Mesaj de la Meg Blackburn...


Vaaai, in ce timpuri traim! Energiile au fost spectaculos de stranii, cand sus, cand jos, si aud o multime de rapoarte despre cum ele ne afecteaza pe toti, in multe moduri. Multi vorbesc despre o stare de apatie totala, o incapacitate de a deveni motivati. De fapt, in multe cazuri este vorba de oameni care stau nemiscati pe canapea. Altii vorbesc despre vise foarte puternice care sunt deseori aproape cosmaruri, sau e vorba despre vise active si aparent fara sens. Aceste vise sunt mecanisme puternice, prin care ne ocupam de problemele noastre. Prin ele lucram in timp ce visam.

Altii se trezesc la realitati care sunt noi si diferite pentru ei. Acest lucru nu este neobisnuit, pentru ca energiile pe care le experimentam sunt, in principal, cele ale inceputului creatiei pe care le-am experimentat inainte.

Am observat ca materializarea a fost usoara in ultimul timp, dar rezultatele au fost cand sus, cand jos. Apoi, o realitate le manifesta si se retrage, apoi iar le manifesta si iar le retrage. Trebuie sa fim foarte puternici in credintele noastre despre ceea ce vrem sa cream si sa nu ne indoim de ele, nici macar un minut sau chiar o fractiune de secunda!

Continuam, de asemenea, sa vedem mari schimbari in viata noastra. In acest caz trebuie sa ne reamintim ca noi ne straduim, in mod constant, sa traim experiente de viata mai mari si mai marete. Schimbarile servesc la a ne aduce acest lucru. Va rog sa luati in considerare faptul ca daca ii cereti creatiei anumite schimbari, a opune rezistenta chiar schimbarilor pe care le-ati creat deja, nu va va servi la nimic!


Au aparut in aceasta perioada, odata cu aceste energii, si multe manifestari in corpul fizic. O intepenire generala, dureri de cap usoare spre moderate si chiar dureri in articulatii. Se manifesta deseori intreruperi repetate ale somnului si ceata mentala s-a rapandit in ultima perioada. De fapt, ieri, dupa o schimbare de vreme aici in USA, aproape toata lumea cu care am vorbit nu isi putea aminti cuvintele pe care voia sa le spuna, numele persoanelor la care se refereau si, in general, se impotmoleau, cand incercau sa comunice. Confuzia mentala este ceva obisnuit, atunci cand se petrec schimbari energetice intense! Altii mi-au spus despre evenimente reale si intense de calatorie astrala, vise comune, existenta in alte realitati, timpuri, locuri si cu alte persoane in timpul viselor, care le zguduie complet simtul realitatii. Pe masura ce ne deplasam spre o constiinta comuna, acest tip de experiente se vor intensifica. Sunt foarte reale si nu trebuie sa ne ingrijoram din cauza lor.

In acelasi timp in care noi reactionam ca fiinte constiente, reactioneaza si planeta noastra. Activitatea seismica a fost intensa si imensa in multe cazuri. Din acest motiv, a aparut si o intensificare a fenomenelor meteorologice. Tiparele meteorologice se schimba. Trebuie sa intelegem ca noi si planeta noastra suntem creati din energie pura si ca, atunci cand acea energie creste, trebuie sa apara si eliberari. De aici au aparut cutremurele, pe masura ce planeta se transforma si se schimba. Cu totii stiam ca acest lucru se va intampla. Ideea este ca noi suntem constiinta din interiorul organismului viu si avem puterea sa cream si sa influentam orice schimbari dorim. In loc sa stam retrasi si sa ne miram de toate astea, trebuie sa ne amintim ca avem puterea de a transforma si schimba aceste lucruri.

Excursia noastra in Peru a fost fenomenala. Am facut o ceremonie pentru a reaprinde discul solar si pot spune ca niciunul dintre cei care au fost acolo a ramas neschimbat. In cateva saptamani, am trait in Peru, experiente care mai uluitoare decat pot sa spun. Ne-am implicat in fiecare dintre popoarele principale de acolo, in traditiile, ceremoniile si mancarea lor si chiar am dormit in casele lor. A fost mai frumos decat pot spune in cuvinte. Nu cunosc multe locuri, dintre cele pe care le-am vizitat, in care bastinasii sa te intampine cu urarea „bine ai venit acasa”. In Peru, asa fac. Am remarcat ca inima femininului a inflorit in Peru, ca niciunde altundeva in lume. Echilibrul care se intampla acolo este dulce, bland si extrem de puternic, dar intr-un mod care ne usureaza mult trecerea spre interiorul nostru. Peru, o sa ne intoarcem anul viitor, cu inimile deschise si cu bratele pregatite sa te imbratisam din nou.

Acolo sunt mari daune in urma inundatiilor. In timp ce marile cutremure acapareaza cea mai mare parte a atentiei, noi am vazut sate intregi care au fost spalate de inundatii, bunurile lor ramanand doar ca un morman de moloz, in locurile pe unde au trecut apele. Oamenii traiesc literalmente sub foi de cort, in mijlocul iernii lor. Imi amintesc aceste sate, de anul trecut. Erau mici comunitati frumoase, care se dezvoltau. Acum sunt doar oameni disperati. Trebuie sa ne amintim ca, peste tot in lume, oamenii au nevoie de lucrurile de baza. Hrana, apa, un adapost, imbracaminte. Simt o mare nevoie sa ma ocup de asta. Ceea ce vreau cu adevarat este o coalitie globala care sa ajute ca acest lucru sa se intample. Eu doresc sa ma implic. Mai doreste cineva?

Urmatoarea mea excursie este in Egipt unde vom calatori spre multe dintre marile temple de initiere, ca de exemplu cele de la Abydos si Dendera, si la marile piramide unde doresc sa organizez o vizita privata pentru grupul meu, pentru a trai experienta Camerei Regelui. Vom pluti in jos pe Nil si vom calari cai arabi sau camile, prin desert. Mai sunt mai putin de 6 luni pentru a va inscrie si a plati pentru aceasta excursie. Vedeti linkul urmator pentru detalii si informatii http://www.luminati .net/tours/ MegBlackburn/ index.htm . M-as bucura sa va intalnesc acolo. Stiu ca multi dintre noi ne amintim de vietile traite in Egipt si este important sa experimentam si sa ducem energia acestui loc magic si mistic in intreaga lume, pe masura ce ne apropiem de 2012.
Amintiti-va ca sunteti doar atat de perfecti pe cat credeti ca sunteti!

Ca intotdeauna, va doresc bucurie in inimi, sa radeti in fiecare zi si sa puneti iubire in tot ceea ce faceti. Binecuvantari, Gratie si Pace,
Meg

Meg Blackburn Losey, Ph.D. www.spiritlite. com

Niciun comentariu: