Cine suntem noi !?


"Existenţa este absolută. Alfa şi omega sunt conştiinţa socială. Existenta este mai presus.

V-a trecut vreodată prin gând că aţi putea avea familie şi prieteni altundeva ? Cred că nu, pentru că sunteţi atât de orbiţi de ceea ce sunteţi şi de visul vostru. S-a gândit vreunul din voi că poate atunci când aţi venit aici şi aţi trecut prin marea cortină albastră, aţi lăsat pe cineva în urma ? Este posibil ca acele familii ale voastre, de un ordin superior, să aştepte întoarcerea voastră ?.

Uneori, carnea în care sunteţi şi credeţi că trebuie să fiţi, nu este cine sunteţi meniţi să fiţi. Uneori cînd ne trezim în miez de noapte învăluiţi în sudoare rece este pentru că aproape că am ajuns acasă, unde sufletul nostru aparţine şi unde cineva ne aşteaptă, cineva care ţine focul vieţii viu pentru noi, sau o lumânare în fereastră, care ştie că suntem aici şi că suntem pierduţi. Şi ei ne aşteaptă.

N-am vrut să auzim acele voci, le-m adormit şi ne-am şters fruntea cu batiste parfumate şi cu uleiuri ce miros a lămâiţă şi trandafiri, continuând piesa noastră. Şi întotdeauna a fost vocea aceasta, chemând de altundeva: "De ce nu vii acasă ? Eşti într-un vis acolo”. Iar noi ne spunem: Nu, tu eşti un vis, nu eşti adevărată, aici este realul.

Nu este real, iubirea mea. Eşti într-un vis.

De cîte ori am îndepărtat acea voce? De atâtea ori. Suntem cu adevărat străini în ţara străină. Suntem creatori de vis într-un peisaj de vis şi am suflat viaţa fiecărui participant la piesa noastră de teatru, căci este foarte uşor să faci asta.
Ştii, am toţi aceşti oameni în viaţa mea, pentru că ei mă ţin adormit, căci mi-e frică să mă trezesc
Şi poate că suntem cu adevărat Dumnezei, pentru că acesta este mesajul învăţăturilor, că am căzut în genetica cărnii, că jucam doar nişte roluri. Şi poate că fiecare rol pe care îl jucăm cu atâta frenezie, este un rol pe care noi l-am creat. Noi am creat lanţuri şi legături care să ne ţină legaţi de înspăimântâtoare ziduri.
Ei bine, maeştrii care întotdeauna au fost în stare să iasă din lanţuri, au fost cei care au înţeles că ei puseseră lanţurile.
Cînd lanţurile au căzut? Ne întoarcem acasă, la cei care au ars lumânarea în fereastră pentru noi, sau ne ducem la cei care joacă acelaşi joc şi îi salvăm. Dar sânteţi liberi. Nu mai trebuie să murim şi să ne naştem din nou.
Aceasta este gloria cunoaşterii a ceea ce sunteţi.

Deci la început, când toţi eraţi nişte scântei de lumină, de conştiinţă personală aţi făcut drumul în materie sau materie corporală. Aţi căzut şapte nivele de vibraţie, întru adevăr de conştiinţă. Aşa. Deci acum sunteţi la începutul evoluţiei. Şi la începutul evoluţiei, misiunea voastră a fost să faceţi cunoscut necunoscutul, ca entităţi nemuritoare ce sunteti, Dumnezeu, ceea ce toţi sunteţi, şi oglinda lui reflectoare care este personalul vostru “sine” (persoana în totalitate). Această călătorie este pentru Spirit şi Suflet într-o Carte a Vieţii, care se numeşte evoluţie."

În momentul în care vă contemplaţi fiinţa interioară, deveniţi separaţi de ea.
Când Tatăl s-a contemplat pe sine şi contemplarea a devenit lumină, mişcare. Deci fiecare din voi ati fost o particulă de lumină. Aceasta este forma voastră individuală cea mai înaltă.

Cât vă va lua să deveniţi un Spirit care trece conştient prin ziduri, poate fi în mai multe locuri deodată şi poaie materializa o masă plină? Tot atât de multă disciplinã ca atunci cînd vă treziţi în fiecare dimineaţă, trebuie să vă hrăniţi, să spălaţi, sã eliberaţi de deşeuri trupul, să faceţi tot ce trebuie ca sa-1 păstraţi în buna condiţie. Credeţi că Spiritul nu are nevoie de îngrijire? Credeţi că, doar aşa, într-o bunã zi o sã crească el singur şi o sã devină un mare Spirit? Trebuie să fie dezvoltat şi voi să vreţi asta. Are şi el nevoie de hrana lui. Are nevoie ca voi să fiţi el şi să-1 puneţi la lucru. Şi nu vă trebuie o viaţa întreagă ca să faceţi asta. Aţi putea dezvolta aceasta în doar şapte zile, prin umilinţă, modestie, pasiune şi dedicaţie. Dar trebuie să faceţi asta.

Un nou Pamânt şi un nou cer vor veni.
Va trebui să aruncaţi ancora în cer şi să ancoraţi în Spiritul vostru şi să spuneţi :" ce vreau mai mult în viaţa asta, vreau mai mult decât orice." Şi să doreşti să fii aceasta: impozant, impecabil, magnific, să fii capabil să visezi dincolo de limitele unui om obişnuit, să fii în stare să stai jos în fiecare zi, să întinzi mîna aceea şi să tragi din cer un gând, pînă ce devine fierbinte şi ce simţi în mănă şi să ştii că atunci cînd apare în faţa ta, sau în drumul tău, sau în maşina ta, tu l-ai facut, că tu poţi face asta.
Iar într-o zi poti face orice. Asta înseamnă să fii o fiinţă spirituală. Vindecă-ţi trupul, vederea, creierul, coapsele, inima. Totul se face în acelaşi fel.
Devenirea este un proces în care trebuie să fii singur. Devenind un Christ, este un proces singuratic.
Începi să devii conectat. Şi în timp ce călătoria voastră se apropie de final, se face intrarea în Era Vărsătorului, iar aceasta este Era lui Dumnezeu. Este Christ, este întoarcerea Christului (învăţaturile lui Ramtha, întoarcerea Cristului înseamnă că oamenii vor ajunge la superconştiinţă şi vor deveni Christi. Christ = întelept-iluminat.) Iisus a fost un Christ şi toţi oamenii au capacitatea de a deveni Chrişti. Este deşteptarea. Este superconştiinţa. Este un timp nou.
Cea mai mare iluzie care a existat vreodată este că voi sunteţi nimeni şi cu adevărat cea mai mare iluzie este ca sunteţi doar un produs al ingineriei voastre chimice, genele voastre.

Să nu renunţaţi niciodată la visurile voastre - niciodată. Niciodată.

Pentru ca cineva să fie întreg, să poată evolua, sã fie puternic - puternic, trebuie sã renunţe complet la trecut - să fie liber de trecutul său.

Fiecare celulă din corpul vostru a fost făcutã să trăiască veşnic. Este capabilă să se regenereze la cea mai tânără, înfloritoare formă şi să rămînă aşa un timp infinit.
Aceasta este învăţătura. Şi când aţi înţeles-o, aţi învăţat iniţierea completă în disciplina spirituală, când o puteţi aplica, atunci puteţi materializa o monedă în palmă. Atunci puteţi materializa pâine în palmã, arunci puteţi fi Spiritul cu adevărat, în totalitate. Atunci aţi intrat în rai, pentru că nu mai este nimic ce nu puteţi face. Şi atunci sunteţi schimbaţi, schimbaţi pentru totdeauna, aţi ieşit din încorsetarea a ceea ce se cheamă om. Nu veţi mai fi niciodată om din nou. Veţi fi veşnic o fiinţă spirituală, căci niciodată o fiinţă spirituală care a intrat în împărăţia cerului şi a mîncat la masa Domnului nu poate pierde aceasta.

Un Spirit este un Dumnezeu care râde. Un Spirit iubeşte cu adevărat, cu putere, magnific şi cu toată compasiunea. Omul este schimbător, capricios, Dumnezeu nu.

Fiecare particulă conţine în forma ei cea mai înaltă energie pozitivă şi negativă, pentru că dacă scazi frecvenţa luminii, începi s-o divizi. Astfel obţii gravitaţie –G- forţă - şi obţii ceea se se numeşte câmp magnetic. Singurul fel în care poţi obţine câmp magnetic este dacă ai energie pozitivă şi negativă.
Acum să luam o particulă de lumină. Aceasta s-a numit naşterea Dumnezeilor, la plural cea mai măreaţă naştere, când Existenţa s-a contemplat pe sine şi a dat naştere luminii. S-a numit naşterea Dumnezeilor Lumina. Din particulele de lumină au fost create la "modus operandum al vostru în formă de lumină - aceasta se numeşte sentimente — particulele gazoase, particule Z şi particule X, care au creat la rîndul lor, ceea ce savanţii voştri cred că a fost marele bum, ştiţi, teoria în care "bum! dintr-o dată, s-a întimplat totul" Ei bine, poţi spune asta dacă încerci să măsori timpul. Dar de fapt nu s-a întâmplat chiar aşa. Asta este numai daca măsori timpul ca sa ştiţi, să înţelegeti, trebuie să uitaţi de timp.
Fiecare din voi aţi fost o particulă de lumină, un întreg, un Dumnezeu. Şi Dumnezeii au creat prin procesul lor de gîndire. Ei erau deja dăruiţi cu un suflet. Eu ştiu ce credeţi voi că este sufletul El stă aici, în mijlocul pieptului, nu este aici sus, în cap, este într-o cavitate lângă inimă, muşchiul vostru etern. În acea cavitate este o lumină-esenţă. Cîntăreste cam 300g. Cînd vă simtiţi bine în sufletul vostru, voi crdeţi că simţiţi asta în inima voastră. Dar inima voastră este o pompa, nu se îndrăgosteşte de nimic, este sufletul vostru care simte.

Gândul a îngăduit luminii să se joace în întreg spaţiul tăcut şi rece.
Ce credeţi că susţine lumea? Ce vă ţine ca să nu cadeţi? Ce este?
Voi credeţi că în jurul lumii este un spaţiu gol - este gîndul. Este Existenţa. Aceasta este platforma numită veşnicie. Şi nu are înălţime sau lăţime. Este întregul, totul. Deci s-a născut materia, dar lumina încă prevalează. Deci voi toţi aţi prevalat la început. Voi aţi fost începutul. Voi ati creat timpul.

Ce este Sursa? Sursa - cauza creatoare, întruparea colectivă a lui Dumnezeu - este Dumnezeu exprimadu-şi totalitatea prin comunicare cu toate lucrurile în veşnicie. Întîi a fost el. Si tot ce a devenit, a devenit el însuşi, căci a luat bazele existenţei fiinţei sale de la El însuşi, gîndul pur, ca să devină creator, sa aibă gândul de a crea copacul, minunata floare şi alte lucruri ce se văd în mediul lor perfect pe planul vostru."

Ramtha

2 comentarii:

ungurean eugen spunea...

buna seara! urmaresc cu mult interes blogul dvs. de mult timp, ma culc noaptea tarziu citind cu atentie articolele postate aici si ma trezesc cu " dincolo de materie" si tatal nostru. eu va multumesc ca i-mi oferiti sansa de a citi articole de calitate de mai bine de un an. cu toate ca nu este singurul blog care-l citesc, acesta este pentru mine special. Dumnezeu sa va ajute, domnule Gabi in muca care o depuneti.

GabyS spunea...

Multumesc Eugen ca urmaresti blogurile mele! Ma bucur ca iti sunt de folos si imi face mare bucurie pentru orice mic ajutor pe care il pot oferi si eu, un ajutor absolut neconditionat...
Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Numai bine!