RECONECTARE CONŞTIENTĂ - Ioan Muntean

Întregul, Creaţia Divină, este Lumină şi Iubire Divină sau cum spune fizica cuantică energie şi informaţie cu diverse nivele de vibraţie.
Pentru a putea primi cât mai multe este bine să fim cu sufletul deschis. Şi soarele vine până lângă geam dar ca să poată intra în casă trebuie să dăm draperiile deoparte. Dumnezeu Tatăl este în mod continuu cu noi şi în jurul nostru dar pentru a putea „ajunge” la noi trebuie să ne „deschidem” sufletul.
Cu toţii suntem copiii lui Dumnezeu, aşa cum ne spune şi Iisus, dar mulţi dintre noi suntem încă într-o stare potenţială pentru că trăim şi în trecut şi în viitor şi mai puţin în prezent.
Toţi facem parte din Întreg, din Creaţia Divină, de la Dumnezeu Tatăl le primim pe toate şi prin intermediul nostru tot Tatăl nostru îşi face tot mai frumos Lucrarea pe măsură ce ne sporeşte armonia cu Tatăl. Abia când trăim aceasta putem spune că suntem cu adevărat credincioşi şi această credinţă este atât pentru cei care urmează calea religioasă cât şi pentru cei care urmează calea ştiinţifică de înălţare.
Odată cu sporirea armoniei se realizează şi o reconectare tot mai profundă cu Tatăl.
Nivelul de conectare pe vremea lui Iisus îl caracterizează frumos când îi spune ucenicului care îşi cere voie să-şi îngroape tatăl şi apoi să-l urmeze să „lase morţii să-şi îngroape morţii”. Cu alte cuvinte ne spune acelaşi lucru fizica cuantică când ne spune că „prin creierul nostru se procesează într-o secundă 400 miliarde de biţi de informaţie din care noi suntem conştienţi abia de 2000”. Şi eu văd nivelul actual de conectare cu Tatăl abia de cca 1%, mulţi dintre noi fiind ca adormiţi, fapt confirmat şi de epigenetică care ne arată că atunci când nu suntem în prezent ne rulează prin minte „filmuleţe”.
Pentru a ne înţelege mai bine mulţi dintre noi ne asemănăm cu un computer holografic care nu este atent la ceea ce lucrează ci la ceea ce a lucrat şi ceea ce va lucra, căutând să funcţioneze având în sesiunea de lucru toate programele şi informaţiile pe care le deţine şi având ca viruşi grijile, necredinţa sau credinţa puţină, orgoliul, autocompătimirea şi compătimirile, judecarea, ataşamentele, neacceptările şi nemulţumirile…
Este foarte important să fim într-o legătură cât mai bună cu Tatăl şi mulţi dintre noi facem eforturi foarte mari pentru aceasta. Pentru a ne reconecta cu Tatăl, pentru a intra în Împărăţia Cerurilor, trebuie să redevenim copii cum ne îndrumă şi Iisus. Şi atunci putem dispune de o putere imensă pe care Iisus o prezintă când ne spune că dacă avem credinţă cât un bob de muştar putem muta mulţii din loc…
Ca să înţelegem şi sămânţa de brad este potenţial copilul bradului. Pentru a se putea manifesta ca şi copil al bradului ea trebuie să ajungă în pământ cu căldură şi umiditate.
Şi noi pentru a ajunge să trăim ca şi copiii lui Dumnezeu trebuie să ajungem să trăim ca şi copiii în prezent şi să ne minunăm şi bucurăm ca şi ei, aşa cum ne îndeamnă şi Iisus. În aceste timpuri importante suntem multe suflete frumoase venite pentru a ajuta la trecerea spre noile vremi.
Cei cu care am ajuns să colaborez putem trăi tot mai frumos în prezent, ne putem bucura tot mai mult de fiecare clipă, manifestându-ne ca şi copiii lui Dumnezeu. Starea de armonie se transmite spre cei apropiaţi nouă, spre toţi oamenii şi spre Creaţia Divină. Se observă că sunt şanse să poată ieşi din cele mai grele situaţii chiar persoane apropiate celor cu care colaborez. Sunt multe cazuri în care s-a ieşit şi din „comă de gradul 4” ocupându-mă de persoane apropiate celor aflaţi în comă. În ultimul caz de acest tip, care s-a recuperat complet, chiar mi-a recunoscut vocea cum mă duceam „dincolo” după ea să fie ajutată să iasă din situaţia grea în care se afla pentru că încercase să se sinucidă.
Fiecare avem în noi minuni puse de Dumnezeu Tatăl. Starea normală este de armonie. Orice dizarmonie, boli şi necazuri, este un semn că trebuie să ne întărim armonia sufletului cu Dumnezeu. Pentru a ne vindeca corpul trebuie să se vindece întâi sufletul. Aceasta se ştie de pe vremea lui Zamolxe şi o confirmă tot mai mult ştiinţa. Prin sporirea armoniei sufletului se pot mobiliza minunatele noastre resurse interne, deschizându-ne să vină puterea divină care dă viaţă tuturor să ne facă bine pe noi şi cei apropiaţi nouă. În plus în caz de strictă necesitate putem beneficia de terapii şi medicina clasică.
Prin intermediul fiecăruia dintre noi Tatăl poate interveni până la un anumit nivel, în funcţie de nivelul nostru de armonie.
Este important ca atât medicii cât şi terapeuţii să-şi sporească starea de armonie lăuntrică cât şi cu Întregul pentru ca eficienţa actului lor terapeutic să crească permiţând întregului să se manifeste tot mai deplin prin ei şi având consecinţă îmbunătăţirea sănătăţii oamenilor şi a parametrilor lor pe viitor. De asemenea este importantă conştientizarea celor aflaţi în suferinţă de a se ocupa de înălţarea sufletului lor.
Cu cei care îndeplinesc condiţiile şi doresc putem colabora pentru creşterea armoniei sufletului cu Dumnezeu şi reconectarea conştientă, o cale directă de înălţare a sufletului spre Dumnezeu. Prin aceasta se poate menţine şi îmbunătăţi starea de sănătate şi se ajunge să ne putem bucura tot mai mult de fiecare clipă.

Mai multe puteti afla aici: http://alchimie.spirituala.net/

Niciun comentariu: