Cercul gratiei


La editura For You a aparut o noua carte: “Cercul Gratiei. Frecvente si corp fizic. Informatii primite de la Fratia Luminii”. Cartea ofera informatii extraordinare, care ne pot ajuta sa dobandim o perspectiva luminoasa si optimista asupra perioadei de trecere spre noi dimensiuni si realitati energetice, traversate acum de intreaga umanitate.

Cartea ne aduce in atentie importanta purificarii celor patru corpuri pe care le avem (desi nu suntem constienti de ele pe deplin) : corpul fizic, mental, emotional si spiritual. Ne vorbeste despre existanta aurei si a blocajelor din campul auric, pe care noi le numim stres, tensiune si durere. Si mai aduce in discutie un element foarte important: fiecare din noi avem puterea de a ne autovindeca, de a ne aduce in echilibru cele 4 straturi ale fiintei noastre si de a dobandi sanatatea, bunastarea si perfectiunea.

Cum putem face insa acest lucru? Printr-o meditatie activa, numita Cercul Gratiei, cu ajutorul careia ne putem autopurifica si ne putem pastra corpul sanatos. Scopul acestei meditatii este sa fie un instrument prin care oamenii sa se vindece singuri. O stare de vindecare absoluta este aceea in care toate cele patru straturi FEMS (fizic, emotional, mental, spiritual) ale corpului nostru eteric sunt purificate si echilibrate si functioneaza ca un intreg.

Meditatia Cercul Gratiei elimina excesul de presiune interna din sistemul nervos si blocajele cronice ale meridianelor, care afecteaza circulatia energiei. De fapt, corpul elimina vechea densitate tridimensionala si se reincarca cu o energie universala noua si pura, de frecventa mai inalta. Activarea Cercului Gratiei ne poate ajuta sa eliberam vechi rani emotionale, circuite mentale inchise si sisteme de credinta eronate, care ne domina biologia.


Cum se practica exercitiul Cercului Gratiei?


Pentru a face Cercul Gratiei, nu aveti altceva de facut decat sa exprimati verbal o intentie, prin Rugaciunea de Vindecare (aflata in primele pagini ale cartii), si sa invocati ajutorul superior. Apoi, intindeti-va comod si spuneti cu voce tare ce doriti si ce anume nu mai doriti si ati vrea sa se vindece. Spuneti cu voce tare daca simtiti un blocaj si lucrurile se vor rezolva.

Este important sa purtam haine largi si confortabile, pentru ca orice constrangere aplicata corpului inseamna constrictia meridianelor energetice. Intindeti-va cu fata in sus, cu capul aliniat cu coloana vertebrala, cu picioarele usor departate si cu bratele de-a lungul trunchiului. Puneti cate o perna sub cap si una sub genunchi si nu tineti bratele sau picioarele unul peste altul. Intredeschideti falcile, si apoi mutati capul spre stanga si spre dreapta, pentru a activa fluxurile din meridiane.

Cartea ofera informatii detaliate despre corpurile emotional, mental si spiritual. Corpul emotional este cel care furnizeaza “combustibilul”- energia iubitoare- pentru gandurile, actiunile, credintele si telurile noastre. Totodata, el prelucreaza si inmagazineaza stresul si emotiile negative. Corpul emotional este stratul auric cel mai aproape de corpul fizic. Pentru a mentine sanatos corpul emotional, nu trebuie sa lasam emotiile sa preia stapanirea si, in egala masura, trebuie sa ne concentram asupra fericirii. Sa o cautam inauntrul nostru, si nu in afara noastra.

Corpul mental este dirijat, prin aceasta meditatie, sa renunte la controlul total pe care l-a exercitat in ultimele secole asupra omului, si sa-si reia adevaratele functii, de observator si de sfetnic pentru celelalte aspecte ale noastre. Corpul spiritual are ca principala functie invatarea lectiilor de viata, iar programul sau este planul lectiilor. Cel care se lasa indrumat de corpul sau spiritual, ramane mereu calm si intr-o postura de observator.

Cartea prezinta in continuare 12 etape pentru crearea unui corp fizic mai putin dens, vindecat in totalitate de toate blocajele energetice si de toate bolile:
  • repolarizarea;
  • purificarea si echilibrarea merdianelor energetice;
  • purificarea si echilibrarea chakrelor;
  • echilibrarea celor trei chakre inferioare cu cele trei chakre superioare, noul punct de sprijin fiind inima;
  • purificarea chakrei inimii;
  • trezirea, purificarea si echilibrarea emisferei drepte a creierului;
  • purificarea si echilibrarea emisferei stangi a creierului;
  • alinierea emisferei stangi a creierului, cu cea dreapta;
  • reconectarea fizica a corpului cu aura;
  • dezvoltarea progresiva a simturilor de 5D;
  • imbracarea corpului de lumina, ingrijirea si intretinerea aurei.
Gasim informatii pretioase despre cum sa activam toate aceste procese si cum putem sa beneficiem la maxim de efectele lor.

Suntem sfatuiti de asemenea, ca, pe parcursul acestui proces de purificare, sa fim blanzi si intelegatori cu noi insine, in contextul minunatei, dar si grelei misiuni pe care o avem de indeplinit : “Fiti indulgenti cu voi insiva, in aceste vremuri de energie fluctuanta. Odihniti-va adesea, pentru a compensa marea dificultate a inaltarii. Atingerea unei stari cu densitate mai usoara este o treaba obositoare!”

Sunt prezentate si legile care au inceput sa guverneze realitatea noastra din ce in ce mai mult si a caror functionalitate am inceput cu totii sa o simtim: legea materializarii, legea acceptarii si legea creatiei divine. Le gasiti explicate pe larg in paginile cartii. Intelegerea acestor trei legi va poate schimba viata!

De ce ne sunt oferite insa toate aceste informatii? Asa cum am precizat si la inceputul articolului, intreaga carte are rolul de a ne oferi o imagine completa asupra minunatei tranzitii la care suntem martori, de la inceputul mileniului: trecerea din dimensiunea a treia, in dimensiunea a patra (in care suntem acum), catre dimensiunea a 5-a, in care vom deveni constienti de calitatea noastra de fiinte energetice, vom fi suficienti de puternici pentru a ne vindeca, pentru a materializa instantaneu orice si pentru a deveni interdimensionali in mod constient.

Trebuie sa ne aducem aminte ca Sinele Nostru superior a ales sa se intrupeze in timpul acestor monumentale schimbari de pe Pamant!


Avem rolul si datoria de a ne purifica si de a ne inalta frecventa pana cand vom accesa dimensiunea a 5-a, vom deveni reconectati cu fiinta noastra energetica totala si vom incepe sa functionam ca Sine Superior.

Avem datoria sa fim pemanent optimisti, sa ne ancoram in frecventa iubirii, sa traim in momentul “acum”, sa intelegem unitatea si sa renuntam la dualitate si sa aplicam in fiecare zi procedeele de purificare energetica descrise in aceasta carte!

Cartea se gaseste pe site-ul Editurii For You.

Sursa: aimee.ro

Un comentariu:

alex spunea...

si eu fac rugaciunea cercul gratiei cu domnul STELIAN CHIVU din galati si ma simt foarte bine scap de stres o recomand la toata lumea