Contactorii - (S.N. Lazarev)


Orice om, indiferent de capacităţile sale, este un contactor şi, la rândul său, parte a ceva măreţ. Totul depinde doar de nivelul contactului. Când acesta din urmă este cu un ordin mai sus faţă de toţi ceilalţi, omul este numit contactor sau clarvăzător sau mediu. Cercetam odată numărul nivelurilor conştiinţei, dorind să aflu la al câtelea nivel ne situăm noi. Plantele sunt la nivelul al doilea, animalele la al treilea - al patrulea, omul la al şaselea. Primatele, de pildă, se situează la al treilea, al patrulea, al cincilea. Dacă am reuşit să evaluez corect informaţia, posibilităţile noastre presupun şaptezeci şi cinci de niveluri, însă, judecând după toate aparenţele, aceste corespondenţe sunt flotante, instabile.
De regulă, prezicerea detaliată a evenimentelor are loc în cazul contactului cu lumea de dincolo de mormânt. La început am privit acest lucru ca pe o glumă, însă atunci când mi s-au prezis cu precizie nişte evenimente, am înţeles că mecanismul premoniţiei există într-adevăr. Ne distram rotind o farfurie şi mi-a fost prezisă nu numai naşterea unui fiu, dar şi termenul exact, lucru care m-a uimit peste măsură. Mai târziu, dedicându-mă cercetărilor, am aflat că lumea de dincolo de mormânt este cea mai apropiată de noi şi că în contact cu ea putem să obţinem informaţii detaliate, să vizualizăm, cu alte cuvinte, planul tactic, însă cu o mare marjă de eroare în ceea ce priveşte ansamblul.
Dezvoltarea capacităţilor informaţionale şi bioenergetice este legată de acest nivel. Vizualizarea unui ordin superior reprezintă deja un contact cu alte lumi, nu la nivelul unor ghicitoare sau al unor prevestitori, ci al unor oameni avansaţi în planul spiritual. Dacă există contactul cu alte Universuri, atunci el se realizează la nivel de prooroci şi mesii. Există însă şi nivelul contactului nemijlocit cu Divinitatea. După câte înţeleg eu, omul care are contact cu Divinitatea nu întotdeauna se poate realiza la un nivel exterior. La nivelurile fine însă influenţa sa este întotdeauna considerabilă. Dacă rezultatele contactului cu Lumea de Apoi omul le poate concretiza în una-două vieţi, pentru concretizarea contactului cu Divinitatea pot fi necesare câteva zeci de vieţi. Talentul se formează nu într-o singură viaţă şi de aceea, când vedem un om de excepţie, vedem doar concretizarea a ceea ce el a acumulat în celelalte vieţi.
Pentru acumularea potenţialului spiritual, el a trebuit să treacă printr-o sărăcie deplină fără a cădea pradă deznădejdii, să suporte cele mai grele lovituri ale sorţii, care ar fi putut frânge pe oricine altcineva, dar el a supravieţuit, deoarece şi-a căutat punctul de sprijin nu în trup, ci în suflet. Evenimentele care au loc, îl vor determina să pună la îndoială logica şi echitatea lumii înconjurătoare şi, pentru a-şi păstra potenţialul, el trebuie să tindă neabătut către Dumnezeu. Apoi, omului i se dau un handicap fizic, suferinţe şi boli, dar acestea vor mări dorinţa sa de a acumula spiritualitate şi nu capital material. În viaţa următoare i se dă posibilitatea de a progresa, de a se simţi mult mai capabil decât alţii, dar imediat i se trimite moartea, pentru ca sentimentul de superioritate faţă de ceilalţi să fie asociat cu moartea. În felul acesta, puţin câte puţin, va fi mărită amplitudinea, dăruindu-i-se tot mai multe facilităţi şi fericire pământească, după care totul se va surpa pentru ca omul, încetul cu încetul, să comute centrul de sprijin şi scopul vieţii pe unicul lucru care nu se demolează - iubirea faţă de Dumnezeu. De îndată ce vor dispărea şi ultimele urme ale legăturii sufletului faţă de Pământ, el va fi pregătit ca în viaţa viitoare să primească orice informaţie, lucru care nu-i va dăuna sufletului. Sentimentul propriei superiorităţi, ascendentul asupra altora, va fi întotdeauna iluzoriu pentru el.
Odată mi s-au adresat părinţii unui băieţel mort.
- Pe fiul nostru 1-a călcat o maşină şi a murit. Băiatul a fost foarte iubitor şi deştept. Nu putem nicicum să înţelegem de ce a trebuit să i se întâmple tocmai lui această nenorocire. L-am fotografiat în sicriu, în timpul înmormântării şi, când am developat filmul, mi s-a părut ca o floare. Cineva ne-a spus că este în legătură cu O.Z.N.- urile. Le-am explicat părinţilor:
- A fost un semn că moartea n-a fost deloc întâmplătoare şi că ea are un sens constructiv. Judecând după diagnostic, băiatul este într-adevăr în legătură cu extratereştrii, adică un contactor înnăscut, însă sufletul său s-a ancorat mult prea puternic în înţelepciune. Poţi să-ţi faci un idol din bani şi să-ţi întinezi sufletul; poţi să-ţi faci un idol din omul iubit, dar poţi face idol şi din sursa de informare. Şi atunci informaţia pe care o vei da oamenilor va fi pătrunsă de trufie şi va deveni periculoasă.
- Dar ce a făcut el atât de rău în vieţile anterioare, dacă a fost blocat nu prin boală, ci direct
prin moarte? a întrebat mama. Cercetez vieţile trecute, şi nu văd acolo motivul morţii. El era în viitor.
- În viaţa viitoare, fiul dumneavoastră se va naşte în Tibet şi va deveni un contactor de înaltă clasă, dar, pentru acest lucru, el nu trebuie să se agaţe de înţelepciune şi trufie. Importanţa misiunii sale în viitor este atât de mare, încât jumătăţile de măsură în această viaţă nu i se potriveau. Prin regretele, prin sentimentele dumneavoastră de frustrare, prin lipsa dorinţei de a trăi, puteţi să-i faceţi un rău sufletului său şi de aceea cei care vor lucra cu el în viaţa viitoare, vă trimit semnul să suportaţi cu stoicism această lovitură pentru a nu-i întina sufletul.

Serghei Nikolaevici Lazarev - Karma pura

Niciun comentariu: