Mesajul Gaiei despre cutremure



Mesajul Gaiei despre cutremure
(17 Ian. 2010, prin Pepper Lewis)


Globul pamantesc este un vas multi-stratificat, multi-dimensional.

Scoarta terestra este, de fapt, tot energie, dar una cu densitate mare, ajunsa la forma de materie stratificata, pe diverse densitati. Corpul pamantului pare destul de compact, dar asta este doar in aparenta. Uscatul formeaza continentele, insulele si este divizat imaginar in unitati administrative denumite tari, state si regiuni. Ar fi mai exact să se considere scoarta planetei ca fiind formata din insule de diferite dimensiuni si forme, adiacente unele cu altele. Aceasta nu inseamna ca trebuie sa va simtiti mai putin in siguranta pe aceasta planeta.

Benzi nevazute de energie exista in atmosfera, la suprafata Pamantului si in corpul planetei. Corpul meu (Pamantul) nu este atat de diferit de al vostru. Sub straturile pielii corpului vostru se afla muschii si oasele, tot acest aranjament dand posibilitatea fiintei umane sa se deplaseze si sa execute diverse munci. Cine ghideaza organismul vostru pentru a lua o anumita forma? Cine dicteaza si proceseaza regenerarea corpului uman ?

Cei care studiaza cutremurele ar face bine sa renunte la datele istorice privind compozitia Pamantului si sa se ocupe mai cu seama de liniile energetice care strabat si inconjoara planeta, caci de ele depinde fertilitatea solului si miscarile tectonice. Asemenea observatii si studii se pot face si cu o parte dintre instrumentele actuale, create de om, dar folosite in urmarirea unor efecte neesentiale in viata planetei, ca entitate. Tehnologia actuala nu permite, deocamdata, un studiu aprofundat asupra Pamantului si nici previziuni asupra datei, locului si marimii cutremurelor. Asa cum satelitii pot observa formarea cicloanelor, sonde amplasate in anumite locuri si la anumite adancimi, ar putea previziona cand urmeaza sa se produca seismele.

In anul 2010 se vor produce mai multe cutremure decat de obicei, unele dintre acestea in zone necunoscute ca fiind zone de seismicitate ridicata. Mai multe dintre acestea este de asteptat sa se produca în apropierea coastelor si la adancimi mai mici. Zonele mai aproapiate de ecuator prezinta, de asemenea, un risc mai mare de producere a cutremurelor. Gazele care ies din vulcanii subacvatici, prin fisuri si lacune, vor redirectiona fluxurile energetice, creand noi modele de eliberare a energiei.

Rolul cel mai important al Pamantului este de a crea si conserva viata, indiferent cat de multe modificari ar suferi planeta.

Viata trebuie traita cu compasiune si apreciata in fiecare zi pentru ceea ce va ofera. Incheiati-va fiecare zi cu un bilant al bucuriei pentru ceea ce ati obtinut si pentru ceea ce v-a oferit si asteptati ziua care urmeaza cu incredere. Rezervati pentru zilele care vin, buna voastra dispozitie de a trai, care sa va aduca satisfatia de a fi uman pe aceasta planeta si de a avea posibilitatea sa-i ajutati pe cei de langa voi.

Gaia

Sursa : www.lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu: