Mesaj de la Metatron



(16 Ian. 2010, prin Melanie Beckler)

Luati o pauza si linistiti-va mintea pentru a va asigura ca sunteti in momentul de ACUM. Permiteti-va sa va relaxati. Acum, luati o gura de aer, si lasati-va conectati la inima voastra. Deschideti-va inima ! Eliberati-va mintea de gandurile care va preocupau si creati un gol in care nimic nu se intampla. OK, sunteti in siguranta.

In acest moment Eu cer ca noi toti sa fim inconjurati de sute de mii de ingeri. Eu cer ca aceste fiinte frumoase de lumina sa ne ajute in cresterea vibratiilor noastre. Sa ne deschidem inimile spre iubire. Acum, fac apel la Propriul Meu Cel Mai Mare si Cel Mai Iubitor Ghid, rugandu-l sa va conecteze cu mine, ACUM.

Preaiubiti prieteni! Eu sunt Arhanghelul Metatron si am venit sa ma intalnesc cu voi. Sunt fericit sa fiu aici, in seara asta. Sunteti aici pentru a experimenta primirea de comunicari prin channeling de la taramurile mai inalte. in esenta, voi sunteti aici pentru a experimenta o stare divina. Desi arhanghelii sunt fiinte divine, eu stiu ca nu sunt doar o fiinta divina ci si cel care se poate conecta cu voi. Da, voi va puneti in legatura cu mine. Acum, eu sunt cu voi. Nu sunt limitat de spatiu si de timp, astfel ca as putea fi cu fiecare dintre cei care ma cheama, in acelasi timp, precum si cu cei care vor citi aceste randuri mai tarziu.Stiu ca legatura noastra nu se intrerupe dupa ce vom incheia aceasta intalnire. Sunteti aici, in aceasta seara, pentru a va conecta cu divinitatea voastra. Voi sunteti divini.Sinele vostru Inalt nu este plasat intr-un loc diferit de realitatea voastra fizica. Locul in care se plaseaza Sinele vostru Superior este acolo unde se gaseste multa pace si iubire.

Deci, prin intermediul inimii voastre, eu voi cere Sinelui vostru Superior sa se conecteze cu voi acum. In timp ce eu spun aceste cuvinte, simtiti cum conexiunea Sinelui vostru Inalt se realizeaza in fiinta voastra. Aceasta este ceva real si va da perceptia ca deveniti mai puternici. Fiecare dintre voi este o fiinta divina aflata acum pe pamant ; e un timp plin de exaltarein care invatati cum sa ramaneti impreuna cu Sinele vostru Divin. Invatati cum sa transcedeti egoul vostru uman, invatati sa traiti permanent in iubire. Starea de iubire este adevarata stare a fiintei voastre, esenta a ceea ce sunteti voi cu adevarat. Asa ca, iubite si magnifice fiinte ale luminii, voi sunteti in stare sa raspundeti fiecarei situatii cu compasiune, cu dragoste si cu pace.Va suna cunoscut? Voi sunteti aceia.

Respirati profund si simtiti cum o energia urca din podea in corpul vostru. Tinandu-va ochii inchisi, puteti observa, cu ochii mintii, un mic punct de lumina palpaitoare in fata voastra. Lumina este alba si reprezinta energia lui Dumnezeu si a Zeitei. Aceasta este scanteia lui Dumnezeu care sunteti voi, regasita in toata creatia lui. Acum, observati cum aceasta luminita se mareste. Ori de cate ori va va aparea aceasta lumina, veti avea o experienta minunata. O puteti vedea, o puteti auzi, o puteti simti si cunoaste.

Permiteti-va sa simtiti aceasta lumina alba care se extinde si care incepe sa va cuprinda. Acum sunteti inconjurati intr-un cocon de lumina alba. Este energia lui Dumnezeu si a Zeitei, care nu e diferita de cea care sunteti voi. Simtiti ca nu mai exista nicio separare intre Dumnezeu si fiinta voastra. Simtiti acest lucru acum. Respirati!

Respirati adanc si simtiti cum energia voastra se extinde. Simtiti aceasta lumina alba extinsa la noua pasi de corpul vostru, formand o circumferinta.Constientizati aceasta prezenta si realizati ca, de fapt, aceasta lumina divina este extensia fiintei voastre. Ea este aura voastra, corpul vostru energetic, corpul vostru de lumina. Simtiti-va divinitatea, caci aceasta lumina este divinitatea voastra. si acum, voi cere, in numele vostru, Sinelui vostru Superior sa va asculte dorintele. Eu cer Sinelui vostru Superior, ajutor pentru fiecare dintre voi si intelegerea motivului pentru care ati venit in aceasta viata. Cer ca fiecare dintre voi sa nu se mai confrunte cu niciun fel de frica, sa poata urma cu indrazneala imboldul inimii si sufletului si sa stie ce trebuie sa faca pentru a se bucura de iubirea de sine si iubirea tuturor. Sa va amintiti de acest spatiu in care v-ati intalnit Sinele si sa reveniti a interiorul inimii voastre ori de cate ori doriti.

Acolo, uneori, poate sa apara o discontinuitate, ca urmare a unei cresteri vibrationale, ca, de exemplu, atunci cand ati revenit in corpul fizic, dupa o canalizare pe frecvente inalte. Stiu insa ca sunteti in stare sa stati aici intr-o vibratie inalta, in timp ce va aflati fizic in dimensiunea a 3-a. Este posibil sa fiti constienti ca exista oameni pe pamant care pot ramane permanent sau periodic intrun camp de inalta vibratie.Acestia sunt oamenii iluminati care pastreaza legatura cu planul divin.

Am mai spus ca, in orice interactiune pe care o aveti, dispuneti de optiunea de a raspunde cu iubire sau fara iubire. Cand se raspunde fara dragoste, nu este afectata doar persoana careia ii este destinata acea atitudine, dar chiar si cel de la care a pornit energia lipsita de iubire. Are loc, deci, o auto-vatamare a celui neprietenos. Cand se raspunde cu furie, cu frustrare, cu indoiala, scad vibratiile initiatorului. Cand se raspunde unei situatii cu compasiune, cu intelegere si cu sinceritate, are loc o crestere a frecventei energiilor care vor forma un camp ce se va propaga, se va extinde. Pentru neexperimentati, zona initiala de extindere a acestui camp vibrational benefic, poate sa se limiteze doar la cativa pasi. Pastrand aceasta atitudine de bunavointa si in viitor, campul radiant benefic se va extinde din ce in ce mai mult, atingand cateva zeci sau sute de metri.

Turbulenta. Drama. Detasati-va de drama ! Orice situatie care vine in viata voastra este un dar si o ocazie de a invata ceva. Primiti cu dragoste si recunostinta orice experienta, buna sau rea, din viata voastra. Nimic nu va aparea intamplator. Situatiile cu care va intersectati vi le-ati creat pentru a le constientiza si a le folosi in procesul cresterii voastre spirituale. Este usor sa raspunzi cu iubire celui care te intampina cu iubire. Mult mai dificil este sa ai puterea de a raspunde cu dragoste celui care te uraste, care ti se opune, celui care te contesta. invatati sa raspundeti cu dragoste in orice situatie, si roadele nu vor intarzia sa vi se arate.

Vibratiile voastre sunt capabile sa se extinda fara efort in aceste momente cand sunteti conectati cu mine. Aceasta se realizeaza folosind campul vibrational al celei de a 7-a dimensiuni a arhanghelilor, care este frecventa iubirii. Folosindu-va de frecventele iubirii neconditionate, campul vostru vibrational se poate extinde. Acelasi rezultat se obtine si daca alegeti de fiecare data sa tratati orice problema, orice situatie, orice persoana, cu dragoste. Alegand altceva, veti constata ca va puteti confrunta cu situatii mai dificile, uneori, dramatice.

Dragii mei, eu sunt acum cu voi. Eu sunt bucuros sa stabilesc o legatura cu voi, oricand. Eu sunt o resursa pentru voi; la care puteti apela oricand. Daca simtiti ca aveti dificultati in a alege atitudinea de dragoste, intro situatie, cereti-mi ajutorul ! O alta modalitate de a primi sprijin este sa utilizati Flacara Violet. Cand o invocati, imaginati o flacara violet cu care ardeti energiile negative care v-au indepartat de Sinele vostru Superior. Dupa o practica de utilizare, va fi suficient daca veti pronunta cuvintele "Flacara Violet".

Voi sunteti mult iuibiti, chiar daca nu constientizati aceasta.

Va multumesc pentru ca ati ales sa fiti aici, sau daca veti citi acest mesaj, candva. Mama voastra, Gaia, simte energia pe care i-o transmiteti acum, si va multumeste.

Si eu va multumesc pentru seviciile pe care le faceti in raspandirea Luminii si pentru disponibilitatea voastra de a trata fiecare situatie cu iubire.

Pe curand. Metatron.

Sursa: http://www.Ask-Angels.com

Niciun comentariu: