SĂ NE DESCĂRCĂM DE ENERGIA GREŞELILOR!

Să conştientizăm că viaţa este o şcoală a creşterii armoniei sufletului cu Dumnezeu şi se aseamănă cu şcoala clasică.

Şi la şcoala clasică când învaţăm să tragem până şi liniile drepte, la începutul şcolii, facem multe exerciţii. Dacă ne supărăm că nu le putem trage drepte de prima dată învaţăm mult mai greu să le tragem.

Este foarte bine când suntem armonioşi. Dar dacă nu reuşim în totalitate este important „să nu ne punem cenuşă în cap” când greşim pentru că amplificăm răul. Şi un om complet sănătos dacă repetă mult că este bolnav ajunge să fie bolnav.

Când credem că greşim este bine să-i mulţumim lui Dumnezeu că ne iartă şi ne ajută să nu mai greşim şi prin aceasta ne curăţim, atât cât putem, de energia greşelilor. Prin aceasta se micşorează încărcătura negativă care apare pe noi când credem că greşim. Pentru că Dumnezeu este Lumină şi Iubire, nu ne pedepseşte. La noi se întoarce încărcătura negativă a greşelii noastre, conform legii semănatului. La cei cu care lucrez, cănd lucrăm direct sau de la distanţă, se curăţă şi încărcătura negativă care mai rămâne după ce-şi face singur „curăţirea de energia greşelilor”.

De multe ori credem că greşim chiar dacă nu greşim. Cea mai mare greşeală a noastră este când suntem orgolişi pentru că atunci când credem că noi facem lucrarea şi nu ne conştientizăm ca parte a Creaţiei Divine prin care Întregul, Dumnezeu Tatăl îşi face lucrarea, ne separăm de Întreg şi nu putem primi energia şi informaţia de care avem nevoie.

La cei cu care încep să lucrez, conştientizând că suntem o parte din creaţia divină, că de la Dumnezeu Tatăl le primim pe toate şi prin intermediul nostru tot Dumnezeu Tatăl îşi face lucrarea şi orgoliul se transformă în smerenie conştientă şi putem primi cu atât mai bine tot ce avem de primit.

Ceea ce gândim, vorbim sau facem are efect şi asupra noastră. Ceea ce semănăm aceea culegem conform legii semănatului. Cu cât facem mai mult bine cu atât mai mult bine se întoarce şi cu cât facem mai puţin rău cu atât n-are ce rău să se întoarcă. Cele zece porunci pe care le întâlnim în toate marile religii se bazează pe această lege.

Cu Lumină şi Iubire,

Maestrul spiritual, Ioan Muntean

Niciun comentariu: