Experienta in pragul mortii...






11 comentarii:

Lilu spunea...

Minunatul gandul care te-a indemnat sa pui aceasta postare este un balsam,o speranta pentru cei care au pierdut o fiinta draga.
Mult noroc si sanatate sa-ti insoteasca mereu fiinta ta creatoare.!

GabyS spunea...

Ma bucur ca ti-a placut... sunt foarte multe motive si chiar dovezi ca dincolo exista si este locul de unde venim si ne intoarcem ...acasa.

Dupa scoala vietii si lectiile de aici ne intoarcem mereu "acasa" unde este minunat. Moartea este de fapt o inaltare/intoarcere acasa. Cei dragi care i-am pierdut cu totii sunt dincolo si vor mereu ca noi sa stim ca suntem sustinuti de ei si ca ei sunt bine acolo si ne vin in ajutor cand le cerem asta... si iubirea este peste tot...

Multumesc pt comentariu! Numai bine!

Lilu spunea...

Vreau sa confirm cu certitudine ca si eu am primit in vis o singura data o muzica sub forma unei flueraturi care parca venea ca un ecou si care nu o pot descrie in cuvinte cat de superba si linistitoare era.
In vis gandeam ca fiul meu plecat
fluiera asa frumos, desi el cand traia nu stia sa fluiere cu atat mai putin cu cat nu avea nici macar ureche muzicala.
Multumesc inca o data pentru cele doua postari care mi-au tradus anumite lucruri nedeslusite de sapte ani.

Brindusa (Brinda Dasha) spunea...

Superb intr-adevar. Si cele povestite, dar si muzica. IAr imaginile cu delfinii sunt extraordinare. Ce coincidenta sa o citesc chiar azi cand am semnat o petitie pt interzicerea uciderii acestor fiinte minunate, iar pozele aratau macelul a mii de delfini:
http://apps.facebook.com/causes/petitions/252?m=a4681d42&recruiter_id=100847486&ref=mf
Iar o coincidenta, cuvantul pe care trebuie sa-l copiez la validarea comentariului este "hunts".

Anonim spunea...

groaza mortii este mare,este mai usor sä te minti..mai greu este sä accepti realitatea in care dupä o vreme dispari..moartea este disparitia ta färä urme.restul este literaturä ieftinä.

GabyS spunea...

Anonim, tot respectul, care este realitatea? o stii cumva si nou nu?
Groaza mortii ne-a fost indusa, este doar o iluzie... realitatea este ca NOI SUNTEM, EXISTAM ACUM si totul este infinit... vei vedea ;)

Numai bine!

mariale spunea...

Excelent material, convingator. Mi-ar face placere sa am acces la muzica compusa de Frederic Delarue

mariale spunea...

Suntem atat de atasati de tot ce-i material dar si spiritual, incat e dificil sa acceptam ca dincolo de aceste realitati controlabile, exista altceva. Pe de alta parte, cred ca este in normalitatea vietii in trup pe care ne-am asumat-o sa avem indoieli. Marele apostol Petru, desi era prezent la toate miracolele facute de Iisus, totusi omeneste s-a indoit.Eliberarera de indoiala a disparut la pogorarea Duhului Sfant.

maraluc spunea...

Sunt intr-un moment delicat al vietii mele.Caut in fel si chip sa imi gasesc linistea si stiu ca numai in Inima lui Isus si a Mariei o voi gasi. Am gasit-o si-n aceste momente de muzica si destainuiri. Incerc vesnic sa ma abandonez Lui si sa trec de momentele de teama de disperare sau neincredere.Stiu ca nu a fost intamplator momentul acestei intaniri.As dori sa multumesc si eu tuturor. Lui, celei care a postat, celor care au comentat si chiar lui ANONIM care desi este sceptic a ajuns pe acest sit...si nu intamplator.

miky spunea...

Este real ceea ce descrie!
Multumesc pentru aceasta postare Gaby
Namaste!

GabyS spunea...

Va multumesc tuturor pt comentarii si pt vizitarea acestui blog!

Asa este... nimic nu este intamplator!

Fiti Binecuvantati! Doamne ajuta!
Numai bine!