Jennifer Hoffman si Arhanghelul Uriel



Sunteti alegerile pe care le faceti

Fiecare pas pe calea noastra vine cu o multitudine de optiuni chiar daca numai una dintre acestea ni se pare disponibila. Viziunea noastra omeneasca, cea care ne reflecta temerile, emotiile, istoria karmica si experientele de viata, ne limiteaza alegerile in asemenea masura incat, si daca am avea in fata cea mai buna solutie, o putem ignora si putem alege in schimb varianta care ne va rezolva temerile in cel mai scurt timp, chiar daca alegerea respectiva ne tine, de fapt, pe loc. Cand vrem sa stim unde ne aflam pe calea cresterii noastre spirituale, nu avem decat sa ne uitam la alegerile pe care le facem.

Ne putem uita in urma la alegerile noastre anterioare si ne putem intreba ce a fost oare in capul nostru atunci cand le-am facut. De ce am ales acel partener, atunci cand ghidul nostru interior ne-a spus ca nu este persoana potrivita? De ce am ales o slujba anume, o anumita locuinta, un anumit prieten? De ce am evitat sa alegem altceva? Locul in care ne aflam in acest moment reprezinta suma alegerilor pe care le-am facut in trecut. Si niciuna dintre alegerile noastre nu a fost gresita. Fiecare dintre ele a continut informatii importante pentru cresterea noastra spirituala. Faptul ca suntem gata sa le trecem in revista arata ca suntem pregatiti sa luam in considerare si alte variante.

Fiecare alegere ne reflecta karma, vindecarea, grupul de suflet si misiunea. Nu avem nevoie de confirmarea scopului vindecarii noastre. Tot ce avem nevoie este sa trecem in revista variantele pe care le avem pentru a face o alegere. Si, dupa ce alegem, putem urmari cum am incorporat lectiile vietii noastre in constientizarea urmatorului set de alegeri pe care le avem de facut. Sunt diferite sau au ramas neschimbate? Daca sunt diferite, atunci am progresat si energiile noastre sunt mai ridicate. Daca sunt aceleasi, avem inca lectii de invatat in acest domeniu si energiile noastre nu s-au schimbat.

Parteneriatul intre spirit si omenesc reprezinta calea inaltarii. Atunci cand incorporam aceasta cale in experienta umana suntem deschisi sa acceptam o gama mai larga de optiuni. Atunci cand alegem prin prisma omenescului, fiecare alegere ne reflecta temerile. Cand alegem din spirit, ne declaram intentia de a ne sustine puterea. Daca vrem sa devenim o persoana puternica, plina de succes si de bucurie, intentia noastra trebuie sa fie orientata catre acest scop si atunci toate alegerile care ne conduc catre traducerea lui in viata vor fi cele pe care le vom recunoaste si la care ne vom conecta. Saptamana aceasta, stabiliti-va intentia legata de ceea ce va doriti in viata, fiti dornici sa cereti indrumare si permiteti-va sa recunoasteti alegerile divine, pline de putere, care va fac visele posibile.

Sunteti invizibili?

In aceasta saptamana au fost intrecute toate recordurile privind numarul de vizitatori la expozitia Viata constienta din Los Angeles, demonstrandu- se astfel interesul sporit fata de invatatura spirituala. Mi-a atras atentia un anumit incident, pentru ca este legat de alegerile cu care ne confruntam atunci cand suntem amenintati de energia unei alte persoane. Ne retragem energiile si devenim invizibili sau folosim situatia respectiva ca pe o ocazie de a ne gasi centrul puterii? Atunci cand ne asumam puterea s-ar putea sa fim pusi in situatii in care sa trebuiasca sa exersam sa o folosim.

O expozanta de langa mine, un suflet bun si bland, inchiriase o jumatate de stand, pentru ca nu credea ca isi permite un stand intreg. Colega ei de stand, care nu a fost acolo nici in prima si nici in a doua zi, si-a facut o mare intrare in a treia zi, cand si-a cerut jumatate din masa de expunere, dupa care a mai adugat o masa, care ocupa mai mult spatiu din stand. Avea o energie destul de puternica si mai degraba imprastiata si vindea ciocolata, ceea ce atragea grupuri mari de oameni, care s-au adunat in fata standului sa guste ciocolata.

De cateva ori in ziua respectiva m-am uitat la standul de alaturi si am vazut ca sufletul cel bland era nefericit. Colega de stand era mult mai agresiva si multimea pe care o atragea bloca accesul in standul ei celor care ar fi fost interesati. Sub aceasta amenintare, ea si-a retras energiile pana cand a devenit aproape invizibila, ceea ce insemna ca nu mai atragea niciun client. Am invitat-o la mine in stand si am discutat despre invizibilitatea ei si despre alegerea pe care o avea de facut intre a se simti amenintata si a-si retrage energiile sau a face fatza acestei provocari si a-si afirma propria energie pentru a atrage clientii si a avea succes cu expozitia.

Astazi, alegerea ei a fost clara. A sosit puternica si increzatoare, hotarata sa aiba o zi buna. Radia de energie puternica si pace, stiind ca aceasta lectie era pentru ea un test al capacitatii de a-si asuma puterea. Ce faceti atunci cand va confruntati cu cineva ale carui energii o ameninta pe a voastra? Deveniti invizibili, retragandu-va si facandu-va cat mai mici posibil? Sau va asumati provocarea si va amintiti ca este destul pentru toata lumea si ca energia altuia nu va poate ameninta decat daca ii permiteti asta?

Mesajul lui Uriel

Cumpaniti-va calea

Exista frumusete si maretie in viata voastra chiar si in ceea ce voi numiti cele mai intunecate zile. Fiecare experienta a energiilor voastre cele mai intunecate, pe care sufletul vostru o aduce in fata constientei pentru a fi vindecata, reprezinta un motiv de sarbatoare, pentru ca astfel aduceti lumina asupra durerii si suferintei, care reprezinta energia celei de-a treia dimensiuni. Intunericul este demn de iubire la fel de mult ca si lumina, pentru ca prin cunoasterea intunericului puteti aprecia mai mult lumina. Blestemati intunericul in lipsa luminii? Nu aveti ce blestema. Calea benefica este aceea de a cumpani intunericul si rolul acestuia in calatoria voastra, de a reflecta la fiecare pas si de a gasi echilibrul, transformand astfel intunericul in lumina, pentru ca asa omenescul din voi ramane in echilibru cu cresterea sufletului.

Cresterea care este disponibila la fiecare pas este cunoscuta atunci cand reflectati asupra naturii acestor pasi, asupra motivatiei existentei lor, care se afla numai pe taramul vindecarii. Pamantul reprezinta un loc de vindecat si voi aduceti aceasta planeta in starea de a se vindeca si de a se intregi. Din acest motiv fiecare dintre voi s-a decuplat si s-a angajat intr- o calatorie a durerii si separarii. Fiecare dintre voi este o oglinda a energiilor Pamantului si un partener al acestuia pentru alinierea energiilor la scopul sau divin si la inaltare. Nu puteti face asta atunci cand blestemati durerea si suferinta din intunericul pe care il vedeti in jurul vostru, dar o puteti face atunci cand cumpaniti si reflectati asupra vindecarii la care se poate ajunge prin constientizarea rolurilor intunericului si luminii in vindecare si inaltare.

Asemenea unei pietricele care sparge linistea apei calme, intunericul va conduce la o noua constientizare a frumusetii calatoriei de inaltare, care este posibila numai prin trezirea constientei voastre privind nevoia de vindecare. Blestemati pietricica pentru ca a deranjat apa? Admirati undele ce se propaga pe apa spre mal, pentru ca apoi sa se linisteasca. Aceasta este calatoria voastra de vindecare. Suprafata iluziei sau calmul sunt transformate pentru a permite energiilor sa se miste si, atunci cand ele se linistesc din nou, totul devine calm si o noua vibratie energetica a fost creata.

Scopul vostru este atat de important incat adevarata sa natura este ascunsa voua, pentru ca mintile voastre omenesti nu pot patrunde maretia rolurilor pe care le jucati in inaltare. Dar sufletul vostru are o constienta care se extinde in cosmos, dincolo de limitele perceptiei umane. Fiecare pas de pe calea voastra reverbereaza pana la Ceruri pe masura ce inchideti toate caile ce aduc energiile joase pe planul pamantesc. Aceasta este inaltarea si voi sunteti conducatorii ei. Bucurati-va de calatoria care v-a adus aici, deoarece era necesara si face parte din planul vostru divin si cosmic! Asumati-va rolul de integratori ai Pamantului in locul care i se cuvine in cosmos si sarbatoriti- va pe voi insiva ca emisari divini, multidimensionali si fara varsta ai inaltarii!

Salbaticii barbati Cristal

Dintre toti membrii generatiilor care au adus energia de Cristal si Indigo pe lume, barbatii Cristal adulti au de infruntat, probabil, cele mai dificile provocari. Asemenea majoritatii altor adulti, cei Indigo, ei au acum in jur de 40 de ani sau mai mult si s-au luptat cu propria energie aproape toata viata. Cea mai mare provocare pentru barbatii maturi Cristal a fost sa aduca un aspect mai bland al energiei masculine intr-o lume care se astepta ca ei sa continue energiile dominatiei si controlului, care au facut parte din energiile masculine de la inceputul timpurilor. Aceste suflete sensibile, blande si bune aveau de adus compasiunea, empatia si sentimentul inapoi in campul energiei masculine, care s-a disorsionat in secole de concentrare asupra puterii, dominatiei si controlului. Multi au incercat sa isi schimbe energiile sufletului grup alaturandu-se unor familii profund disfunctionale, agresive si orientate catre control. Altii au ales muzica, arta si scrisul ca vehicule ale schimbarii. Altii au intrupat diverse boli fizice pentru a da nastere la compasiune.

Din cauza faptului ca acesti barbati au intrupat energia compasiunii si a sentimentelor, care era considerata ca apartinand femeilor, s-au gasit intr-un spatiu greu de identificat si foarte gresit inteles. Nimeni nu era pregatit sa devina sau sa accepte o energie masculina mai „feminina” si asta a dus la multe neintelegeri. Asa ca, barbatii Cristal au dat inapoi, pentru ca au tendinta aceasta, pentru a se proteja, fiind gata sa astepte timpul potrivit. Unii au devenit foarte retrasi, altii au evadat intr-o existentza foarte spirituala, care ignora cu totul lumea materiala.

Acum a venit vremea lor, vremea sa iasa din cocon si sa paseasca in lumea care are nevoie de o noua definitie a energiei masculine. Zilele dominatiei si controlului masculin au apus si barbatii Cristal se pot reconecta acum la partea lor „salbateca”, care inseamna exprimarea compasiunii si a creativitatii, pe care le-au retinut atata vreme. Ce forme poate lua aceasta? Poate fi orice ii inspira si ii motiveaza, ce le aduce bucurie, pace si implinire in viata. Deoarece ce nu ii deranjeaza sa lucreze in randul doi, au nevoie de o iesire pentru energiile lor care sa le permita sa isi exprime darurile ramanad centrati in propria putere. Lumea este gata pentru aceasta noua energie masculina si depinde de voi sa o faceti cunoscuta lumii, explicandu-i si cum sa o foloseasca.

Niciun comentariu: