii barbati Cristal

Dintre toti membrii generatiilor care au adus energia de Cristal si Indigo pe lume, barbatii Cristal adulti au de infruntat, probabil, cele mai dificile provocari. Asemenea majoritatii altor adulti, cei Indigo, ei au acum in jur de 40 de ani sau mai mult si s-au luptat cu propria energie aproape toata viata. Cea mai mare provocare pentru barbatii maturi Cristal a fost sa aduca un aspect mai bland al energiei masculine intr-o lume care se astepta ca ei sa continue energiile dominatiei si controlului, care au facut parte din energiile masculine de la inceputul timpurilor. Aceste suflete sensibile, blande si bune aveau de adus compasiunea, empatia si sentimentul inapoi in campul energiei masculine, care s-a disorsionat in secole de concentrare asupra puterii, dominatiei si controlului. Multi au incercat sa isi schimbe energiile sufletului grup alaturandu-se unor familii profund disfunctionale, agresive si orientate catre control. Altii au ales muzica, arta si scrisul ca vehicule ale schimbarii. Altii au intrupat diverse boli fizice pentru a da nastere la compasiune.

Din cauza faptului ca acesti barbati au intrupat energia compasiunii si a sentimentelor, care era considerata ca apartinand femeilor, s-au gasit intr-un spatiu greu de identificat si foarte gresit inteles. Nimeni nu era pregatit sa devina sau sa accepte o energie masculina mai „feminina” si asta a dus la multe neintelegeri. Asa ca, barbatii Cristal au dat inapoi, pentru ca au tendinta aceasta, pentru a se proteja, fiind gata sa astepte timpul potrivit. Unii au devenit foarte retrasi, altii au evadat intr-o existentza foarte spirituala, care ignora cu totul lumea materiala.

Acum a venit vremea lor, vremea sa iasa din cocon si sa paseasca in lumea care are nevoie de o noua definitie a energiei masculine. Zilele dominatiei si controlului masculin au apus si barbatii Cristal se pot reconecta acum la partea lor „salbateca”, care inseamna exprimarea compasiunii si a creativitatii, pe care le-au retinut atata vreme. Ce forme poate lua aceasta? Poate fi orice ii inspira si ii motiveaza, ce le aduce bucurie, pace si implinire in viata. Deoarece ce nu ii deranjeaza sa lucreze in randul doi, au nevoie de o iesire pentru energiile lor care sa le permita sa isi exprime darurile ramanad centrati in propria putere. Lumea este gata pentru aceasta noua energie masculina si depinde de voi sa o faceti cunoscuta lumii, explicandu-i si cum sa o foloseasca.

Lectiile spiritului



Venirea pe Pamant este ca si cum ti-ai alege o facultate si un curs principal de studiat. Noi ne aflam pe nivele diferite de evolutie spirituala si ne-am intrupat pe Pamant in acele circumstante care servesc cel mai bine nevoilor noastre spirituale. In clipa in care ii judecam pe ceilalti pentru greselile si pentru slabiciunile lor, noi facem dovada unei slabiciuni personale, intrucat noi nu avem cunoasterea necesara pentru a-i judeca in mod corect pe ceilalti.

Fragmentul de mai jos este marturisirea unei femei, Betty Eadie, care, aflata in moarte clinica, a trait urmatoarea experienta, pe care a povestit-o apoi in cartea “Imbratisata de lumina”, aparuta la Editura Adevar Divin:
“Cerurile mi s-au deschis din nou si am revazut Pamantul. De data aceasta, vederea mea spirituala s-a focalizat asupra unui colt de strada dintr-un mare oras. Am vazut acolo un betiv cazut langa o cladire, complet ametit de bautura. Una din insotitoarele mele m-a intrebat:


, i-am spus eu, neintelegand de ce trebuie sa privesc acest spectacol dezgustator. Insotitoarele mele au devenit dintr-o data agitate, spunandu-mi:

Mi-au revelat in continuare spiritul betivului. Am vazut astfel un barbat maret si plin de lumina. Iubirea emana din intreaga lui fiinta. Am inteles cu aceasta ocazie ca era foarte iubit in ceruri. Aceasta mare fiinta spirituala s-a intrupat pe Pamant cu intentia sa isi ajute un prieten de care era foarte apropiat din punct de vedere spiritual. Prietenul lui era un avocat celebru, care isi avea biroul la doar cateva strazi departare de locul in care era cazut betivul.

Desi acesta din urma nu isi mai amintea nimic de legamantul pe care l-a facut inainte de a se intrupa pe Pamant, menirea lui era de a-i reaminti prietenului sau de nevoile celorlalti oameni. Am inteles ca natura avocatului era in mod natural plina de compasiune, iar vederea betivului cazut va aprinde in el dorinta de a face mai mult pentru oamenii nevoiasi.

Stiam ca cei doi se vor vedea si ca spiritul avocatului il va recunoaste pe cel din interiorul betivului, fiind astfel stimulat sa faca mai mult bine. Cei doi nu isi vor aminti de rolurile pe care si le-au asumat in lumea spirituala, dar isi vor indeplini totusi misiunile. Betivul si-a sacrificat viata pe Pamant pentru a-i fi de folos prietenului sau. De aceea, el isi va continua evolutia spirituala in lumea spirituala, iar calitatile care i-au lipsit pe Pamant ii vor fi date in aceasta lume, cu varf si indesat.

Mi-am adus aminte ca si eu m-am intalnit de-a lungul vietii cu diferite persoane care mi s-au parut familiare. Din prima clipa in care le-am cunoscut, am simtit o apropiere instinctiva fata de ele, ca si cum le-as fi recunoscut, desi nu stiam de unde provine acest sentiment. Acum imi dadeam seama ca mi-au fost trimise in cale cu un scop precis si ca am avut dintotdeauna legaturi speciale de prietenie cu ele.

Insotitoarele mele mi-au vorbit din nou, scotandu-ma din gandurile mele. Mi-au spus ca atata timp cat imi va lipsi cunoasterea pura, cel mai bine este sa nu judec niciodata pe altcineva.

Cei care treceau pe langa betivul cazut pe strada nu ii puteau vedea spiritul nobil si nu il judecau decat dupa aparenta sa exterioara. Si eu m-am facut vinovata pe Pamant de acest tip de judecata pripita, evaluandu-i pe ceilalti in functie de bogatia lor sau de alte capacitati exterioare. Acum imi dadeam seama cat de nedreapta am fost, intrucat nu stiam nimic despre viata lor, dar mai ales despre spiritul lor.

Cu totii avem nevoi, nu doar saracii, si cu totii am facut un legamant in lumea spirituala sa ne ajutam unii pe ceilalti. Din pacate, atat timp cat ne aflam pe Pamant, noi uitam de legamantul facut si avem tendinta sa cadem prada egoismului. De aceea, ne sunt trimisi ingeri, sub chipul unor oameni, care sa ne stimuleze sa ne aducem aminte si sa ne indeplinim aceste legaminte. Noi nu ii recunoastem, pentru ca ne apar ca niste oameni obisnuiti. Cert este insa ca ei ne insotesc mult mai frecvent decat am putea crede.

Asadar, lectia pe care e bine sa o invatam de aici: sa ajungem singuri la concluzia ca oamenii saraci sunt la fel de demni de stima si de pretuirea noastra, ca si cei bogati. Sa ii acceptam pe toti ceilalti, inclusiv pe cei diferiti de noi. Absolut toti oamenii merita iubirea si bunatatea noastra.

Nu avem dreptul de a fi intoleranti, plictisiti sau maniosi fata de nimeni. Nu avem dreptul de a-i privi de sus sau de a-i condamna in sinea noastra. Singurul lucru pe care il luam cu noi din aceasta viata este binele pe care l-am facut celor din jurul nostru.

Am inteles cu aceasta ocazie ca toate faptele noastre bune si cuvintele amabile pe care le-am adresat celor din jur se vor intoarce asupra noastra insutite, binecuvantandu-ne viata. Adevarata noastra putere salasluieste in bunatatea si caritatea noastra."

Sursa: aimee.ro

Alchimie spirituala - Ioan Muntean



1. CE ESTE ALCHIMIA SPIRITUALĂ?

Alchimie spirituală semnifică transformarea fiinţelor umane în aur şi transformarea calităţilor noastre inferioare, precum frica, ignoranţa, vrăjmăşia şi ruşinea, în cele mai preţioase lucruri care există: iubire, iluminare, fericire şi împlinire.

Paşii alchimiei, care încep de la naştere şi duc în cele din urmă la transformarea totală, au fost parcurşi atunci când o persoană a trecut dincolo de limitări, a aruncat toată teama şi a descoperit spiritul pur din interiorul său.

Adevărata alchimie este înlăuntrul nostru. Maestrul este un agent catalizator.

2. CE ESTE VIAŢA?

Corpul nostru este format din miliarde de celule care intră în diverse combinaţii până formează corpul. În mod similar fiecare dintre noi suntem o parte din Creaţia Divină, din Întreg. Aşa cum arată şi dr. Janine Fontaine corpul fizic reprezintă numai 5 – 10 % din ceea ce este omul, restul fiind energie şi informaţie de vibraţie înaltă(suflet, spirit…). Prin intermediul acesteia suntem în legătură cu întreaga creaţie şi în primul rând cu cei apropiaţi nouă: copii, neamuri, prieteni …

Toate formele de viaţă sunt sisteme de energie, care transmit semnale şi vibraţii. Noi – corpul nostru fizic, emoţional, mental şi spiritual – suntem câmpuri de energie în mişcare, cu toţii rezonând şi vibrând la propria noastră frecvenţă de vibraţie unică şi transmiţând unde de energie.

Viaţa este o şcoală a creşterii armoniei sufletului nostru cu restul Creaţiei Divine. În parabola fiului rătăcitor Iisus ne descrie călătoria de la perfecţiunea inconştientă, prin imperfecţiunea aparentă şi „rău”, până la perfecţiunea conştientă. Fiecare trebuie să ne urmăm propria cale. O credinţă devine eliberatoare numai prin experienţă proprie.

Indicatorul nivelului de armonie este bucuria. Iisus ne arată că Dumnezeu este Lumină şi Iubire.

Trebuie să fim în contact cu corpul, să-l iubim, să fim conştienţi de el, să ştim mereu ce e cu el.

3. CE ESTE BOALA?

Starea de sănătate este starea de armonie perfectă cu Întregul. Orice stare de dizarmonie este stare de boală şi creează încetiniri ale funcţionării pe subtil şi ulterior pe fizic. Şi un gând de vibraţie joasă are ca efect reducerea imunităţii. Bolile şi necazurile le văd ca semne ale insuficientei armonii între sufletul nostru şi restul Creaţiei.

Deşi medical clasic toate bolile sunt grupate sub diferite denumiri, din punct de vedere energetic şi informaţional fiecare boală este diferită de celelalte.

Ori de câte ori apare o boală, cu până la şase luni înainte de a se manifesta pe corpul fizic sunt transmise continuu semnale. Schimbările apar mai întâi în sistemul energetic şi informaţional şi apoi se manifestă în corpul fizic.

4. CARE SUNT CAUZELE BOLILOR?

Toxicitatea din gândurile negative, emoţiile negative nerezolvate, poluanţi, gunoaie, hrană necorespunzătoare etc., afectează câmpurile de energie ale corpului.

Expunerea repetată sau prelungită la stres eliberează substanţe chimice hormonale, cum ar fi cortizonul, colesterolul şi adrenalina, care slăbesc sistemul imunitar şi cresc riscul apariţiei de cheaguri de sânge şi a întăririi arterelor. Stocarea de emoţii negative în corpul fizic creează blocaje de energie care, în caz că sunt nerezolvate, vor conduce la distrugere şi boală.

Consider că toate bolile sunt ale sufletului. Una din principalele cauze ale bolilor este orgoliul. Cel orgolios nu se poate conştientiza ca parte a Întregului si ca efect nu-şi poate primi corespunzător energia şi informaţia de care are nevoie.. Aceasta creează dificultăţi sufletului chiar şi după plecarea din această viaţă.

5. PAŞI PE… CALE

Calea ne-o arată Iisus de 2000 de ani. Tot mai mult, pe măsură ce progresează, o reconfirmă şi ştiinţa. “Deveniţi o mlădiţă din vie” ne indică Iisus.

Importantă e trăirea şi nu teoria pentru că toată teoria din lume nu face cât un gram de practică. Cei de care mă ocup conştientizează că deşi este important şi ceea ce discutăm este mult mai importantă energia pe care o primeşte sufletul lor fiind în legătură cu mine. Mulţi o percep ca fiind între noi, o legătură continuă, iar când intrăm în legătură prin telefon sau direct, ridicarea lor este şi mai puternică.

Să conştientizăm că Dumnezeu este în toţi şi în toate, că totul este un imens templu divin din care facem şi noi parte, şi făcând tot ce simţim nevoia să facem să lăsăm grijile în seama lui Dumnezeu.

Indiferent ce fac ceilalţi noi cu bine să răspundem pentru că prin aceasta noi ne înălţăm cu sufletul spre Dumnezeu şi primim mult mai multă putere…

Să conştientizăm că Dumnezeu este lumină şi iubire şi de ceea ce iubim ne putem apropia.

Pentru a se duce răul care este de altă dată în jurul nostru trebuie să ne rugăm, dar trebuie să învăţăm şi să ne rugăm.

Să conştientizăm că şi bolile şi necazurile sunt îndemnuri de a ne întări armonia sufletului cu Dumnezeu.

Să ne bucurăm de binele celorlalţi şi în rest să-i lăsăm în seama lui Dumnezeu să-şi înveţe lecţiile, să nu-i judecăm.

Sufletul nostru trebuie să fie numai în legătură cu Dumnezeu. De orice ne ataşăm se creează probleme. Starea normală este de bine, de sănătate, de bogăţie. Bogăţia să o înţelegem ca un cadru divin în care ne aflăm şi nu ca fiind a noastră. Urmaşii trebuie să-i vedem ca daruri de la Dumnezeu şi abia apoi ca pe copiii şi nepoţii noştri.

Să trăim în prezent şi să ne bucurăm de fiecare clipă. Singurul timp real este prezentul. Numai când trăim în prezent putem fi în legătură cu Dumnezeu, ne trăim cu adevărat viaţa, suntem cu adevărat vii. Când ne bucurăm se înalţă sufletul spre Dumnezeu, se curăţă de aspectele mai puţin bune, se luminează viitorul.

Să facem cu bucurie şi mulţumire ceea ce simţim nevoia să facem. Când suntem mulţumiţi cu ceea ce facem efectul la ceea ce facem este cu atât mai bun şi înălţarea sufletului spre Dumnezeu cu atât mai stabilă.

Să avem întotdeauna imaginea de bine spre care tindem ca şi cum Dumnezeu le rezolvă pe toate. Să facem tot ce simţim nevoia să facem, şi pe măsură ce se înalţă sufletul spre Dumnezeu se curăţă şi informaţia care vine de la Dumnezeu, o primim mai clară, gradul de adevăr din ceea ce simţim că trebuie să facem este mai ridicat. Să ne bucurăm că se face voia lui Dumnezeu, să le primim pe toate cu smerenie, bucurie, mulţumire, sufletul deschis.

5.1 Dacă se poate să fim în legătură cu un maestru

Adevărata alchimie este înlăuntrul nostru. Maestrul este un agent catalizator. Tot ceea ce avem nevoie este înăuntrul nostru. Într-o reacţie chimică, pentru ca ea să poată avea loc, suportul de energie şi informaţie vine de la catalizator. În mod similar, de la maestru vine energia şi informaţia de care avem nevoie pentru a ne putea transforma.

Discipol este cel care este gata să primească, care e pasiv, deschis, vulnerabil. Iar maestru e cel care curge, care se revarsă, împrăştiindu-şi spiritul în existenţă. Şi cea mai bună cale este să devină hrană pentru aceia care caută adevărul. Asta este împărtăşania lui Iisus.

Oricând discipolul e pregătit maestrul apare. Când eşti pregătit Dumnezeu te caută. Oricând eşti pregătit, sămânţa va încolţi, bobocul va deveni floare. Pregătirea înseamnă aşteptare – aşteptarea e singura rugăciune pe care poţi s-o faci. Numai credinţa poate să aştepte.

Dacă poţi să aştepţi cu bucurie, nu va fi nevoie să mai aştepţi mult, pentru că divinul ţi se poate întâmpla numai când aşteptarea ta este extatică, plină de bucurie. Aşteaptă cu infinită răbdare, cu bucurie, cu extaz, şi atunci nu va mai fi nevoie să aştepţi, se poate întâmpla chiar şi în clipa asta. Dacă eşti deschis, pasiv, nimic nu poate împiedica lumina să intre.

Un fenomen viu, un maestru, prin simpla sa prezenţă creează un mediu. Şi, când intri în acel mediu, intri într-o familie, devii o parte a sufletului maestrului. Acum vei exista ca parte a maestrului şi el va exista prin tine.. Maestrul va avea grijă de tine în toate privinţele, vei fi acolo în intimitate, în strânsă apropiere.

Iisus a spus: “Luaţi şi mâncaţi acesta este trupul meu”. Când suntem în apropierea unui maestru el curge în noi, devine un curent înlăuntrul nostru. Vine la noi, ne umple până în centrul cel mai adânc. Nu trebuie să facem nimic, trebuie doar să fim receptivi în prezenţa lui – apropiat, receptiv, deschis.

5.1.1 Ce se face şi prin intermediul meu ?

Dumnezeu Tatăl, Întregul, lucrează prin intermediul fiecăruia dintre noi, fiecare fiind parte din Întreg, din Creaţia Divină. El lucrează şi prin intermediul meu. Iisus ne spune tuturor că Tatăl este cel care face lucrarea.

Primul care a văzut ce se face prin intermediul meu a fost un preot înalt în credinţă şi profesor la o facultate de teologie. El îi explica altui preot, care-l avea ca duhovnic din facultate, că …”e chirurgie cu lumină pe suflet” şi „se făcea şi în vechime prin oameni aleşi” …

A doua caracterizare importantă am primit-o prin mesaj de Sus prin intermediul Elenei I. când am rugat-o să-mi facă o caracterizare la începutul activităţii mele la SETRAS. Prin aceasta se arată şi rolul meu de catalizator… Pentru că este util în înţelegerea acestei lucrări îl prezint în anexă. Şi eu văd cum acestea toate se realizează şi prin intermediul meu.

Şi să ţinem minte că Iisus ne spune tuturor că acestea toate le putem face şi altele pe deasupra. Şi cei cu care lucrez văd cum starea de armonie se transmite şi spre cei apropiaţi lor, în primul rând spre copii ca şi cum fiecare ar face terapie de înalt nivel. Cei care făceau deja terapie simt cum efectul ei se îmbunătăţeşte şi ei se încarcă din ce în ce mai puţin de la cei de care se ocupă.

5.2 Să conştientizăm UNITATEA

Corpul nostru este format din miliarde de celule care intră în diverse combinaţii până formează corpul. În mod similar fiecare dintre noi suntem o parte din Creaţia Divină, din Întreg.

De la Dumnezeu Tatăl le primim pe toate şi prin intermediul nostru Dumnezeu îşi face lucrarea după cum ne spune Iisus. Când ne îndeamnă „toată grija cea lumească de la noi s-o lepădăm” ne arată că suntem o parte din Creaţia Divină şi să facem tot ce simţim nevoia să facem, dar, să lăsăm grijile în seama lui Dumnezeu. Când realizăm aceasta se rezolvă mai multe şi ne consumăm mai puţin. Aşa cum demonstrează şi medicina, grijile au ca efect o auto otrăvire…

Dumnezeu este pretutindeni. Tot ce e, e divin. Dumnezeu înseamnă pur şi simplu întreaga existenţă, totalitatea, oceanul care ne înconjoară, oceanul vieţii. Să-l vedem în toate pe Dumnezeu. O dată ce putem să vedem asta, fericirea e doar produsul secundar, pacea se produce pur şi simplu.

Primul lucru care trebuie ţinut minte – Divinul este aici şi acum, însăşi existenţa, însăşi respiraţia, noi înşine. Până când divinul nu este experienţa noastră, credinţa e zadarnică.

Întreaga existenţă este armonie. Nu poate exista altceva decât un joc cosmic. Să privim lumea ca pe un ocean în care noi suntem valurile şi apoi să continuăm să unduim, să ne jucăm.

Aşa cum arată şi dr. Jeanine Fontaine corpul nostru fizic reprezintă numai 5 – 10 % din ceea ce este omul, restul fiind energie şi informaţie de vibraţie înaltă(suflet, spirit…). Prin intermediul acesteia suntem în legătură cu întreaga creaţie şi în primul rând cu cei apropiaţi nouă: copii, neamuri, prieteni …Suntem parte a tot ceea ce considerăm a fi lumea noastră, şi strâns întreţesuţi cu tot acest tot. Suntem toţi expresiile aceleiaşi vieţi. Nu contează unde ne aflăm, rugăciunile noastre sunt auzite de toţi. Cu toţi Una suntem.

Suntem în rezonanţă – “acordaţi” la lumea noastră. Suntem parte a ceea ce percepem. Corpul nostru este un templu care ne adăposteşte sufletul. Orice se întâmplă cu lucrurile din această lume, este resimţit de corpurile noastre. Nu existăm decât ca Unul în această lume. Prin uşurarea durerilor altora, uşurăm şi durerile noastre. Iubindu-i pe ceilalţi ne iubim pe noi înşine. Cheia către unimea noastră este capacitatea pe care o avem de a transforma lumea în care trăim. Dar pentru aceasta trebuie în primul rând să ne acceptăm aşa cum suntem pe noi şi ceea ce este în jurul nostru. Transformându-ne pe noi, se transformă şi ceea ce este în jurul nostru, influenţa simţindu-se la nivel de Întreg.

Cu voinţă proprie, suntem un fragment care se luptă cu tot universul, având o cantitate infimă de energie. Şi acea energie este dată de univers. Universul este atât de jucăuş încât ne şi lasă să ne luptăm cu el, ne dă energie. Orice voinţă este împotriva naturii. Când spunem din toată inima “Facă-se voia Ta, nu a mea” – “Ta” se referă la divinitate, la totalitate, întreg – devenim pentru prima dată puternici. Dar această putere nu ne aparţine nouă – noi suntem doar un canal, un culoar. Această putere îi aparţine cosmosului.

Dumnezeu există pretutindeni – unul în toate. Singură unitatea există, cele multe sunt doar formele ei. Ele nu există în realitate împărţite, divizate, numai par divizate; în adâncime una sunt.

5.3 SĂ TRĂIM ÎN PREZENT!

Un altul dintre ucenici I-a zis: “Doamne, dă-mi voie întâi să mă duc şi să îngrop pe tatăl meu”. Iar Iisus i-a zis: „Vino după Mine şi lasă morţii să-şi îngroape morţii lor”. [Evanghelia după Matei 8,21]

Pentru conştiinţa obişnuită, ordinară, trecutul este timpul real, iar prezentul este doar trecerea de la trecut la viitor, este doar o trecere momentană. Trecutul este real şi la fel şi viitorul, dar prezentul este ireal pentru conştiinţa obişnuită. Pentru o fiinţă deşteptată numai prezentul este real. Numai atunci când omul se trezeşte, prezentul e real, iar trecutul şi viitorul devin amândouă ireale.

Să fim în clipa prezentă. Prezenţa este necesară pentru a deveni conştienţi de frumuseţea, măreţia şi sfinţenia naturii. Clipa de acum poate fi considerată elementul principal. Aici şi acum ,este singurul punct, din care putem ajunge la Dumnezeu. Îl descoperim pe Dumnezeu în momentul în care realizăm că nu este nevoie să-l căutam. El este în noi şi în tot ceea ce există. Numai Creaţia Divină există. Să ne aducem toată fiinţa în clipa prezentă. Tot ce există, există aici şi acum. Ori de câte ori ne dăm seama că ne ducem în trecut sau viitor să nu facem o problemă din asta. Să venim în prezent pur şi simplu. Niciodată să nu ne pară rău pentru trecut. Să trăim fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima. Numai atunci o vom încheia. Trebuie să ne încheiem socotelile în fiecare clipă. Să ne spunem: “Dacă trebuie să fac ceva, trebuie să fac aici şi acum, complet!” Să încercăm să acordăm atenţie acţiunilor în sine şi nu rezultatelor. Să acordăm atenţie deplină tuturor lucrurilor pe care ni le aduce în faţă prezentul. Să permitem lucrurilor să fie aşa cum sunt, atâta tot.

Să locuim în prezent şi să vizităm din când în când trecutul şi viitorul, atunci când trebuie să facem faţă aspectelor practice ale unei situaţii. În acest mod percepem o cunoaştere care nu distruge sacralitatea şi misterul vieţii ci conţine o iubire şi un respect profund pentru tot ceea ce există.

Nicodim l-a întrebat pe Iisus: “Învăţătorule, cum pot să intru în Împărăţia lui Dumnezeu?” Iisus a răspuns: “Adevărat îţi spun că dacă un om nu se naşte din nou, nu poate vedea împărăţia lui Dumnezeu.” Această renaştere e un proces continuu. Trebuie să ne renaştem în fiecare clipă. Să murim în fiecare clipă pentru trecut, oricum a fost el, frumos sau un iad. Viaţa este o naştere continuă iar moartea e şi ea continuă. Să fim clipă de clipă proaspăt şi tânăr, să renaştem în fiecare clipă. Iar dacă suntem proaspeţi nu putem decât să asistăm, să fim martori.

5.4 Să fim conştienţi!

Să trăim clipă de clipă, atenţi, conştienţi de noi şi de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, şi să răspundem clipă de clipă.

Conştienţa nu e ceva care trebuie cultivat; ea există deja, trebuie doar să fie trezită. Omul conştient este bun pentru că este conştient. Iar la lumina conştienţei, răul dispare la fel cum dispare întunericul la lumina zilei.

Să fim totali în acţiunile noastre, să fim conştienţi. Aceasta înseamnă să nu avem alte gânduri Corpul, mintea, sufletul să fie în armonie în timp ce facem orice lucru şi astfel lucrurile mărunte se transformă, devin acţiuni luminoase.

5.5 Să semănăm armonie!

Ceea ce semănăm aceea culegem.

Când Iisus ne spune “întoarce şi celălalt obraz” încearcă să exprime simbolic secretul lipsei de rezistenţă şi de reacţie. Când ne îndeamnă “să ne rugăm pentru cei ce ne urăsc şi ne blestemă” Iisus ne transmite dacă noi răspundem cu bine, indiferent de acţiunile celorlalţi, ne ridicăm pe plan spiritual şi primim mult mai multe

5.6 Să conştientizăm că DUMNEZEU ESTE LUMINĂ ŞI IUBIRE!

Iisus ne arată că „Dumnezeu este lumină şi iubire.” Când îl conştientizăm ca iubire ne putem apropia de el. Din acest punct de vedere este frumoasă şi pilda cu “fiul rătăcitor”. Când se întoarce nu-l întreabă nici de ce s-a îndepărtat, nici ce a păcătuit, ci este primit cu lumină şi iubire simbolizat prin tăierea viţelului cel gras. Aceasta este foarte important pentru că ne putem apropia mult mai uşor de Dumnezeu.

5.7 Să învăţăm să ne rugăm!

Ca să se ducă încărcătura negativă care este în jurul nostru trebuie să ne rugăm. Dar aşa cum ne arată şi Iisus trebuie să învăţăm să ne rugăm. El ne transmite rugăciunea “Tatăl nostru” dacă nu suntem în stare să ne rugăm în linişte. Dacă mintea ar fi liniştită şi am putea conştientiza că suntem parte din Creaţia Divină şi că de la Dumnezeu le primim pe toate şi prin intermediul nostru Dumnezeu Tatăl este cel care-şi face lucrarea, şi ne deschidem sufletul să vină puterea divină care dă viaţă tuturor să ne facă bine şi apoi se duce să facă lucrarea lui cu cei apropiaţi nouă, cu toţi oamenii şi cu creaţia divină aceasta ar fi una din cele mai puternice rugăciuni.

Dacă simţim nevoia să ne rugăm cu cuvinte singurele rugăciuni bune cu cuvinte sunt cele în care mulţumim pentru ceea ce primim şi ce vom primi. Prin aceasta deschidem posibilitatea pentru a putea primi.

Când Iisus ne spune “acestea toate le puteţi face şi altele pe deasupra” ne arată că în noi este Dumnezeu care are puteri nelimitate, starea normală fiind de bogăţie, de sănătate, de bine. Noi trebuie să ne înălţăm cu sufletul spre Dumnezeu pentru a le putea primi pe toate. Când noi cerem, punem în evidenţă faptul că nu avem şi creăm condiţii ca să nu putem avea, sau să primim foarte greu ceea ce cerem.

5.8 Să respirăm cu LUMINĂ ŞI IUBIRE!

Chiar şi numai transformarea respiraţiei dintr-un act inconştient într-un act conştient, are efect deosebit. Înţelegând că şi în aerul din jurul nostru este energie divină putem conştientiza cum o dată cu aerul pe care-l inspirăm intră şi energia divină care ajunge în toate părţile corpului, face bine peste tot, vindecă peste tot, înalţă peste tot şi apoi rămânând în continuare plini de energie divină când expirăm se duce energie divină şi spre toţi oamenii, spre întreaga creaţie. Pentru cei care pot, să conştientizeze această energie ca lumină şi iubire divină. Cu cât semănăm mai multă energie divină, mai multă lumină şi iubire divină, cu atât mai multă culegem.

5.9 Să ne descărcăm de energia greşelilor!

Să conştientizăm că viaţa este o şcoală a creşterii armoniei sufletului cu Creaţia Divină şi se aseamănă cu şcoala clasică. Şi copilul până învaţă să tragă liniile drepte la începutul şcolii, câte exerciţii face şi, dacă se supără că nu le poate trage drepte de prima dată, nu învăţă niciodată să le tragă. Este important ca nici noi să nu ne punem cenuşă în cap dacă greşim pentru că amplificăm răul. Ceea ce putem face este să mulţumim la Dumnezeu că ne luminează şi să ne ajută să facem tot mai bine ceea ce facem.

Cea mai mare greşeală a omului este orgoliul, egoul, pentru că atunci când omul crede că el face lucrarea şi nu se conştientizează ca parte a Creaţiei Divine prin care Întregul, Dumnezeu Tatăl îşi face lucrarea, se separă de Întreg şi nu poate primi energia şi informaţia de care are nevoie. În rest conform legii semănatului cu cât de la noi pleacă mai mult bine cu atât mai mult bine culegem.

5.10 Să-i mulţumim lui Dumnezeu că ne luminează în loc să ne autocompătimim!

Să conştientizăm că şi bolile şi necazurile sunt semne că trebuie să ne întărim armonia sufletului cu Dumnezeu şi cu restul Creaţiei Divine. În loc să ne autocompătimim sau să-i compătimim pe ceilalţi este important să-i mulţumim lui Dumnezeu că ne luminează şi ne ajută să ne învăţăm lecţiile şi să ieşim din situaţia în care suntem. Prin aceasta ne deschidem şi primim ceea ce avem nevoie pentru a ieşi din situaţia în care suntem şi să trecem mai bine prin toate. Şi văd cum oamenii se pot recupera şi din cele mai grele boli când îşi învaţă lecţiile… În general bolile sunt vindecabile. Sunt mai degrabă oameni nepregătiţi să se vindece…

Energia de compătimire este energie de blocaj. Când îi compătimim le facem rău şi lor şi nouă. Când îi compătimim că sunt bolnavi le întărim boala. Când îi compătimim că au necazuri atragem şi alte necazuri asupra lor. Mulţi au primit aceleaşi boli ca cei pe care îi compătimeau pentru a pricepe că nu-i bine să compătimească.

5.11 Să ne bucurăm de binele celorlalţi în loc să judecăm!

Când ni se spune “să nu judecaţi” ni se atrage atenţia pe de o parte că nu suntem în stare să judecăm şi pe de altă parte că dacă judecăm atragem, prin rezonanţă, răul judecat asupra noastră.

În momentul când judecata încetează, prin acceptarea realităţii, facem loc iubirii, bucuriei, păcii. Să nu ne mai judecăm nici pe noi şi nici pe ceilalţi, să renunţăm la pretenţiile faţă de noi şi de ceilalţi. Cel mai important catalizator al schimbării într-o situaţie este acceptarea completă a situaţiei aşa cum este ea, fără a simţi nevoia de a o judeca sau a o schimba în vreun fel. Când acceptăm starea prezentă, fiecare moment este bun. Prin înălţarea noastră interioară se înalţă şi ceea ce se află în legătură cu noi.

5.12 Sufletul să fie numai în legătură cu Dumnezeu!

Sufletul trebuie să fie în legătură numai cu Dumnezeu pentru a primi ceea ce avem nevoie. Pentru sănătatea sufletului nostru de orice ne ataşăm, fie ca este vorba de familie, spiritualitate, bunuri…, trebuie să le pierdem sau să nu putem dispune de ele.

Starea normală este de bogăţie dar trebuie s-o înţelegem ca pe un decor divin în care ne aflăm şi pe care trebuie să-l folosim. Dacă credem că este al nostru şi un capăt de aţă ne face „bogaţi”.

Să înţelegem că urmaşii sunt în primul rând daruri de la Dumnezeu şi abia apoi copiii şi nepoţii noştri. Să ţinem la Dumnezeu din ceilalţi, la sufletul lor, şi abia apoi la ei ca oameni.

Să ne bucurăm când suntem în legătură cu oamenii înalţi pe suflet. Dar să nu-i comparăm între ei, să nu judecăm.

5.13 Să ne bucurăm!

Când Iisus ne spune că pentru a intra în Împărăţia Cerurilor trebuie să redevenim copii ne indică să fim în prezent precum copii şi să ne bucurăm ca ei. Abia când ne bucurăm clipă de clipă merită să trăim. La ce ne-ar fi util dacă am avea toată bogăţia de pe pământ, şi am fi cei mai grozavi artişti, sportivi … dacă nu ne putem bucura.

Starea normală este de bucurie că suntem în această viaţă care este o şcoală a creşterii armoniei sufletului cu Dumnezeu, cu Întreaga Creaţie. Dar până ajungem la această stare de bucurie continuă, de extaz, este util să ne bucurăm de faptul că-l regăsim tot mai frumos pe Dumnezeu, că ne întărim tot mai mult legătura sufletului cu Dumnezeu, ne putem bucura de toţi şi de toate… şi de flori, şi de copaci şi de păsări … şi de orice. Să conştientizăm că toate fac parte din Creaţia Divină, să conştientizăm frumuseţea şi măreţia Creaţiei Divine … Când ne bucurăm şi conştientizăm frumuseţea şi măreţia Creaţiei Divine creşte nivelul de vibraţie al sufletului, se curăţă de aspectele mai puţin bune, se deschide sufletul şi primim cu atât mai multă putere şi multe altele, se luminează viitorul.

5.14 Să fim mulţumiţi!

Ceea ce suntem este un rezultat a ceea ce gândim, vorbim sau facem. Pentru a ni se îmbunătăţi armonia cu Creaţia Divină putem pleca de la situaţia în care suntem şi prin paşii pe care-i putem face. Din acest motiv este foarte important ca făcând tot ce simţim că trebuie să facem, să ne acceptăm pe noi şi ceea ce este în jurul nostru aşa cum suntem şi să fim mulţumiţi cu cât şi cum putem face. Acceptarea şi mulţumirea sunt cele care asigură o bază solidă pe care ne putem ridica. Din acest motiv Iisus ne spune că “trebuie construită casa pe stâncă solidă”. Trebuie să înţelegem că viitorul nu se poate baza decât pe starea de acceptare şi de mulţumire. Dacă nu suntem mulţumiţi putem avea toate bogăţiile pe pământ şi să fim cei mai grozavi în toate domeniile că totul se destabilizează şi se pierde.

5.15 Să avem imaginea de bine spre care tindem!

Să avem întotdeauna imaginea de bine spre care tindem ca şi cum Dumnezeu le rezolvă pe toate. În acelaşi timp să facem tot ce simţim nevoia să facem, lăsând grijile în seama lui Dumnezeu, bucurându-ne că se face voia Lui, şi primindu-le pe toate cu smerenie, cu bucurie, cu mulţumire, cu sufletul deschis; să ne bucurăm că Dumnezeu îşi face lucrarea şi prin noi şi cei apropiaţi nouă.

Ioan Muntean - Alchimie spirituala

Mutarea in noile noastre spatii (Feb 2010 - de KAREN BISHOP)


Mutarea in noile noastre spatii

10 februarie 2010

Fiti bine veniti!

Tiparul energetic - cand in sus/cand in jos – continua, pe masura ce avansam in crearea noii realitati, piesa cu piesa. Acum, cream si miscam energia la niveluri foarte profunde, odata ce am progresat foarte mult, fapt care ne-a permis sa punem bazele noii realitati.

Pe 4 februarie, martea trecuta, am trecut printr-o noua schimbare si, desi aceste schimbari ne creeaza senzatii neplacute atunci cand apar, ele nu creeaza intentiile lor originare…scopul fiind mutarea noastra intr-un spatiu absolut nou, iar apoi alinierea noastra cu acest spatiu si cu noul mod de a trai si a fi.

Cand apar aceste tipare noi, ele par intotdeauna minunate la inceput, apoi noi trebuie sa ne aliniem cu ele, pentru a le da forma si consistenta. Asadar, cu toate ca nu par sa apara prea multe schimbari in ultima vreme, noi progresam cu adevarat, odata ce aceste energii ne imping si ne trag in acelasi timp, uneori in moduri caudate si neplacute.

Am inceput etapa “impins in afara” pe care am descris-o in postarile precedente WINGS. Ne-am ancorat in Pamant, ne-am impamantat si, fiindca progresam in mod corespunzator, impingem acum aceste noi energii de vibratie mai inalta si tipare in afara, pentru a depasi iluziile ramase din vechea realitate.

Aceasta miscare a energiei si elevarea noului nostru sine autentic si a viziunii unei noi realitati atat de diferite pot fi resimtite uneori ca o coliziune puternica. Ne putem simti tensionati, furiosi, frustrati sau sufocati, in timp ce ne straduim sa iesim din vechile energii, cu ajutorul noilor noastre energii de vibratie mai inalta.

Cu lunga etapa a “incoltirii” aproape incheiata (da, inca stam pe vine si hibernam, cu aceste suisuri si coborasuri din etapa „de jos”), sinele nostru imbobocit rasare din pamant si tinde catre soare.

Ciocnirea si contactul cu vechile energii pot fi neplacute, dar stim cu certitudine absoluta ca le vom depasi, fara exceptie (seamana cu un fel de lupta periculoasa! ...zambiti) . Am experimentat recent acest scenariu in situatii dificile din care au rezultat ceea ce as putea numi adevarate miracole. Vreau sa spun ca: “Lumina este acum adevaratul si legitimul regizor al noului Pamant; de aceea, Pamantului ii va fi daruita Lumina in toate modurile posibile. Aceasta este noua noastra casa…raiul nostru pe Pamant…si toate acestea se intampla acum”.

Pastrarea adevarului in tot ceea ce suntem si facem este un mod de viata si de a fi de inalta vibratie, ce poate servi in mod minunat la asigurarea noului loc in care traim in noua realitate. Iar daca trebuie sa devenim maniosi si foarte insistenti pentru a realiza acest lucru, atunci asa sa fie, fiindca mania poate fi uneori un mijloc de miscare si schimbare care, in mod cert, ne scoate din orice veche victimizare a lumii pe care am putea-o simti.

In plus, aceasta schimbare de marti si de vineri a creat un alt fel de fisura, odata ce unele energii au luat-o intr-o directie, iar altele intr-o alta directie. Vor exista intr-adevar trepte de frecvente vibrationale diferite in noua realitate, iar aceste miscari puternice nu fac altceva decat sa puna lucrurile in pozitiile si locurile potrivite. Ordinea a fost creata si asa trebuie sa fie. Daca ne-am aflat undeva unde nu ar fi trebuit sa fim niciodata, am fost adusi inapoi. Daca a fost necesar sa mergem inainte, am fost dusi inainte. Daca a fost necesar sa ne mutam intr-un anumit spatiu, apoi in altul, indiferent de directia in care mergeam, energiile acestui timp si-au indeplinit sarcina. Totul cu o perfectiune Divina.

Pe 15 ianuarie, am experimentat cateva evenimente cosmice, toate in aceeasi zi, care au sustinut tiparul unui nou inceput pentru fiecare dintre noi. Deci, cu toate ca acest tipar a venit deodata, in forta, parand apoi ca s-a risipit, de fapt nu este asa. Privind in urma, din locul in care ne aflam acum, comparativ cu locul in care eram in 16 ianuarie, am ajuns cu adevarat departe si ne-am apropiat mult mai mult de inceputul acelei noi realitati. Pentru ca in procesul Inaltarii lucrurile se desfasoara pas cu pas, iar noi trebuie sa ne integram si aliniem, iar cea de-a doua etapa nu face exceptie.

Ne conectam cu noile energii, ne simtim increzatori, pozitivi si privim lucrurile cu claritate si speranta; ne putem reaminti cine suntem si, probabil, care este pasul urmator; avem un nou sentiment de siguranta, care apoi dispare. In timp ce aceasta noua conexiune pare sa dispara, noi inca incoltim, aliniindu-ne, odihnindu-ne, eliberand orice ramasita de energie de vibratie mai joasa din interiorul nostru si pregatindu-ne pentru ceea ce suntem noi in mijlocul Creatiei.

In acest context, putem crede ca totul este in ordine intr-un anumit moment, iar apoi sa cadem intr-o pasa proasta, simtindu-ne disperati si inutili. In etapa a doua, acest proces (care a inceput dupa ce am realizat “trecerea”), difera foarte mult de procesul ce s-a desfasurat in prima etapa, fiindca cream de la zero (intrucat suntem separati de vechea realitate, iar acum nu mai exista treptele Inaltarii sub noi, care sa pastreze lucrurile intacte). Astfel, urcam si apoi coboram, pentru ca literalmente cream fiecare minut si fiecare piesa pe rand (acest proces nou si neobisnuit este descris in detaliu, impreuna cu alte aspecte, in noua carte electronica in curs de finalizare, asa ca nu voi spune prea multe despre ele in mesajele WINGS).

Ieri, ziua de 9 februarie a adus inca un val aparent intunecat si o aliniere mai profunda. Ne deplasam prin straturile vechi care mai salasuiesc in noi si, totodata, realitatea noastra exterioara se ajusteaza si se recalibreaza cu o mare intensitate. Lucrurile isi ocupa pozitia, se organizeaza si se conecteaza unele cu altele, pe masura ce urmatorul strat al noii retele capata forma. In acest fel, in acest timp de maxima importanta, noi trebuie sa stam in spate si sa lasam lucrurile sa apara. Vise ciudate noaptea (despre cum si unde ne-am potrivit cu vechea realitate, fiindca acum eliberam acele spatii in vis), nevoia de a dormi mai des si mai profund –sunt semne ale desfasurarii acestui proces.

Acum, ne aliniem la niveluri foarte profunde. Ne conectam cu o noua putere interioara, ceea ce poate avea un impact puternic asupra corpului si spiritului omenesc. Si, ca intotdeauna, epuizarea si oboseala joaca un rol important atunci cand deplasam cantitati enorme de energie in interiorul nostru. In acest timp, am putea sa nu vedem padurea din cauza copacilor, fiindca privim prin filtrul unei densitati in schimbare, ceea ce face ca totul sa para intunecat si mai sumbru, chiar daca pentru scurt timp.

A doua zi, ma plimbam de-a lungul raului, printr-o padurice din apropierea casei mele. Era o zi rara, insorita (am avut tipare neobisnuite de vreme aici, in New Mexico , precum in multe alte locuri de pe glob). Saptamanile intregi fara soare si frigul neobisnuit nu aveau nicio legatura cu viziunea si experienta mea anterioara in sud-vest! Dar lucrurile pareau altfel in acea zi. Puteam simti ca vremea incepea sa se schimbe, chiar daca era doar prima saptamana din februarie si era inca foarte frig. Aparusera mugurasi foarte mici in copaci. Aparusera buruieni verzi in curtea mea. De fapt, soarele era pe cer si stralucea. Gastele zburau si gagaiau. Si, intr-un mod foarte subtil, vremea incepea sa se incalzeasca.

In acelasi mod se desfasoara si crearea noii realitati. In spatele scenei, lucrurile se schimba si se transforma. Se pune mult in loc. Ne pregatim pentru ceva foarte nou si diferit…mult mai diferit decat am stiut vreodata. Si mult mai diferit decat ne-am fi putut imagina vreodata in mintile noastre din vechea realitate.

Cu multa iubire si recunostinta,

Karen Bishop

Sursa: Editura For You

O ALTA OPORTUNITATE PUTERNICA!



O ALTA OPORTUNITATE PUTERNICA! (II MULTUMIM ANEI NICOLAI
)
de Patricia Diane Cota-Robles

http://eraofpeace. org

Ori de cate ori avem ocazia sa ne reunim la nivel de constiinta cu masele de oameni ale Omenirii, putem amplifica Lumina din lume, in moduri foarte semnificative. Acest sfarsit de saptamana este una dintre aceste oportunitati. Maine seara, 12 februarie 2010, vom fi martorii Ceremoniei de deschidere a celei de-a XXI-a editii a Jocurilor Olimpice de Iarna. Se estimeaza ca peste patru miliarde de oameni vor urmari acest eveniment. Olimpiadele sunt intotdeauna un moment puternic de amplificare a Luminii din lume, deoarece Intentia Divina este ca acest eveniment mondial sa fie o demonstratie a lumii exterioare despre Familia Omenirii, ce se reuneste pentru a atinge cele mai inalte niveluri ale starii noastre de maestru.

Cupa constiintei colective a Omenirii va fi constituita odata cu Ceremonia de Deschidere si va creste in avant pana la Ceremonia de inchidere, din 28 februarie 2010. Pe durata acestei perioade, ii putem cere Companiei Cerului si Prezentei EU SUNT din fiecare persoana de pe aceasta planeta, sa se alature energiei ce se degaja din concentrarea atentiei Omenirii asupra acestui eveniment. Putem purifica aceasta energie, folosind Flacara Violet si consacrand aceasta energie spre a fi folosita pentru binele cel mai inalt al tututor formelor de Viata ce evolueaza pe Pamant.

Sambata, 13 februarie 2010 (duminica dimineata, la 4:51, ora Romaniei), ne vom bucura de o Luna Noua foarte puternica, a carei forta este amplificata de cateva alinieri ceresti, ce confera putere frecventelor Iubirii Divine de pe tot cuprinsul Universului. Cat de perfect se produce aceasta aliniere, in ajunul zilei in care, pretuntindeni in lume, este sarbatorita o Zi a Iubirii, Ziua indragostitilor!

Nimic nu se produce la intamplare, in timpul acestui Moment Cosmic din evolutia Pamantului. Compania Cerului a prevestit ca anul 2010 este “Anul Materializarii” . Acesta este anul in care arhetipurile pentru Noul Pamant vor incepe sa se materializeze in mod evident, in lumea formelor fizice. Nici o frecventa a Luminii nu este un catalizator mai puternic pentru materializare, decat Iubirea Divina si Transfiguratoare a Tatalui-Mamei Dumnezeu. Haideti sa valorificam pe deplin aceasta oportunitate extraordinara, ca sa extindem Iubirea lui Dumnezeu spre inima si mintea fiecarui barbat, femei si copil ce evolueaza pe acest Pamant minunat.

Vor fi sute si mii de Lucratori intru Lumina din lumea intreaga, care sa confere putere exercitiului de vizualizare de mai jos. Haideti sa ne reunim cu totii, zi de zi, pe durata Olimpiadei de iarna din 12-28 februarie 2010 si sa fim cea mai puternica forta a Iubirii Divine Transfiguratoare de care suntem capabili.

Dumnezeu sa VA binecuvanteze pentru dorinta voastra de a amplifica Lumina din lume!



CAMPUL DE FORTA AL IUBIRII DIVINE TRANSFIGURATOARE

Preaiubite Tata-Mama Dumnezeu, iti cer sa extinzi, acum, Flacara Iubirii Divine Transfiguratoare ce vibreaza in interiorul Flacarii Inimii din fiecare persoana. Faureste din acest Foc Sacru o extraordinara Inima de Iubire Divina si Curata, care sa invaluie intreaga Planeta Pamant.

Acest Camp de forta al Luminii magnetizeaza acum Iubirea lui Dumnezeu din fiecare nivel Inaltat de Fiintare din Univers. Acest influx puternic de Lumina se revarsa in, prin si in jurul fiecarei persoane de pe Pamant, iar cauza noastra planetara materializeaza Iubirea Divina, in inima si mintea fiecarui barbat, femei si copil.

Tatal-Mama noastra Dumnezeu transmite acum un semnal pentru a-i chema pe Arhanghelii Iubirii Divine Transfiguratoare. Doisprezece Arhangheli Solari si mareti ai Iubirii Divine si pure coboara acum in atmosfera Pamantului. Acesti Arhangheli puternici isi ocupa pozitiile strategice, la distante egale in jurul ecuatorului Pamantului, pe masura ce se pregatesc cu draga inima ca sa sprijine Omenirea, in aceasta lucrare a Luminii.

Ca o forta unita, Arhanghelii inspira Iubirea Divina Transfiguratoare din insusi centrul Creatiei, in inima si mintea fiecarei persoane de pe Pamant. Acest influx de Lumina se revarsa prin Flacara Inimii fiecaruia, creand o simfonie de Iubire Divina Transfiguratoare, care o insufleteste si o permeaza pe Preaiubita noastra Mama Pamant si TOATE formele ei de Viata.

Acest influx de Iubire Divina patrunde acum in Chakra Solara a Inimii din dimensiunea a cincea, a fiecarei persoane de pe planeta. Prezenta EU SUNT din fiecare barbat, femeie si copil devine un receptacul de Lumina, unificat in constiinta cu Prezenta EU SUNT din oricare alta persoana de pe Pamant, ce inspira, asimileaza, extinde si proiecteaza acest camp de forta al Iubirii Divine si Transfiguratoare, din cadrul Omenirii, a Taramului Elementalilor, a Lumii Ingerilor si intregii atmosfere a Pamantului.

Prezenta EU SUNT din fiecare persoana este acum Calea de Acces pentru aceasta Lumina stralucitoare. La nivelurile launtrice, fiecare persoana de pe planeta se bucura de acest camp de forta al Iubirii Divine Transfiguratoare.

Prin Prezenta EU SUNT, fiecare persoana vede culorile scanteietoare ale Iubirii, miroase parfumul Iubirii, aude Tonalitatile Cosmice si canturile emotionante ale Iubirii. Prin aceasta lucrare a Luminii, suntem cu totii, cu adevarat, Iubire in actiune. La nivel colectiv, schimbam vibratia principala a substantei Luminii primare, care s-a ocupat de crearea conditiilor distructive actuale, ce se manifesta pe Pamant.

Prin Iubirea Tatalui-Mamei noastre Dumnezeu, a celor Doisprezece Arhangheli Solari si a Prezentei EU SUNT din fiecare Fiinta Umana, suntem CAUZA acestui Camp de forta al Iubirii Divine Transfiguratoare, ce este ancorat acum pe Pamant. Am stabilit impreuna fortele spirituale de baza ale Iubirii Divine, cu ajutorul carora, in prezent, Omenirea se Inalta din indelungatul nostru exil in lumea intunericului, spre Taramurile de Lumina din dimensiunea a cincea.

Uniti in constiinta cu Taramurile Pamantului si Cerului, noi suntem Calea de Acces. Exploram si redescoperim mareata Familie a lui Dumnezeu, la care gasim sprijin total, pentru implinirea Planurilor noastre Divine.

Aceasta este ceea ce campul de forta magnetica al Iubirii Divine Transfiguratoare al Tatalui-Mamei noastre Dumnezeu atrage in fiecare dintre noi, la nivel personal si colectiv. Suntem inaltati spre o trezire profunda a constiintei Iubirii Supreme. Suntem, aici si acum, Maestrii Iubirii care am fost meniti dintotdeauna sa fim.

Suntem Fiinte de Iubire, care accepta responsabilitatea de a Iubi LIBER acest Pamant minunat si toate formele lui de Viata. Suntem Una cu aceasta planeta binecuvantata, iar planeta este Una cu noi.

Cei Doisprezece Arhangheli Solari amplifica acum Lumina lor prin Flacara din Inima fiecarei persoane. Aceasta lucrare a Luminii si fiecare persoana de pe planeta este inaltata intr-o octava mai inalta a Slujirii Divine. Fiecare persoana este implicata in co-crearea tiparelor de desavarsire pentru Noul Pamant. Fiecare persoana este in permanenta inzestrata cu Campul de Forta Cosmica al Iubirii Divine Transfiguratoare. Acest camp de forta ne initiaza, pe fiecare dintre noi, intr-un odin mai inalt al Serviciului Divin, in numele Omenirii si al intregii Vieti de pe aceasta planeta, pe masura ce ne delectam in Lumina incomensurabila a lui Dumnezeu.

Si asa este!

http://eraofpeace. org

Acest articol are drepturi de autor, insa aveti permisiunea mea de a-l impartasi prin orice mijloace, atata timp cat nu este modificat si se mentioneaza sursa.

©2010 Patricia Diane Cota-Robles

Informatiile din acest material lunar sunt oferite Omenirii de catre Fiintele de Lumina din Taramurile Adevarului Iluminat. Intentia Divina a acestor impartasiri celeste este aceea de a incuraja, conferi putere, inalta si inspira Omenirea, ingaduindu-ne sa vedem tabloul de ansamblu de pe durata acestor vremuri nemaipomenite, insa deseori provocatoare.

Sursa: Editura ForYou