2010, UN AN NOU si INTENS!


2010, UN AN NOU si INTENS! (le multumim Anei si Mihaelei Nicolai)
de Patricia Diane Cota-Robles

Este greu de crezut ca deja am incheiat prima decada din mileniul al treilea. Nu cred sa existe cineva care sa contrazica faptul ca timpul este accelerat. Procesul extraordinar de trezire a Omenirii, pe care l-am trait pe parcursul primilor zece ani din secolul al XXI-lea, a fost miraculos, insa va fi mai prejos fata de transformarea constiintei care va avea loc pe parcursul urmatorilor zece ani. Aceasta transformare a constiintei va avea drept rezultat unirea a milioane de Lucratori intru Lumina, a caror munca dedicata Omenirii si Luminii va schimba cursul istoriei. Privita prin prisma aparentelor exterioare, aceasta declaratie poate parea prea buna ca sa fie adevarata, insa, in realitate, ea nu descrie cu exactitate minunile ce urmeaza sa vina pentru Omenire si intreaga Viata de pe aceasta planeta. Aceste transformari marete vor incepe in 2010 si se vor desfasura zi dupa zi, pana in momentul in care tiparele de perfectiune pentru Noul Pamant se materializeaza la nivel fizic. Daca aveti vreo indoiala cu privire la acest lucru, va rog sa meditati asupra urmatorului Adevar: “Lumina lui Dumnezeu este INTOTDEAUNA Triumfatoare, iar NOI suntem acea Lumina!”

Inca din zorii Noului Mileniu, Lucratorii intru Lumina din lumea intreaga au invocat Interventia Divina pentru a ajuta la trezirea Omenirii si la Inaltarea Pamantului in dimensiunea a cincea. Pe durata acestor zece ani, Pamantul a trecut printr-un proces de purificare intensa, care a scos la suprafata toate lucrurile ce se afla in contradictie cu Raiul pe Pamant, pentru a fi vindecate. Acest proces inca nu s-a incheiat, insa suficiente creatii umane disfunctionale ale Omenirii au fost curatate, pentru a se incepe procesul de materializare a tiparelor de perfectiune pentru Noul Pamant. Aceasta reprezinta urmatoarea etapa din desfasurarea Planului Divin, care va incepe odata cu Anul Nou, in 2010.

Exista cateva evenimente ceresti care coincid cu inceputul anului 2010. Acest lucru nu este intamplator. Prin eforturile reunite ale Lucratorilor intru Lumina si ale intregii Companii a Cerului, acest An Nou intens este propulsat catre frecventele de vibratie cele mai inalte pe care Legea Cosmica le va ingadui. 2009 a fost un an cu vibratia 11. Unsprezece este un numar maestru, care reflecta transformarea naturii fizice, in natura Divina. Aceste energii au pregatit fiecare particula atomica si sub-atomica si fiecare unda de Viata de pe Pamant, in vederea transformarii ce va avea loc in 2010.

Pe 12 decembrie 2009, orele 12:12, Mama noastra Dumnezeu si Aspectele Feminine ale Dumnezeirii din intregul Univers au expansionat portalul Transfigurarii Iubirii Divine. Prin acest portal expansionat, Pamantul si intreaga Viata de pe el sunt scaldate in energii mai inalte si mai transformative, decat am cunoscut vreodata. Aceste frecvente ale Iubirii Divine se vor amplifica zi de zi si ora de ora, pana la 12 decembrie 2010. Pe durata acestui ciclu de 12 luni, Omenirea va cunoaste o ocazie fara egal de a elibera toate tiparele comportamentale care ne impiedica sa manifestam, in mod tangibil, tiparele de perfectiune pentru Noul Pamant. Acesta este un dar milostiv, de Gratie Divina. Reprezinta o perioada in care noi sa ne concentram atentia asupra Intentiilor Divine.

Pe 16 decembrie 2009, portalul Transfigurarii Iubirii Divine a fost intensificat prin intermediul unui intens moment de Luna Noua. Acesta a amplificat influxul de Lumina si a scaldat Pamantul pe durata Solstitiului de iarna din 21 decembrie 2009. Pe 31 decembrie 2009 vom cunoaste o ECLIPSA LA CEA DE-A DOUA LUNA PLINA DIN ACEASTA LUNA. Fiintele de Lumina au dezvaluit faptul ca acesta va fi cel mai semnificativ An Nou pe care l-am trait de la caderea noastra din Gratie, acum milioane de ani in urma. Aceasta este o perioada extrem de importanta pentru noi toti, ce confera putere la tot ceea ce dorim sa co-cream in viata noastra personala si pe aceasta planeta. Nu numai ca sperantele, visele, viziunile noastre si Intentiile Divine vor fi expansionate de o mie de ori, de catre Compania Cerului, insa ele vor fi expansionate exponential de catre extraordinarul influx de Lumina pe care il vom cunoaste in acea zi sfanta.

Aceste daruri ale Interventiei Divine se vor extinde in intensitate si putere, pana pe 14 ianuarie 2010. In acea zi vom trece printr-o Eclipsa Solara la Luna Noua, incredibil de puternica. In timpul Eclipsei Solare, tiparele de perfectiune carora le-am conferit putere vor fi pecetluite pentru totdeauna, in frecventele vibrationale cele mai inalte cu putinta. Din acel moment, ele se vor amplifica zi de zi si ora de ora. In momentul in care viziunile noastre ating o masa critica, are loc o transformare extrem de puternica, ce va face ca toate co-creatiile noastre sa se materializeze.

Este important ca noi toti sa intram in inima noastra, ca sa observam ca Prezenta noastra EU SUNT ne calauzeste, ca sa ne confere putere in viata noastra personala. De asemenea, ne putem reuni ca sa invocam Lumina in numele Omenirii si al intregii Vieti de pe aceasta planeta. Compania Cerului ne-a oferit instrumente foarte puternice si minunate, care sa ne ajute sa ne re-programam. As dori sa va impartasesc unul dintre aceste instrumente. Acest exercitiu ne va ajuta sa eliberam formele-gand fragmentate si bazate pe frica, din cadrul naturii noastre umane. El ne va ajuta sa-i acordam Prezentei noastre EU SUNT, suveranitate deplina asupra vietii noastre.

NOUA TEHNOLOGIE A FLACARII VIOLET

Frecventele penta-dimensionale ale Flacarii Violet ne ajuta sa descarcam cu usurinta programe sau tipare de perfectiune, din Corpul Cauzal al Tatalui-Mamei Dumnezeu, pe care ne-am dori sa le manifestam in viata noastra. Incepem cu o invocatie, apoi hotaram care sunt programele pe care dorim sa le descarcam si ii cerem Prezentei noastre EU SUNT sa ne ajute. Aceste descarcari au loc in mod instantaneu si automat, intr-un mod foarte similar procesului prin care introducem un program nou in computerul nostru.

Dupa ce am descarcat programul, Prezenta noastra EU SUNT foloseste tehnologia Flacarii Violet, pentru a scana toate inregistrarile, amintirile, sistemele de credinta, fricile, blocajele etc. pe care le avem, din toate structurile de timp si dimensiunile - atat cunoscute, cat si necunoscute. Orice gand, cuvant, actiune sau sentiment pe care le-am exprimat vreodata, in oricare dintre vietile noastre, si care este in contradictie cu noul program, este identificat, transmutat si sters.

Avem, de asemenea, capacitatea de a descarca programe pentru familia, prietenii nostri si intreaga Omenire. Tot ce avem de facut este sa invocam Prezenta lor EU SUNT si sa cerem ca programul sa fie descarcat in conformitate cu Planul lor Divin.

Pentru menirea noastra colectiva de aici, Fiintele de Lumina au grupat programele pe care urmeaza sa le descarcam, in functie de subiectul in cauza. Vom invoca, de asemenea, familia noastra, prietenii nostri si intreaga Familie a Omenirii.

Primul pas implica invocarea Tatalui-Mamei noastre Dumnezeu, Prezenta noastra EU SUNT si Prezenta EU SUNT a intregii Omeniri.

DESCARCAREA PROGRAMELOR DIN CORPUL CAUZAL AL LUI DUMNEZEU

Prin Prezenta lui Dumnezeu, EU SUNT, Invoc:

Tata-Mama Dumnezeu, Prezenta Mea EU SUNT, Prezenta EU SUNT a INTREGII Omeniri si intreaga Companie a Cerului.

Invoc forta deplina a Flacarii Violet din dimensiunea a cincea.

Cer Prezentei EU SUNT a fiecaruia dintre membrii familiei mele, prietenii mei si din intreaga Familie a Omenirii sa descarce aceste programe pentru fiecare persoana, in conformitate cu binele ei cel mai inalt si cu Planul ei Divin. Si incep ...

Prea-iubita Prezenta EU SUNT, descarca acum din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu programele pentru Fluxul Infinit al Abundentei lui Dumnezeu, Belsug, Libertate Financiara si Furnizare de catre Dumnezeu a TUTUROR lucrurilor bune. (pauza)

Programele sunt descarcate cu succes, iar Prezenta mea EU SUNT scaneaza acum toate fatetele Fiintei mele si transmuta si sterge tot ceea ce este in contradictie cu aceste programe. (pauza)

Prea-iubita Prezenta EU SUNT, descarca acum din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu programele pentru Tinerete Vesnica, Sanatate Vibranta, Frumusete Radianta si Forma Perfecta, Ferma si Zvelta. (pauza)

Programele sunt descarcate cu succes, iar Prezenta mea EU SUNT scaneaza acum toate fatetele Fiintei mele si transmuta si sterge tot ceea ce este in contradictie cu aceste programe. (pauza)

Prea-iubita Prezenta EU SUNT, descarca acum din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu programele pentru Obiceiuri pentru Sanatate Perfecta, inclusiv Obiceiuri alimentare, de Miscare Fizica, de Munca, Relaxare si Recreere, Obiceiuri de Dedicare Spirituala, de Meditatie si Contemplatie. (pauza)

Programele sunt descarcate cu succes, iar Prezenta mea EU SUNT scaneaza acum toate fatetele Fiintei mele si transmuta si sterge tot ceea ce este in contradictie cu aceste programe. (pauza)

Prea-iubita Prezenta EU SUNT, descarca acum din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu programele pentru Viata de Familie Divina, Relatii pline de Iubire, Adorare, Iubire Divina, Sexualitate Divina, Intelegere Adevarata, Comunicare Clara si Eficienta, Impartasire cu Inima Deschisa, Unime si Unirea Familiei Omenirii. (pauza)

Programele sunt descarcate cu succes, iar Prezenta mea EU SUNT scaneaza acum toate fatetele Fiintei mele si transmuta si sterge tot ceea ce este in contradictie cu aceste programe. (pauza)

Prea-iubita Prezenta EU SUNT, descarca acum din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu, programele pentru Pace Eterna, Armonie, Echilibru si Veneratie pentru INTREAGA Viata. (pauza)

Programele sunt descarcate cu succes, iar Prezenta mea EU SUNT scaneaza acum toate fatetele Fiintei mele si transmuta si sterge tot ceea ce este in contradictie cu aceste programe. (pauza)

Prea-iubita Prezenta EU SUNT, descarca acum din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu, programele pentru Imputernicire de Sine, Succes, Implinire, Menire Divina, o Cariera plina de Satisfactii, Respect de Sine, Dezvoltare Spirituala, Iluminare, Constiinta Divina si Perceptie Divina. (pauza)

Programele sunt descarcate cu succes, iar Prezenta mea EU SUNT scaneaza acum toate fatetele Fiintei mele si transmuta si sterge tot ceea ce este in contradictie cu aceste programe. (pauza)

Prea-iubita Prezenta EU SUNT, descarca acum din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu, programele pentru Perceptie si Inima Deschisa si Comunicare Telepatica Mentala cu Compania Cerului si Taramurile Ingerilor si Elementalilor. (pauza)

Programele sunt descarcate cu succes, iar Prezenta mea EU SUNT scaneaza acum toate fatetele Fiintei mele si transmuta si sterge tot ceea ce este in contradictie cu aceste programe. (pauza)

Prea-iubita Prezenta EU SUNT, descarca acum din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu, programele pentru Creativitate Inspirata prin Muzica, Cantec, Sunet, Incantare, Dans, Miscare, Arta si Educatie. (pauza)

Programele sunt descarcate cu succes, iar Prezenta mea EU SUNT scaneaza acum toate fatetele Fiintei mele si transmuta si sterge tot ceea ce este in contradictie cu aceste programe. (pauza)

Prea-iubita Prezenta EU SUNT, descarca acum din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu, programele pentru Ras, Bucurie, Zburdalnicie, Haz, Exprimare de Sine, Exaltare, Entuziasm, Beatitudine, Extaz, Uimire si Veneratie. (pauza)

Programele sunt descarcate cu succes, iar Prezenta mea EU SUNT scaneaza acum toate fatetele Fiintei mele si transmuta si sterge tot ceea ce este in contradictie cu aceste programe. (pauza)

Prea-iubita Prezenta EU SUNT, descarca acum din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu, programele pentru materializarea fizica a Raiului pe Pamant. (pauza)

Programele sunt descarcate cu succes, iar Prezenta mea EU SUNT scaneaza acum toate fatetele Fiintei mele si transmuta si sterge tot ceea ce este in contradictie cu aceste programe. (pauza)

ACCEPT si STIU acum, prin fiecare fibra a Fiintei mele, ca aceste programe din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu au fost descarcate cu succes. ACCEPT si STIU, de asemenea, ca Prezenta mea EU SUNT va actualiza aceste programe zi de zi si va sterge, in mod continuu, toate lucrurile din Fiinta mea, care sunt in contradictie cu aceste programe.

In profunda Smerenie, Iubire Divina si Recunostinta, declar:
S-a infaptuit. Si asa este. Prea-iubit EU SUNT, Prea-iubit EU SUNT, Prea-iubit EU SUNT.

Patricia Diane Cota-Robles
a 501 (c) 3 nonprofit educational organization
Website: http://eraofpeace. org

Sursa:

Viaţa pe Pământ... încotro?


"Cine poate sa afirme cu tarie ca are gânduri, actiuni curate, în fiecare zi a vietii lui? Câti dintre noi ne ascundem esecurile aruncând în ceilalti oameni gânduri, sentimente, vorbe, actiuni care încalca toate perceptiile morale posibile.
Câti dintre noi trateaza animalele, plantele, natura, pamântul din care ne hranim, ca si când ar fi ceva lipsit de importanta? Câte animale omorâm în fiecare zi, pentru a ne hrani, fara sa ne dam seama ca preluam în corpul nostru frica lor, sentimentele lor, sclavia si sacrificiul lor.
Toate acestea migreaza în corpul nostru si asa devenim sclavii propriei noastre ignorante.
Câti dintre noi sunt interesati si de altceva decât propria bunastare, propriul succes, propria ascensiune, propria masina, propria casa, propriul confort? Câti? Câta ura, câta rautate, câta
urâtenie aruncam în ceilalti oameni în fiecare zi, când gândim, vorbim, actionam, în afara compasiunii si iubirii? Cum ne uitam dimineata când mergem la serviciu, la cei din jurul nostru, în
autobuz sau în masina? Cum urlam unii la altii în trafic? Ce le spunem colegilor si ce gândim de fapt? Cât mintim, cât înselam? Cum ne învatam copiii sa se comporte? Altfel decât actionam noi?
Ce predica preotii în biserica? Cum îi învata sa urasca alti oameni, din alte religii? Alte religii, alte sistem de valori, pe care le numim comod secte, si le punem repede sub presul ignorantei noastre. Religia mea e mai buna decât a ta, eu sunt mai destept decât tine, eu sunt diferit de tine, eu sunt alb, tu esti tigan, negru, rosu, albastru. Unde credeti ca duce toata nebunia asta? Unde?
Câte razboaie aprobam si sustinem tacit, în numele banilor, al religiei, al intereselor obscure si murdare? Toate acestea se aduna, se contorizeaza si se transmit mai departe, la fiecare generatie care se naste. Numiti-le cum vreti, karma sau blesteme, ele au acelasi efect: împovararea generatiei urmatoare. Si fiecare generatie devine mai încarcata si mai apasata de faptele predecesorilor ei. Dupa care ne lamentam si, plini de întelepciune, constatam alterarea valorilor generatiilor tinere. Printr-un exercitiu simplu de imaginatie, încercati sa contorizati toate aceste fapte, de la începuturile timpului si pâna acum. Din pacate, toate acestea contribuie din plin la crearea acestei realitati, pe care cartea de fata ne-o arata.
În ultimii 100 de ani, omenirea a înregistrat o impresionanta crestere economica, un progres stiintific semnificativ, extraordinar pentru ultimii 2000 de ani. Am ajuns, în anul 2009, sa traim o viata controlata din ce în ce mai mult de computere si masini. Este minunat, este extraordinar sa folosesti tehnologia, inteligenta umana, pentru a-ti înfrumuseta si îmbunatati calitatea vietii pe
pamânt.
Toate marile civilizatii care au trait pe acest pamânt au folosit tehnologii avansate. Noi nu facem exceptie. Însa, pâna acum, nicio civilizatie nu a atins dezvoltarea, numarul si întinderea la care acum am ajuns. În mod normal, ar trebui sa ne simtim mândri, împliniti, iluminati. Însa si aici înregistram, de fapt, un esec colosal. Sursa principala a acestui sistem sta în electricitate si
petrol. Pâna în acest moment, o infima parte a populatiei foloseste sursa de energie nepoluanta. Din lacomia liderilor nostri, am ajuns sa devenim tributari unui sistem economic si tehnologic bazat exclusiv pe consum, care la rândul lui distruge atât natura, cât si propria creatie: oamenii. Noi am creat aceasta tehnologie si acum observam cum aceasta a devenit propriul nostru inamic. Am devenit dependenti de petrol, iar asta ne omoara orasele, copiii, viitorul. Între timp, refuzam orice tehnologie nepoluanta si neinvaziva, pastrând acest status quo, care, în viitorul apropiat, va
face imposibila viata pe aceasta planeta.
Poate unii ar putea spune ca prin aceasta cale, prin aparitia unor astfel de mesaje, aceasta posibila realitate devine mai puternica, mai aproape de a se materializa. Ei bine, da. Este posibil. Dar cred ca orice om este responsabil. Este responsabil pentru el, în primul rând. Este responsabil pentru o schimbare în viata lui, daca îi pasa de el, de oamenii pe care îi iubeste, de viitorul pe care, fara sa stie, îl construieste.
Viitorul, asa cum este el perceput de majoritatea oamenilor, înca nu a fost creat. Ne aflam în prezent, iar, în acest moment, totul este deja perfect. Daca simtiti ca nu este perfect, atunci, cu siguranta, vorbim de situatia în care, adânc întiparite în fiecare, sunt frici, posesie, ura, zgârcenie, ignoranta, cu alte cuvinte, convingeri limitative care ne otravesc existenta, cât si viata celor din jurul nostru. Acestea sunt si cauzele bolilor din corpul nostru fizic. Daca ne vom debarasa de ele, vom putea trai cu adevarat în puterea noastra, în prezent, plini de iubire, compasiune si întelepciune. Este singura cale prin care putem crea un univers cu adevarat demn de aceasta rasa, de acest Pamânt.
Poate acest semnal este menit sa trezeasca ce este mai bun în oameni. Personal, cred ca este posibil sa ne schimbam orice viitor, univers care înseamna distrugere, totala sau partiala. Cred în
oameni, în puterea lor de a depasi obstacole. Istoria ne-a aratat cam cât de puternici suntem, daca actionam din inima, cu întelepciune si curaj. Desi sunt tanâr, vreau sa traiesc pe un pamânt pe care fiecare om sa existe si sa actioneze ca Iisus, Buddha sau cum vreti sa-i spuneti. Vreau sa traiesc pe un pamânt populat de oameni care sunt constienti de puterea lor de a crea, de a iubi, de a exista prin iubire si compasiune.
Împreuna putem crea acest univers, acest prezent, acest viitor. Si este atât de usor!
Avem la dispozitie îndeajuns de multe metode, cai spirituale, religii pentru depasirea tuturor piedicilor cu care universul ne pune la încercare. Stiinta, mai mult decât niciodata, începe sa ne
confirme teorii care pâna nu demult erau considerate ca fiind pura mistica religioasa. Stiinta devine si ea o cale spirituala, care poate schimba perceptia multor oameni.
În ultima perioada am constatat o intensificare a cautarilor spirituale. Sincer, sunt foarte bucuros sa vad cum interesul pentru partea spirituala a vietii s-a dezvoltat rapid. Ne viziteaza, împartasindu-ne învataturile lor, maestri din toate culturile spirituale importante ale lumii. Nu cred ca a existat vreo ramura spirituala majora care sa nu-si fi facuta simtita prezenta în România, în ultimii 2 ani. Acesti oameni sunt bucurosi sa împarta cu noi din cultura lor spirituala. Va invit sa mergeti la aceste cursuri si seminare, cu inima deschisa. Experimentati si sa va
cultivati mintea cât mai mult. Viata noastra este orice altceva decât posesie, mânie, ura, zgârcenie, ignoranta, lasitate, minciuna.
Cautati si gasiti raspunsul la întrebarea „Cine sunt Eu”. Amintitiva ca orice calatorie pleaca doar din interior. Acolo sunt toate raspunsurile pe care le-ati cautat vreodata. Acolo sunt toate.
Este atât de simpla si frumoasa aceasta calatorie, încât alegeti sa întelegeti cât mai mult si gasiti-va calea catre iluminare, oricare ar fi ea. Zamolxe, Buddha, Iisus, Zen sau orice tehnica care rezoneaza cu mintea, fiinta, sufletul vostru. Puteti recunoaste usor o cale spre iluminare. Atâta vreme cât în aceasta cale exista doar infinita iubire neconditionata, infinita compasiune, infinita pace, infinita libertate interioara si exterioara. Viitorul apropiat ne va aduce în fata unor
evenimente energetice unice pentru toti. Vom accesa un nivel superior de energie, care va materializa, va proiecta în interiorul si exteriorul nostru, tot ceea ce noi vom reprezenta în acel moment.
Haideti sa avem în interiorul nostru un spatiu plin de iubire, compasiune si iluminare, lipsit de frici si alte convingeri limitative.
Haideti sa realizam constient, din toata fiinta noastra, ca toti avem acceasi esenta, ca toti suntem unul. Îmi doresc sa avem toti parte de infinita iubire neconditionata, infinita întelepciune, si sa cunoastem toti aceasta minunata comoara, iluminarea."

Florin Sebastian Piscociu
(in postfata din cartea a lui Aryana Havah - Viaţa pe Pământ...
încotro?)


Despre credinta, iubire si karma - S. Lazarev


"Un suflet neputincios si golit de iubire nu-i va oferi trupului sanse de supravietuire. Samânta goala în interior nu va putea sa dea vlastari sanatosi. „Din cauza înmultirii faradelegilor se va raci în multi oameni iubirea", spunea Isus Hristos. Desi lumea moare sub ochii nostri nu-mi pierd încrederea ca aceasta criza va împinge omenirea spre renastere si salvare. Schimbarile puternice si profunde ale oricarui organism viu sunt asemanatoare cu moartea si de aceea noi întreprindem ceva concret pentru salvarea noastra abia atunci când aproape ca nu exista practic sanse reale de a supravietui. Daca doriti sa va ajutati fiica imaginati-va procedura mortii dumneavoastra posibile si luati-va ramas bun de la tot ce va este scump. înainte de aceasta învatati-va sufletul sa
iubeasca lumea înconjuratoare, pe sine si destinul oricât de imperfecte ar parea sa fie si oricâta durere v-ar pricinui.

-Se poate sa lucrezi cu sine însuti în metrou, în
autobuz, etc?

-Este mai usor sa te rogi în timpul postului, izolându-te atât cu trupul cât si cu sufletul. Daca nu sunteti irascibil si nu aveti pretentii când va calca cineva pe picior, când va împinge sau va umileste în transportul în comun, puteti sa va rugati.

Am citit cândva despre boala lui Confucius. Discipolii îi spuneau: „Roaga-te si îti va fi mai bine." Confucius a ridicat din umeri si a raspuns: „Ma rog tot timpul." în principiu, rugaciunea în transportul în comun poate sa depinda de atitudinea indulgenta fata de oameni si situatii care va deranjeaza. Din punctul meu de vedere, principalul este sa nu-ti pierzi iubirea fata de oamenii care nu va plac si sa încercati sa-i reeducati tinând seama de faptul ca educatia unui alt om începe cu autoeducatia.
-Daca nu va place situatia, trebuie, de asemenea, s-o iubiti, iar aceasta nu exclude actiunile de schimbare a ei. Si, iarasi, nu trebuie sa uitati, cauza oricarei situatii se ascunde în starea noastra emotionala de profunzime care interactio-neaza cu aceasta. Tot ce se întâmpla în jurul unui om la cel mai profund nivel corespunde în totalitate cu starea lui emotionala, în jurul nostru nu poate sa se întâmple nimic agresiv daca în sufletul nostru nu exista agresivitate. Sufletul care a uitat de Dumnezeu si a pierdut iubirea se îndreapta, în mod automat, spre zgârcenie, invidie, gelozie si poate sa comita în viitor crime împotriva iubirii si a oamenilor. în jurul omului încep a se produce evenimente neplacute si el neîntelegând ca aceste evenimente sunt generate de sufletul si subconstientul sau începe a se supara, condamna si a urî, amplificând în continuare problemele sale. Daca cineva v-a îmbrâncit sau v-a jignit înseamna ca sufletului dumneavoastra nu-i ajunge puterea sa iubeasca si vi se aminteste de acest lucru. Acceptati ce vi se întâmpla si zâmbiti în
interiorul dumneavoastra.

-- Unul dintre cunoscutii mei considera ca pentru un om credincios primeaza credinta apoi iubirea. Daca nu vom avea credinta în Dumnezeu nu-l vom putea iubi pe Acel în care nu credem. Va rugam sa comentati acest punct de vedere.

- Iubirea ca unitate cu Dumnezeu exista întotdeauna în subconstientul nostru. Orientându-ne catre iubire ne unim cu întreg Universul si abia atunci apare procesul cunoasterii si al supravietuirii. Notiunea de credinta a aparut atunci când omul avea un nivel foarte ridicat al constiintei si, conform datelor istorice, aceasta s-a întâmplat relativ nu demult, daca examinam istoria aparitiei omului chiar de la începuturi.
Chiar daca un om este departe de religie dar a acceptat iubirea de Dumnezeu, el poate sa-si schimbe conceptia despre lume si sistemul de valori. Atunci începe dezvoltarea lui si supravietuirea este constientizata.
Frica si îndoiala frâneaza iubirea si atunci iubirea de Dumnezeu din constiinta noastra si din straturile exterioare ale subconstientului slabeste. în consecinta apar bolile, nenorocirile, etc. Credinta ne ajuta sa ne eliberam de frica si îndoieli, sa depasim dependenta de constient care, fiind legata de trup, ne provoaca îndoiala, frica si condamnarea.
Când un om care tine de civilizatia orientala îsi frâneaza constiinta în procesul meditatiei sau un om care tine de civilizatia occidentala îsi pastreaza credinta în Dumnezeu indiferent de lipsa de logica, duritatea si stupiditatea evenimentelor care se deruleaza, atât într-un caz cât si în celalalt are loc depasirea dependentei de constiinta, mai exact de straturile ei exterioare, fapt care permite sa simtim unitatea cu Creatorul prin iubirea fata de El. Asadar, apare un paradox: credinta în Dumnezeu poate fi prima veriga dar poate si a doua. Daca facem abstractie de aceste doua momente si ne deplasam la un nivel mult mai înalt al energiilor, pe planuri mult mai subtile, vom vedea ca nu exista contradictii.
Pe plan exterior credinta ajuta iubirea prin constiinta care este legata de trup. Pe planurile de profunzime iubirea ajuta credinta. în straturile cele mai profunde, credinta ca aspect superior al constiintei si iubirea de Dumnezeu ca aspect superior al sentimentelor devin un tot, un întreg.

- Cum explicati cuvintele: „totul se iarta cu exceptia pacatului împotriva Duhului Sfânt"?

- în clipa de fata înteleg în felul urmator. O suparare mare pe alt om si neacceptarea comportamentului acestuia dau nastere la suparare si condamnare care se exprima prin emotii si cuvinte. Atât timp cât agresivitatea se afla în constiinta ea nu poate sa aiba influenta asupra sanatatii si a destinului. Daca agresivitatea patrunde în subconstient, iar aceasta se întâmpla în cazul unei suparari de lunga durata sau este intensificata de conceptia gresita despre lume, sau este acumulata de parinti sau de omul cel mai apropiat în decursul multor ani, ea va ramâne acolo pentru mult timp. Va iesi doar în caz de moarte, boala, nenorociri.
In filosofia clasica indiana despre karma se spune ca omul trebuie sa purifice prin suferinta toate actiunile sale gresite.
Era adevarat pentru acel moment istoric, ori energetica omului era mai slaba si posibilitatile sale de a se schimba erau minime. Pentru a depasi greselile savârsite de sufletul uman era nevoie de zeci de ani de asceza, de studierea cartilor sfinte. în religiile de mai târziu a aparut notiunea de pocainta. Pocainta înseamna schimbarea atitudinii fata de lume, a conceptiei fata de aceasta, iar ca rezultat schimbarea subconstientului prin iubirea fata de Dumnezeu.
Cercetând sute si mii de cazuri am observat o particularitate: supararea îndelungata pe un vecin poate crea o problema, dar aceeasi suparare îndreptata catre un grup de oameni uniti dupa criteriul economic, social, national, religios patrunde mult mai adânc si se vindeca mult mai greu. Condamnarea frecventa a statului, societatii, patrunde foarte adânc si poate sa genereze cele mai grave boli în câteva generatii chiar pâna la pieirea neamului. Daca omul crede ca toata lumea este cruda si nedreapta, agresivitatea în cazul dat atinge cota maxima.
Daca suntem nemultumiti de starea lucrurilor în lumea înconjuratoare si pe lume însasi, suntem nemultumiti de Cel care o conduce. Cred ca acesta este pacatul împotriva Sfântului Duh.
Orice om, chiar cel mai convins ateu, stie în subconstientul sau ca lumea vazuta si perceputa de noi este dirijata de Creator: „Ponegrirea Sfântului Duh" este în esenta respingerea legilor supreme dupa care se dezvolta Universul. In acest caz, agresivitatea patrunde atât de adânc în subconstient încât sansele de ispasire a pacatelor se apropie de zero. Consecinta este moartea neamului. Postulatul despre inadmisibilitatea pacatului împotriva Creatorului, respingerea vointei Lui exista nu numai în crestinism ci si în iudaism si în alte religii.

Trebuie sa întelegem particularitatile constiintei si subconstientului. Pe plan exterior, la nivelul
constiintei, conflictul, adica respingerea situatiei dureroase provoaca actiunea si dezvoltarea. Concurenta,conflictul, agresivitatea ca distrugere a legaturilor exterioare care s-au format la nivelul constiintei este necesara. Pe plan exterior noi suntem izolati si de aceea nu ne putem dezvolta fara conflict. Neacceptarea situatiei pe plan exterior duce la actiuni active pentru schimbarea lumii înconjuratoare. Pe planurile din profunzime nu mai sunt actiuni active. Acolo poate sa existe agresivitate ca distrugere a legaturilor superioare, totul se desfasoara însa sub controlul iubirii care nu-i permite sa patrunda prea adânc. Pe planurile cele mai profunde, cu cea mai mare încarcatura energetica, exista doar iubirea. Acolo lumea este unitara si agresivitatea
este imposibila. în cartile anterioare am încercat sa explic notiunea de Sfânta Treime. Astazi înteleg acest lucru în felul urmator:
fara o iubire continua catre Dumnezeu sunt imposibile supravietuirea, dezvoltarea. Creatorul a creat timpul care se împarte în doua curente: lumea vazuta, materiala, pe care o asociem cu prezentul si trecutul si lumea nevazuta, spirituala, pe care o asociem cu viitorul. Creatorul se afla dincolo de limitele timpului si ale lumii vazute si nevazute. Daca însa noi vom considera, ca exista Creator numai dincolo de limitele timpului atunci noi trebuie sa presupunem ca în lumea vazuta si nevazuta exista ceva diferit de creator, adica, în final, ajungem la politeism si erezie. Cred ca dogma despre Sfânta Treime le permite credinciosilor sa simta în tot ce ne înconjoara, în lumea vazuta si nevazuta, prezenta vointei Divine."

Fragment din: Principii de vindecare - Serghei Lazarev
Daca doriti sa cititi cartile lui Lazarev le puteti gasi aici:
http://putereaprezentului.wordpress.com

Roaga-ti ingerul tau pazitor sa te invete iubirea de sine


Pentru a invata sa ne iubim pe noi insine avem nevoie sa intelegem cum se raporteaza ceilalti la noi pentru a ne iubi. Problema este ca, inca de mici, am fost invatati despre iubire numai ceea ce au reusit sa ne transmita cei apropiati – care aveau ei insisi propriile limitari si rani sufletesti. Pentru a depasi aceste tipare este bine sa invatam sa ne iubim, asa cum ne iubeste o fiinta foarte elevata, spre exemplu ingerul nostru pazitor.

Iata o modalitate practica: timp de o saptamana, in fiecare dimineata il invocam pe ingerul nostru pazitor si il rugam sa ne invete pe parcursul acelei zile sa ne iubim, asa cum ne iubeste el. In orele care urmeaza suntem cat mai atenti la toate manifestarile noastre, asa cum facem cand cineva spune uneori ca ne iubeste, dar actiunile sale nu dovedesc asta si cautam sa intelegem care ii sunt sentimentele reale. E necesara o observare lucida si relaxata, nu pentru a vina greseli, ci pentru a patrunde in profunzime mecanismele prin care propria minte ne face sa fim lipsiti de iubire.
De fiecare data cand observam ganduri sau actiuni de natura sa ne raneasca, ii marturisim cu sinceritate ingerului nostru ca nu stim inca sa ne iubim pe noi insine si reinnoim rugamintea sa ne invete el. Vom face acelasi lucru si cand vom observa ca am intrat din greseala in situatii complicate in care ceilalti par sa ne raneasca. Fara a mai cauta sa dam vina pe ei, ne vom asuma pur si simplu faptul ca situatia respectiva se datoreaza lipsei de iubire pentru noi insine si il vom ruga cat mai des pe ingerul pazitor sa fim invatati cum sa ne iubim cu adevarat.
Unul din locurile comune ale gandirii umane este ca nu meritam iubire atunci cand gresim. De aceea, cand ne simtim vinovati, ne refuzam cu si mai multa indarjire dragostea si astfel gresim mai mult, invartindu-ne iar si iar in acelasi cerc. Totusi, din punct de vedere divin, lucrurile stau altfel: tocmai cel care greseste (fiul risipitor) are nevoie de mai multa iubire pentru a se putea redresa. De aceea in momentele de mare incercare, cand credem ca am gresit si asteptam sa fim pedepsiti sau ne pedepsim singuri, este necesar sa-i cerem ajutorul ingerului nostru pazitor.
Il putem invoca astfel: “Iubit inger pazitor, te rog ajuta-ma sa ma iubesc exact asa cum sunt acum: trist, speriat si confuz, pentru ca stiu ca tu ma iubesti chiar si asa si vrei sa invat si eu sa acord acest gen de iubire neconditionata mie si celorlalti“. Acesta este un mod matur de a iubi, singurul care ne poate duce dincolo de aparente. Daca nu suntem capabili sa ni-l acordam noua insine, este putin probabil ca vom reusi cu ceilalti.
Mai ales la inceputul acestei practici, este posibil sa fim uimiti cat de des ne purtam fara intelegere si iubire pentru noi insine. Dar daca perseveram, vom observa curand ca este tot mai usor sa sesizam din timp aceasta tendinta si apoi chiar sa o suspendam inainte de a declansa multe din obiceiurile mentale negative. Treptat se instaleaza o stare de siguranta, implinire si transparenta.

Iubeste-te asa cum ingerul tau pazitor te iubeste.
El nu-ti raneste niciodata sufletul pentru a-ti salva imaginea. El nu te indeamna sa fii descurajat – tocmai pentru ca iti cunoaste infinita comoara launtrica. Nu-ti sopteste niciodata ca esti neputincios, intrucat stie ca el – si multe legiuni de ingeri – sunt mereu gata sa vina in ajutorul celor care-l cer cu umilinta si credinta. Nu te ameninta ca nu te va mai iubi din cauza ca ai gresit; pentru el este evident ca, atat timp cat vei exista separat, vei continua sa gresesti. Si de altfel multe realizari minunate au fost obtinute “din greseala”… El nu te va privi tolerant cum perseverezi in greseala – aceasta risca sa devina o cale fara intoarcere. El nu te amageste niciodata ca meriti iubire pentru ca esti “mai presus decat altii”, caci stie cu siguranta ca in aceasta lume nici macar un graunte de nisip nu ar putea sa existe fara iubirea Tatalui.

A face pace cu tine insuti, intr-un mod plin de luciditate si dragoste, este primul pas catre veritabila cunoastere de sine care aduce simultan la suprafata culmile cele mai sublime ale personalitatii, dar si abisurile cele mai intunecate. Daca nu te iubesti cu adevarat, nu vei avea niciodata taria sa te privesti in fata, exact asa cum esti, OM – supus greselii, tentatiilor, caderilor, dar totodata capabil sa oglindesti in inima ta maretia Totului.

Sursa: drumuricatretine.wordpress.com

CELE 5 LEGI BIOLOGICE – UN MIRACOL CENZURAT


Extrase din CELE 5 LEGI BIOLOGICE – UN MIRACOL CENZURAT

GERMAN NEW MEDICINE (GNM)
Paradigma Medicala a Dr. Ryke Geerd Hamer
De Caroline Markolin, Ph.D.VancouverCanada

Pe 18 August 1978 Dr. Ryke Geerd Hamer M.D., la vremea aceea internist şef la clinica oncologică a Universităţii din Munchen, Germania, a primit vestea şocantă că fiul său, Dirk, a fost împuşcat. Dirk a murit în Decembrie 1978 şi, câteva luni mai târziu, Dr. Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular. Din moment ce nu fusese niciodată grav bolnav, a suspectat imediat că dezvoltarea cancerului poate avea legătura directă cu tragica pierdere a fiului său. Moartea lui Dirk şi propria sa experienţă cu cancerul l-au făcut pe Dr. Hamer să investigheze istoricul pacienţilor săi de cancer. A aflat foarte curând că, la fel ca el, toţi au trecut prin experienţe extrem de stresante, înainte ca boala să se instaleze şi să se dezvolte.

Dr. Hamer a denumit descoperirile sale “Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicini”, datorită faptului că aceste legi biologice valabile în cazul oricărui pacient, oferă o perspectivă cu totul nouă asupra înţelegerii cauzei, a dezvoltării şi a procesului natural de vindecare a bolii.

La scurt timp după ce Dr. Hamer şi-a prezentat teza, i-a fost adresat un ultimatum de a renunţa la descoperirile sale ştiinţifice, sau i se va refuza reînnoirea contractului la Clinica Universitară. În 1986, deşi munca sa nu a fost niciodată pusă la îndoială sau dezaprobată, doctorului Hamer i-a fost ridicată licenţa medicală, pe motive ca a refuzat să se conformeze principiilor medicinii standard. Cu toate acestea, era hotărât să-şi continue munca şi, în 1987 a reuşit să-şi extindă descoperirile practic către orice boală cunoscută de medicină.

Dr. Hamer a stabilit că „orice boală este cauzată de un şoc emoţional, care surprinde individul total nepregătit”.

GNM “Ontogenetic System of Tumors” (Sistemul Ortogenetic al tumorilor) ilustrează că organele controlate de „vechiul creier” care derivă din endoderm sau vechiul creier mezoderm, precum plămânii, ficatul, colonul, prostata, uterul, pielea în profunzimea ei, pleura, peritoneul, pericardul, glandele mamare, etc. generează întotdeauna proliferare celulară, imediat ce conflictul corespondent are loc la nivelul creierului.

Tumorile acestor organe se dezvoltă exclusiv pe durata fazei active a conflictului . Să luăm exemplul cancerului de plămân: conflictul biologic asociat cu cancerul de plămân este un şoc de tipul „frică de moarte”deoarece, în termeni biologici, panica de moarte este echivalentă cu incapacitatea de a respira.

Cancerul de sân, potrivit cercetărilor Dr. Hamer, este rezultatul grijilor provocate de un conflict de tipul “mamă-copil” sau “probleme cu partenerul”. … Numeroasele studii ale Dr. Hamer arată că femeile, chiar şi atunci când nu alăptează, dezvoltă tumori ale glandelor mamare, din cauza grijilor obsesive pentru binele celor dragi (a copilului care are probleme, a unui părinte bolnav, sau de grija unui prieten cu probleme).

Ceea ce a fost spus despre cancerul de plămân sau de sân este valabil pentru orice alt tip de cancer ce îşi are originea în „vechiul creier”. Fiecare tip de cancer este declanşat de un conflict şoc specific, care activează un „program biologic precis” ce îi permite organismului să depăşească obişnuinţele funcţionării zilnice şi să se confrunte fizic cu situaţia urgentă.

Dr. Hamer a descoperit de asemenea că orice conflict şi orice boală are şi o rezolvare, iar desfăşurarea oricărei boli are loc în doua faze. În timpul primei faze a conflictului activ (şi anume, atâta timp cât acesta există) întregul organism este orientat către a face faţă conflictului. … Faza activă a conflictului este denumită şi „faza rece”. Deoarece pe perioada stresului se produce constricţia vaselor de sânge, simptomele specifice ale activităţii conflictuale sunt extremităţile reci (în special mâinile), tremurul şi transpiraţia rece. Intensitatea simptomelor depinde, în mod natural, de intensitatea şi impactul şocului conflictual. Dacă o persoană rămâne în aceasta stare prea mult timp, urmările pot fi fatale.

Dr. Hamer a demonstrat, fără nici o îndoială, că organismul nu poate muri niciodată de cancer, în sine. O persoana poate muri ca rezultat al complicaţiilor mecanice produse de tumori, de exemplu blocarea unui organ vital ,precum colonul sau bila, dar în nici un caz celulele canceroase, în sine, nu pot provoca moartea.

Dacă o persoana moare pe durata fazei iniţiale active a conflictului, este de obicei din cauza pierderii de energie, a slăbirii exagerate, a lipsei de somn şi a epuizării mentale şi emoţionale.

Dacă pacientul nu a făcut nici un tratament convenţional de cancer (în special chimioterapie sau radioterapie) GNM ,”Sistemul Ontogenetic al tumorilor”, are o rată de succes de 95 până la 98 %. Este o ironie că aceste statistici ale succeselor remarcabile ale Dr. Hamer au fost date chiar de autorităţi. Când Dr. Hamer a fost arestat, în 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fără a avea licenţă medicală, pentru trei persoane, poliţia a confiscat fişele pacienţilor săi şi le-a analizat. Un procuror public a fost nevoit să recunoască, în timpul procesului, că după 5 ani, 6000 din 6500 de pacienţi cu cancer în faza terminală erau încă în viaţă.

Rezolvarea conflictului generat de semnalele iniţiale, reprezintă începerea fazei a doua a programului biologic. Emoţiile şi organismul nostru se comută imediat în modul de reparare, programul de vindecare fiind asistat, în mod direct, de sistemul nervos vegetativ. Pe perioada fazei de vindecare, apetitul revine, dar suntem foarte obosiţi (putem chiar să nu avem puterea de a ne ridica din pat). Odihna şi furnizarea tuturor nutrienţilor necesari organismului sunt esenţiale pe perioada de vindecare. A doua fază este denumită faza caldă şi, în această perioadă, vasele de sânge se măresc, încălzind extremităţile şi pielea.

Odată cu rezolvarea conflictului, se produce o schimbare la nivelul organelor, proliferarea celulară (vechiul creier - controlul creşterii tumorale) şi distrugerea celulară (creierul nou - controlul degradării ţesuturilor) se opresc imediat şi este declanșat procesul de reparare specific. O zonă care s-a necrozat, sau a prezentat ulceraţii în timpul fazei active a conflictului, este acum regenerată şi refăcută cu celule noi. Acest proces este însoţit, de regulă, de inflamaţii potenţial dureroase, cauzate de edeme care protejează ţesutul pe durata vindecării. Alte simptome tipice regenerării sunt: hipersensibilitate, mâncărimi, spasme (dacă ţesuturile musculare sunt implicate) şi inflamaţii. Exemple de boli care apar doar în procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele, hemoroizi, laringită, bronşită, artrită, ateroscleroză, disfuncţii ale rinichilor şi vezicii urinare, anumite boli ale ficatului şi infecţii.

… Dr. Hamer … a aflat că microbii precum ciupercile, bacteriile şi virușii sunt activi doar pe durata procesului de vindecare şi maniera în care ei operează este în deplină concordanţă cu logica evolutivă… În timp ce bacteriile descompun tumorile cu celule care nu mai sunt necesare, virușii sunt implicaţi în procesul de vindecare al ţesuturilor coordonate exclusiv de cortexul cerebral (ex: bronhiile, membrana nazală, mucoasa stomacală, mucoasa canalelor biliare şi epiderma). Hepatita, pneumonia, herpesul, gripa şi gripa stomacală indică faptul că procese virulente naturale de vindecare sunt în curs.

…boala nu este o eroare a naturii ci ea are o anume semnificaţie biologică. Boala evoluează pe baza unor programe ale naturii proiectate cu scopul de a-l ajuta pe individ să coopereze cu evenimentele apărute în viaţa lui.

… dr. Hamer a ajuns la următoarea concluzie: Un eveniment fizic poate crea un şoc conflictual biologic care se va manifesta în transformări vizibile ale creierului, şi poate conduce la schimbări măsurabile ale parametrilor sistemului nervos care la rândul lor pot produce creşterea unor tumori canceroase, ulceraţii, necroze şi perturbări funcţionale în organe specifice fiecărui tip de conflict biologic.

După 20 de ani de cercetare şi terapie a peste 31.000 de pacienţi, dr. Hamer a stabilit că un conflict-şoc biologic generează o fază de îmbolnăvire: rece, canceroasă sau necrotică, iar dacă conflictul este rezolvat, se trece la o fază de vindecare: caldă prin care procesele canceroase sau necrotice sunt inversate pentru a se autorepara ţesuturile afectate în faza de îmbolnăvire şi a restabili starea de sănătate optimă.

Odată ce conflictul a fost rezolvat, leziunile cerebrale împreună cu psihicul şi organul aferent intră în faza de vindecare. Odată cu repararea oricărei răni, se dezvoltă un edem (fluid în exces) pentru a oferi protecție țesutului cerebral ce este refăcut. Pe tomografie, schimbările sunt foarte ușor de observat: vizibilele inele concentrice dispar în edem şi apar acum neclare şi închise la culoare. În momentul de vârf al fazei de vindecare, atunci când edemul cerebral atinge dimensiunea maximă, creierul declanșează un scurt şi puternic impuls care expulzează edemul. În terminologia GNM, această reglare este denumită Criza epileptică (CE). În timpul crizei, întregul organism este aruncat, pentru scurt timp, într-o stare de simpaticotonie (stimularea sistemului nervos simpatic)retrăind simptomele tipice fazei de conflict activ, cum ar fi transpirație rece, extremități reci, puls accelerat şi greață. Intensitatea şi durată acestei crize preprogramate este determinată de intensitatea şi durata conflictului precedent. Atacurile cardiace, accidentele cerebrale, crizele de astm şi cele epileptice sunt doar câteva exemple ale acestui crucial punct de revenire.

Sursa: http://alchimie.spirituala.net

Cine sunt îngerii?


Cuvântul "înger" derivă din grecescul "angelos" care înseamnă "mesager". După cum ne sugerează şi numele lor, îngerii au rolul de a intermedia relaţia omului cu Dumnezeu, transmiţând mesajele de la Divinitate către om şi invers, de la om către Dumnezeu. Dar ei nu sunt doar nişte simpli mesageri în înţelesul strict al cuvântului ; ei au sarcina şi de a ne ghida şi susţine pe lungul drum al vieţii.

Îngerii reflectă perfecţiunea divină: bunătate şi generozitate infinită, fiind capabili de o dragoste nelimitată şi beneficiind mereu de o mare fericire pe care doresc să o împărtăşească cu noi. Ei cunosc instantaneu consecinţele nenumărate ale unui principiu sau miile de faţete ale realităţii. Cunosc secretele naturii, stăpânesc legile care guvernează Universul, sunt păstrătorii unei ştiinţe foarte vaste şi a unei înţelepciuni infinite. Ei lucrează constant pentru binele omului, întotdeauna şi pretutindeni. Chiar dacă noi nu percepem prezenţa lor şi nu le acordăm nici un gând, îngerii veghează asupra noastră în orice clipă, ne ajută în momentele dificile şi ne apără de tot felul de pericole.

Îngerii se află pretutindeni: ei veghează asupra caselor, ne însoţesc în călătorii, sunt alături de persoanele care suferă şi care au nevoie de susţinere şi consolare în momentele de descurajare. Nefiind îngrădiţi de legile impuse de materie, ei se pot deplasa cu o viteză inimaginabilă pentru noi, care suntem constrânşi de legile spaţiului şi ale timpului ; este suficient să ne gândim la ei şi imediat sunt alături de noi, gata să ne ofere ajutorul lor preţios.

În întreg Universul, fiecare înger are atribuţii precise. Galaxiile, planetele, stelele sau, dacă vorbim de lumea în care trăim, oceanele, râurile, oraşele, naţiunile, sunt încredinţate supravegherii îngerilor. Pentru a-şi îndeplini misiunea pe care o au pe Pământ, ei se consacră foarte mult pentru ghidarea şi protecţia oamenilor.

Încă de la naştere, fiecare fiinţă umană este lăsată sub protecţia unui înger care are sarcina precisă de a o asista în orice moment al vieţii sale, fără s-o abandoneze niciodată. Fiecare persoană are deci propriul său înger păzitor, indiferent de rasă, cultură sau religia de care aparţine. Chiar şi persoanele care spun că sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuză să creadă într-o altă dimensiune decât cea terestră, au un înger personal.

Dar ce face mai precis îngerul nostru păzitor? Probabil că n-o să ştim niciodată cu precizie în cursul vieţii noastre terestre. Nu ştim niciodată exact cât de mult veghează şi câte fac pentru noi proprii părinţi pe care îi cunoaştem şi îi percepem fizic, cum am putea şti precis câte fac îngerii care nu sunt vizibili ochilor noştri fizici ? Dar, dintre numeroasele lucruri pe care le fac, putem enumera câteva dintre ele.

Îngerul nostru personal ne fereşte de pericolele care ne pândesc fără ca noi măcar să le bănuim ; ne îndeamnă să ne deschidem către ceea ce este bun şi să evităm răul ; are sarcina de a transmite mai departe rugăciunile noastre şi intervine neobosit pentru ca noi să primim întotdeauna dragostea divină.

În împrejurări particulare, îngerul păzitor se manifestă şi sub aparenţe perceptibile nouă, iar când este absolut necesar, poate lua formă umană pentru a disipa confuzia şi dezorientarea celui căruia i-a fost dat să-l vadă. Numeroase persoane care au intrat în contact cu îngerii îi descriu ca fiind creaturi înaripate, radiind de lumină şi schimbându-şi fără încetare culoarea şi forma. Relatările celor care spun că au întâlnit un înger într-un moment particular al vieţii lor sunt destul de diferite. Aceste persoane vorbesc în general despre fiinţe în carne şi oase care le-au ajutat în situaţii de urgenţă, pentru ca ulterior să dispară în mod misterios. Nimic nu ne împiedică să credem că persoanele întâlnite aparent întâmplător într-un moment al vieţii (poate chiar în circumstanţe banale) ar putea fi îngeri : fiinţe cu care ne intersectăm în drumul nostru şi care, înainte de a pleca, au rostit cuvinte potrivite pentru a ne lumina şi a ne modifica profund viaţa.

Sursa: http://www.lumeaingerilor.ro



Ioan Muntean - Cu armonie trecem mai bine prin toate


Trecem printr-o perioadă deosebită. Nu se vorbeşte întâmplător de anul 2012. Sunt multe previziuni sumbre. Se vorbeşte de cutremure şi alte cataclisme… că puţini dintre noi au şanse să treacă prin această perioadă… Şi aceste previziuni au gradul lor de adevăr… Cum putem trece mai uşor? Pot fi influenţate aceste fenomene?

Este adevărat când se spune că acest secol ori va fi credincios ori nu va fi deloc. De fapt ceea ce trebuie să înţelegem este că vom putea trece mai departe numai cei care vom fi în armonie. Aşa se explică şi de ce se afirmă că puţini vom trece mai departe. Pentru mulţi dintre noi este greu să trecem mai departe.

Cu cât suntem mai armonioşi putem trece mai bine prin toate. Ca să înţelegem trebuie să conştientizăm că totul este Lumină şi Iubire Divină, sau energie şi informaţie în limbaj ştiinţific. Chiar şi corpul nostru fizic şi pământul sunt energie şi informaţie de vibraţie mai joasă. Cu toţii, şi noi şi pământul, facem parte din Întreg, din Creaţia Divină.

În perioada care urmează, apropiindu-se pământul de intrarea în centura fotonică, creşte tot mai mult nivelul de vibraţie al pământului …

Creaţia are mecanisme minunate pentru a se adapta şi a trece şi prin această etapă.
Cu cât înţelegem mai bine şi acţionăm conştient avem şanse mai mari să trecem mai bine. Printre altele trebuie să înţelegem legea semănatului. Fiecare culegem ceea ce semănăm. Ca să culegem grâu trebuie să semănăm tot grâu că dacă semănăm neghină nu avem cum să culegem grâu.
Şi mulţi dintre noi am strâns dea lungul vremurilor destule dizarmonii din gânduri, vorbe şi fapte. Se pune întrebarea unde încap acestea. Înţelegem când ne amintim că fizica cuantică ne spune că într-un centimetru cub de spaţiu aşa zis gol de la nivelul planului părţilor din atom, respectiv al electronilor şi nucleelor e mai multă energie decât în tot universul vizibil. Pe lângă ce acumulăm în noi, aceste dizarmonii se transmit şi la cei apropiaţi nouă, pământului… Masaru Emoto a demonstrat prin fotografierea structurii apei că starea de dizarmonie se transmite şi structurii apei…

Ca efect al creşterii nivelului de vibraţie al pământului, care are loc în primul rând datorită apropierii de centura fotonică, există tendinţa să iasă din noi aceste dizarmonii sub diverse forme … frici, supărări, … Dacă le înţelegem ca şi curăţări şi ne bucurăm că ne eliberăm de ele ne e mult mai uşor şi mai bine…

Cu cât acumulăm mai multă dizarmonie se înrăutăţesc starea de sănătate şi parametrii pe viitor, karmă… Este demonstrat în condiţii de laborator că şi un gând de vibraţie joasă ne coboară imunitatea, demobilizându-ne resursele minunate puse în fiecare dintre noi de Dumnezeu Tatăl, apărând bolile şi necazurile care sunt semne că trebuie să ne sporim armonia sufletului cu Dumnezeu Tatăl, cu Întregul, să ne vindecăm sufletul.

Epigenetica ne arată că pe suprafaţa exterioară a celulelor sunt elemente receptoare, celula transformându-se în funcţie de semnalele pe care le primeşte din exterior. Dacă suntem stresaţi „ne otrăvim” până în profunzimea celulelor.

Putem să trecem mult mai uşor prin toate când ne conştientizăm ca parte a Întregului, a Creaţiei Divine. Şi în noi şi în jurul nostru este foarte multă energie divină. Din acest motiv ne spune Iisus că cine are credinţă cât un bob de muştar poate muta munţii din loc. Multă lume spune că este credincioasă… Dar oare ce înseamnă să fim credincioşi? Abia atunci când ne conştientizăm că suntem parte din Creaţia Divină, că de la Sursă, de la Dumnezeu Tatăl le primim pe toate, şi prin noi, ca parte a Întregului, tot Dumnezeu Tatăl îşi face lucrarea şi ne deschidem sufletul să vină puterea divină, care dă viaţă tuturor, să vină să ne facă bine şi să ne dea putere şi apoi să se ducă să facă lucrarea lui Dumnezeu cu cei apropiaţi nouă, cu toţi oamenii şi cu creaţia divină şi lăsăm grijile în seama lui Dumnezeu, începem să fim credincioşi…

În mod asemănător prin creşterea armoniei sufletului cu Dumnezeu ne „curăţăm” şi „luminăm” până în profunzimea celulelor, se tinde tot mai mult spre corpul de lumină…

Creaţia Divină are calităţi minunate. Când se înălţă sufletul sporeşte nivelul luminii divine din noi şi din jurul nostru. Văd că pe lângă că ne sporesc şansele să ne putem recupera şi din cele mai grele „boli”, se curăţă şi problemele celor apropiaţi nouă, sporesc şi şansele acestora de a se putea recupera.

Dr. Ryke Geerd Hamer a reuşit să dovedească că una din cele mai grele boli, „cancerul”, este urmarea unui şoc psihic prin care a trecut bolnavul. În funcţie de tipul şocului este tipul „cancerului”. Zona corpului în care se manifestă „cancerul” este în funcţie de sursa şocului; dacă vine dinspre urmaşi se manifestă într-o zonă; dacă vine dinspre soţie se manifestă în altă zonă; dacă vine dinspre părinţi se manifestă în altă zonă…

De fapt el ne arată că ceea ce se numeşte „cancer” , şi de fapt orice „boală” sunt manifestări normale ale organismului pentru a face faţă situaţiei grele prin care trece şi demonstrează prin peste 31 mii cazuri de „cancer” tratate fără chimioterapie şi radioterapie, că ocupându-se de rezolvarea şocului psihic s-a realizat recuperarea în peste 92% din cazuri… şi prin aceasta ne confirmă încă odată că dacă se vindecă sufletul se vindecă şi corpul… De fapt ceea ce demonstrează dr. Hamer este că există două faze în cancer: prima în care se formează tumora ca urmare a reacţiei la stres şi a 2-a în care corpul autodizolvă tumora în procesul de vindecare. De cancer în sine nu se moare ci doar dacă tumora comprimă vase mari sau organe vitale.

Deşi rezultatele deosebite obţinute de dr. Hamer par incredibile, rezultatele obţinute de noi le confirmă şi în plus ne arată că atunci când se vindecă sufletul cuiva această stare se transmite şi spre cei apropiaţi lui, spre toţi oamenii şi spre creaţia divină din care facem parte.

Această stare se transmite şi spre cei apropiaţi nouă şi ne-o dovedesc cazurile de ieşire din stare gravă de risc letal la cei cu „cancer” în ultimă fază, sau de comă de gradul 4 fără să mă ocup direct de cei aflaţi în această situaţie ci de persoane apropiate lor.

Alte evenimente care sperie pe foarte mulţi sunt cutremurele. Pentru a ne linişti consider că şi acestor evenimente li se poate reduce intensitatea. Cu cât suntem mai armonioşi starea noastră de armonie se transmite şi pământului, reducându-i tensiunile, reducând şi intensitatea cutremurelor… Că starea de armonie se transmite şi spre apă o dovedeşte Masaru Emoto prin fotografierea structurii apei…Ca să pot fi înţeles o să prezint câteva evenimente.

1. Acum câţiva ani după ce făcusem o şedinţă de la distanţă, într-o seară, cu un tânăr de la Bucureşti şi se liniştise, revine după vreo 2 ore tremurând spunându-mi că Viorel Pop spune pe postul OTV că peste 2 săptămâni va fi un cutremur foarte mare. Viorel Pop avea dreptate, vedeam şi eu aceasta, dar în timp ce mă uitam la el şi lăsam să curgă armonia divină vedeam cum cutremurul se transforma dintr-un pericol real într-un pericol potenţial care se îndepărta la vreo 2 luni… şi cutremurul nu a mai avut loc…

2. În acest an, în iulie, s-a lucrat mult de la Venus în zona Mangalia şi Constanţa. După aceea a avut loc cutremurul din zona bulgară a Mării Negre cu intensitatea de 5,2 grade pe scara Richter. Dacă nu s-ar fi lucrat în acea zonă îmi apărea că acel cutremur ar fi avut intensitatea de 7,2 grade şi a apărut în mass media că la această intensitate ar fi fost şi tsunami. Aceasta explică de ce soţia vedea în acea perioadă ca un val negru.

3. Lucrându-se mult cu persoane din Buzău, Bucureşti, Constanţa şi Mangalia, şi de la distanţă cu oameni din toată lumea, vedeam cum se reduc tot mai mult şi tensiunile din pământ. Aceasta a fost confirmat şi de Mărmureanu de la Institutul de Fizica Pământului când spunea în octombrie că date fiind cutremurele din zona Pacificului s-a redus şi tensiunea din zona Vrancea şi că până în 2020 nu e pericol de un cutremur major… Este importantă confirmarea şi de fapt eu văd că şi cutremurele din zona Pacificului sunt de câteva ori mai reduse datorită creşterii armoniei sufletelor…

Cu cât suntem mai armonioşi, mai liniştiţi, această stare reduce şi tensiunile din pământ, micşorând intensitatea şi a acestor evenimente…

Este important ca fiecare să fim atât de în armonie cât se poate. Aceasta ne mobilizează resursele minunate puse în fiecare dintre noi de Dumnezeu Tatăl, ne ajută să ne simţim mai bine, să ne putem bucura mai mult de fiecare clipă, ne luminează viitorul… şi această stare se transmite şi spre cei apropiaţi nouă, spre pământ, creaţia divină…

Ioan Muntean - http://alchimie.spirituala.net

ADN-UL, ÎMBUNĂTĂŢIRE CELULARĂ?




ADN-UL, ÎMBUNĂTĂŢIRE CELULARĂ?
O NOUĂ FORMĂ A FIINŢEI UMANE?

Dr. Berrenda Fox furnizează dovezi ale modificărilor ADN-ului şi a celulelor în acest interviu acordat Patriciei Resch...
Dr Fox este un practician holistic de la Centrul de Bunăstare din Avalon din Mt Shasta, California. Clinica Avalon îşi propune revenirea la utilizare a idealului de vindecare aşa cum a fost el practicat în insula originară Avalon.
Dr. Fox a dovedit prin teste de sânge că unele fiinţe au dezvoltat noi lanţuri în ADN.

Patricia Resch: Berrenda, spune-ne ceva despre tine.

Dr. Berrenda Fox: Am doctorate în psihologie şi neuropatie. În timpul perfecţionării mele în Europa, am lucrat şi cu media, iar acest lucru continuă încă printr-o serie de filme şi management. Cum ştiţi, lucrez cu Reţeaua de Televiziune FOX, asupra subiectului: „Să înţelegem Extraterestrii şi rolul lor în ceea ce se întâmplă cu omenirea în acest moment”. Cele mai cunoscute producţii sunt: „Sightings”(Viziunile) şi „The X File” (Dosarele X).

PR: Care sunt schimbările ce se petrec în momentul acesta pe planetă, şi cum sunt organismele noastre afectate?

Dr.Fox: Exista schimbări majore, mutaţii care nu s-au mai petrecut, după geneticieni, de când se presupune că viaţa s-a ivit din apă. Câţiva ani în urmă, în Mexico City a fost o convenţie a geneticienilor din toată lumea, şi subiectul principal a fost legat de schimbările care se produc la nivelul ADN-ului. Ni se întâmplă cu siguranţă o transformare evolutivă, numai că încă nu ştim în ce anume ne transformăm.

PR: Cum este această schimbare de ADN?

Dr.Fox: Fiecare are o spirală dublă de ADN. Ceea ce noi aflăm acum este că existĂ Şi alte spirale care s-au format. În interiorul spiralei duble există două filamente (lanţuri) de ADN răsucite într-o spirală. În înţelegerea mea, noi vom dezvolta douăsprezece spirale. În această perioadă, care pare că ar fi început cu 5 până la 20 de ani în urmă, am fost transformaţi prin mutaţii. Aceasta este explicaţia ştiinţifică. Este o mutaŢie a speciei noastre în ceva nou pentru care rezultatul final nu este ÎncĂ cunoscut.

Schimbările nu au fost făcute publice, deoarece comunitatea ştiinţifică se teme să nu înspăimânte populaţia. Totuşi, oamenii se schimbă la nivel celular. Lucrez cu 3 copii chiar acum, care au 3 spirale de ADN. Mare parte dintre oameni ştiu şi simt asta. Multe religii au vorbit despre această transformare şi acum ea devine realitate, în moduri diferite. Ştim că este o mutaţie pozitivă chiar dacă fizic, mental şi psihologic poate fi înţeleasă greşit şi poate înspăimânta.

PR: Aceşti copii prezintă caracteristici diferite de ceilalţi copii?

Dr.Fox: Aceştia sunt copii care pot muta obiecte în cameră doar concentrându-se asupra lor, sau pot umple pahare cu apă doar privindu-le. Sunt telepatici. Poţi să te gândeşti că aceşti copii ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Eu cred că ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie, în câteva decade.

PR: Crezi că asta ni se va întâmpla tuturor?

Dr.Fox: Sistemele noastre imunitare şi endocrine sunt cele mai bune evidenţiatoare ale acestor schimbări. Acesta este unul dintre motivele pentru care lucrez şi fac cercetări în domeniul testării şi terapiei imunologice. Câţiva adulţi pe care i-am testat au de fapt încă o spirală de ADN în formare. Câţiva o au chiar şi pe a treia. Aceşti oameni trec printr-o mulţime de modificări majore care se petrec în conştiinţă şi în organismul lor, pentru că de fapt cele două sunt una. În opinia mea, Pământul şi orice există aici îşi înalţă vibraţiile. Mulţi dintre copiii recent născuţi au trupuri care sunt luminatori magnetici. Aceia dintre noi care sunt mai în vârstă şi aleg să se schimbe trebuie să treacă prin mai multe transformări fizice.

PR: Ce anume cauzează transformarea în organismele născute cu cele doua lanţuri normale de ADN?

Dr.Fox: Cel mai uşor mod de a produce mutaţia ADN-ului nostru este printr-un virus. În consecinţă, viruşii nu sunt neapărat răi. Viruşii trăiesc doar în ţesuturi vii. Viruşii ADN-ului, cum ar fi Epstein Barr sau Herpes #6 schimbă structura celulară. Virusul Hiv nu este un virus al ADN-ului. În loc să transforme organismul, el îl devoră. Cei mai mulţi dintre oamenii care trec prin acest proces şi ies de partea cealaltă a valului, cum s-ar spune, au o nouă profesie, un nou mod de a gândi, sau cel puţin un început al unui nou mod de viaţă...

Chiar dacă ei se pot simţi bolnavi, obosiţi, sau deznădăjduiţi la un moment dat, acesta e un dar. Li s-a acordat o şansă de a-şi schimba structura ADN-ului şi organismul într-unul mai sănătos, mai luminos, ceea ce-i poate integra în noua generaţie. Îngerii care au fost văzuţi sunt semne că noi ne transformăm. Aşa cum înţeleg eu, vom putea desĂvÂrŞi acest proces pÂnĂ În 2012.

PR: Ce alte schimbări ne putem aştepta să vedem?

Dr.Fox: Nu va mai exista nici o boală, nu va mai fi nevoie să murim. Vom fi apţi să ne învăţăm lecţiile nu prin suferinţă ci prin bucurie şi prin iubire. Vechiul sistem va trebui să se prăbuşească şi asta nu se va întâmpla fără o luptă majoră. Şi astfel vom avea toate războaiele: o mulţime dintre metodele de vindecare ale medicinii alopate nu mai funcţionează, guvernele nu mai funcţionează. O mulţime din vechile paradigme nu mai pot exista, deşi se luptă a fi menţinute, nu există nici un dubiu că ele de fapt sunt în schimbare.

Aceia dintre noi care au ales să trăiască în acest timp sunt înainte mergătorii unei specii aproape noi. Este o specie umană, însă, în acelaşi timp manifestând de fapt “raiul” pe pământ. Primim acum ajutor suplimentar de la maeştri şi de la fiinţe de pe alte planete, fiinţe angelice, şi învăţăm să ne îndreptăm spre înlăuntrul nostru. Cu cât suntem mai capabili să ne adâncim în noi înşine şi să ascultăm vocea tăcerii acolo, cu atât ne acordăm mai uşor la transformările care se produc.

PR: Care sunt efectele colaterale ale unei asemenea transformări?

Dr.Fox: Cu transformarea care se petrece la nivel celular, începem să ne simţim ca şi cum nu am fi aici. Ne putem simţi istoviţi, deoarece noi chiar ne schimbăm celulele şi devenim o altă fiinţă. Ca un nou născut, s-ar putea să avem nevoie de foarte multă odihnă.

Confuzia mentală şi incapacitatea de a ne concentra pe sarcinile de rutină pot apărea, deoarece noi suntem programaţi pentru ceva mai cuprinzător. Junghiurile şi durerile în tot corpul care nu au cauze specifice pot deveni ceva obişnuit. Unii oameni se pot simţi ca şi cum ar lua-o razna. Dacă se vor duce la un cabinet medical, cel mai probabil li se va recomanda tratamentul cu Prozac, deoarece nu i se va putea spune despre ce este vorba. Este dificil pentru medici deoarece nu au obiceiul să lucreze cu energia organismului.

Pentru că chakrele noastre sunt legate de sistemul endocrin, femeile vor trece prin transformări hormonale. Pot plânge fără motiv, fiindcă plânsul eliberează hormonii. Multe femeii vor intra în menopauză mai devreme, pentru că suntem acceleraţi.

Bărbaţii se pot simţi frustraţi datorită epuizării, pentru că în mod obişnuit ei sunt destul de activi. Îşi pot simţi partea feminină a fiinţei manifestându-se deoarece aceasta este partea intuitivă. Terapia emoţională care a luat proporţii în ultimii 20 – 30 de ani, a fost îmbogăţită cu noi tehnici tocmai pentru a face faţă acestor transformări. De fapt noi facem o muncă emoţională uriaşă într-un timp foarte scurt care, în mod normal, ar fi durat mii de ani.

PR: Cum tratezi pe cineva care trece prin aceste transformări?

Dr.Fox: Abordez situaţia din punctul de vedere al lucrului cu fiinţele individuale în loc de a trata o boală, "doctor" în latină înseamnă educator. Singurul serviciu eficient pe care îl poţi desfăşura ca vindecător autentic este acela de a împuternici persoanele cu instrumentele necesare şi de a le reasigura că ceea ce li se întâmplă este real, şi că se pot vindeca, eliberându-se de simptomele negative în timpul vindecării.

Mai întâi cer un test imunologic care nu se efectuează în mod tradiţional. Acesta este un test de sânge realizat de un laborator de cercetare înalt specializat. Apoi dau pacienţilor informaţiile despre rezultate. Acestea sunt mai mult ca o hartă/diagramă a transformărilor, astfel încât ei să poată avea puterea de a se vindeca. Eu nu sunt vindecătorul, ci doar un instrument în procesul individual de vindecare. Există forţă într-o persoană care-şi priveşte testele de sânge şi vede harta/diagrama a ceea ce urmează să se petreacă în organismele lor, cauzând câteodată declic-uri în subconştient.

Cheia reală este că persoana îşi asumă responsabilitatea şi face propria muncă. Ceea ce utilizez ca instrumente nu sunt instrumentele obişnuite. Folosesc foarte mult organoterapia, care este un tratament glandular din Europa, ca să fortific sistemul hormonal spre a accepta schimbările ce survin la nivelul AND-ului.

De asemenea, folosesc homeopatia, pentru a lucra asupra corpului energetic, vitamine, plante şi terapia cu laserul rece. Terapia aplicată depinde în întregime de nevoile fiecărei persoane. Din ceea ce fac, multe lucruri sunt preluate de la cei pe care i-aş numi surorile şi fraţii mai vârstnici care au trăit înaintea noastră aici. Ei sunt din alt sistem solar de unde am venit toţi ca să ajutăm această planetă în tranziţie.

PR: Cum îţi vezi munca desfăşurându-se?

Dr.Fox: Mă uit la munca mea ca la un pod sau ca la o tranziţie. Este şi ştiinţifică şi artistică. Vindecarea este atât o artă, cât şi o ştiinţă. A folosi doar ştiinţa sau doar arta vindecării nu este destul pentru o sănătate deplină. Nu cred că voi fi un vindecător toată viaţa deoarece cred că bolile vor fi eliminate. Noi, ca fiinţe conştiente, vom elimina boala şi suferinţa.

transformările ADN-ULUI ŞI ALE ORGANISMULUI

REMEDII PENTRU simptomele care le Însoţesc


Extrase dintr-un articol “Viziunea extinsă” de Suzana Thorpe-Clark

Am fost transformaţi fizic din fiinţe organice – compuşii organici sunt compuşi bazaţi pe carbon – cu doua lanţuri de ADN , în fiinţe cristaline cu 1.024 lanţuri de ADN (cel mai probabil), deoarece doar substanţele cristaline pot exista pe nivele superioare multidimensionale. De fapt, organismele noastre au fuzionat cu spiralele ADN-ului Sirian (al fiinţelor de pe Sirius), dat fiind că acest format este destul de apropiat de cel care ne este propriu, pentru ca acesta să fie capabil să integreze transformarea cu relativ puţine efecte secundare.

Nu doar noi, oamenii, ne schimbăm, ci toate formele de viaţă de pe Pământ devin cristaline. Toţi peştii din mare, toate florile din gradină, păsările de pe cer, chiar şi câinele sau pisica ta. Totul se schimbă. Nimic nu va muri şi nu va fi distrus, pentru că noi toţi ne deplasăm împreună spre O NOUĂ STARE DE A FI. Această nouă stare de a fi reclamă ca fiecare dintre noi, mental, fizic şi emoţional, să lăsăm la o parte conceptele lumii tridimensionale.

Exact ca şi în moarte, a lăsa deoparte este partea majoră a procesului de transformare, precum cineva nu poate lua cu sine vechile valori şi vechiul fel de a fi într-o viaţă de apoi cu totul diferită. Deci, pe măsură ce înaintăm în aceste transformări, suntem siliţi să renunţăm la relaţiile obişnuite, la slujbe, la cariere, la cămine, la proprietăţi şi aşa mai departe, dacă acestea sunt incapabile să ne susţină noul mod de a fi.

Prin urmare, poate să ne surprindă apariţia unei stări de anxietate şi de teamă care se simte deoarece aceste transformări se află deja în progres, chiar dacă majoritatea oamenilor nu sunt conştienţi de ele. De asemenea, schimbările de la nivel fiziologic sunt, în mod curent, accelerate şi există MULTE SIMPTOME FIZICE TEMPORARE care se manifestă în corpul nostru în consecinţă. Câteva dintre acestea ar fi:

  • simptome ca de gripă: temperatură ridicată, transpiraţie, dureri de oase şi încheieturi, etc., dar care nu răspund la antibiotice;
  • migrene – dureri severe de cap, care nu trec cu nici un analgezic;
  • diaree ocazională;
  • ocazional, curge nasul – cu strănuturi care durează 24 de ore şi nu e o răceală sau o alergie;
  • ameţeală;
  • zgomote în urechi;
  • palpitaţii;
  • ne simţim întregul corp vibrând– mai ales în timpul nopţii când suntem în stare relaxată;
  • spasme musculare intense – plus dureri în trup, mai ales în spate;
  • furnicături – în mâini, braţe, picioare sau tălpi;
  • pierderea puterii musculare – în mâini, cauzată de schimbările care se produc la nivelul sistemului circulator;
  • dificultăţi ocazionale de respiraţie – şi/sau observarea unei respiraţii mai puternice sau mai zgomotoase când ne aflăm în stare relaxată;
  • schimbări în sistemul imunitar;
  • schimbări ale sistemului limfatic;
  • oboseală – chiar epuizare în urma unor eforturi minore;
  • nevoia de a dormi mai mult şi mai adesea decât este normal;
  • accese de depresie fără motiv real;
  • alunecare în trecut – cercetarea relaţiilor, obţinerea unei clarificări a problemelor personale;
  • simţim o uriaşă epurare;
  • tensiune, anxietate şi stres la cele mai ridicate niveluri – deoarece simţim că ceva se întâmplă şi nu ştim ce.

Unele dintre aceste simptome sunt resimţite de o mare parte dintre oameni. Mulţi se grăbesc panicaţi să meargă la doctor, la terapeut, la psiholog şi aşa mai departe, dar li se spune de obicei că nu e nimic în neregulă cu ei. Şi acesta este adevărul. Deoarece toate aceste simptome sunt doar temporare şi indică pur şi simplu că aceste transformări fiziologice chiar se petrec.

Câteva dintre REMEDIILE DE UŞURARE A ACESTOR SIMPTOME sunt:

  • Lasă-te în voia valului (nu te împotrivi curgerii), nu te lupta cu ele, cu simptomele.
  • Dacă te simţi obosit sau epuizat, dormi mai mult.
  • Bea multă apă, pentru că procesele de detoxifiere care au loc prin deshidratare sunt accelerate.
  • Pentru a elibera tensiunile emoţionale şi stresul ia valeriană. Schinduful eliberează stresul sistemului limfatic şi ajută detoxifierea.
  • Pentru a uşura spasmele musculare, foloseşte tot valeriana şi încearcă băile de nămol, sau cufundarea într-o îndelungă baie la care adaugi o ceaşcă cu sare Epsom (marină, sau grunjoasă). Fă asta zilnic.
  • Recunoaşte că şi dacă ai palpitaţii sau dificultăţi de respiraţii, acestea sunt datorate chakrelor de la nivelul inimii sau a gâtului care se deblochează şi că aceste simptome sunt temporare. Nu mori, doar te transformi!

Totuşi, nu lua vorbele mele de bune. Consultă-ţi medicul dacă eşti nesigur. Dacă nu ştii de unde să iei valeriană sau schinduf, mergi la orice magazin de produse naturiste, sau pur şi simplu spune în gând numele plantei când ai nevoie de alinare.

Toate energiile vindecării sunt transmise via sunet, deci prin rostirea numelui. Ele sunt la fel de eficiente daca le rosteşti numele în gând sau cu voce tare, pe cât sunt şi atunci când le foloseşti în formă fizică. Încercă şi vezi! Cere îngerilor tăi păzitori să te ajute să-ţi alini durerile. Ei abia aşteaptă să li se ceară ajutorul! Multe dintre simptome pot dura vreo câteva săptămâni şi apoi trec. Unele pot reapărea din timp în timp. Aceste transformări nu sunt în mod necesar experimentate de toţi oamenii simultan. Un procent foarte mic de adulţi au realizat întreaga transformare în formă cristalină şi acum au 1 024 lanţuri de ADN.

Se cunoaşte cazul unei femei care a crescut 7 cm în înălţime şi un număr în mărimea piciorului. Toţi copiii sub vârsta de 7 ani au de asemenea completă această schimbare de structură, sau în foarte scurt timp o vor completa. Bebeluşii născuţi în ultimii doi ani s-au născut cu toţii cu întreg setul de ADN. O parte din oameni se află la începutul acestei transformări şi mulţi alţii parcurg deja procesul de transformare.

Acest proces de transformare este cunoscut ca Procesul de Trezire sau de Ascensiune, sau mai este cunoscut ca Procesul de dobândire a Merkabah, adică a corpului luminos.

E nevoie să ne transcendem fricile şi să învăţăm despre dragoste, despre adevărata dragoste, care trebuie să înceapă cu sine. Deoarece, până nu ne iubim şi nu avem încredere în noi înşine, nu putem iubi cu adevărat şi nici avea încredere reală în altcineva.

Sursa: www.lucratorul-in-lumina.com